Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

25

ARA'13

 

Sefamerve.com mütedeyyin ve muhafazakar hanımefendilerin ihtiyaç duyduğu dış giyim ürünleri arasında olan pardesü modellerini geniş bir yelpazede sunmaktadır. Sefamerve.com özellikle inanca dayalı dini hassasiyetleri referans almıştır. Türkiye'nin bir numaralı online satış sitesi sefamerve.com bünyesindeki tesettür giyim ürünleri arasındaki dış giyim kategorisi adı altında pardesü modellerini siz değerli takipçilerimize sunmaktadır. Aramiss , Berrince ,Vavella ve Şükran gibi bir çok tesettür giyim firması ile çalışan sefamerve.com bir o kadarda güvenilirliği ilede bir çok kullanıcısının güvenini kazanmıştır.

 

24

ARA'13

 

    Yeni sezonda kombinlerinizde ilham verecek sefamerve elbise modelleri bugün sizlerle paylaşmak istedik. Rahat bol kesim ve hatları gizleyen elbiseleri her kadın gibi biz de çok beğeniyoruz. Uzun elbiselerde model ve tasarım olarak kadınların daha rahat ettiğini biliyoruz.

    Elbiseleri kombin bakımından mütedeyyin ve muhafazakar bayanların yanı sıra tüm hanımların da rahatlıkla kullanabileceği bir kreasyon olarak düşünebiliriz. Rahat ve bol elbiselerin yaka kısmında derin bir açıklık varsa eğer; bunu izale etmenin yolu da, ince boğazlı bir triko gömlek, ya da bir flar yardımı ile kapatmanın mümkün olabilmesidir.

    Tesettür giyim bir bütündür. Hanımlar için giyim kuşam; duyguları, düşünceleri ve davranışlarıyla örtüştüğünde, kendisini en iyi şekilde ifade edebilmektir. 

 

23

ARA'13

 

 

Hanımların evden dışarıya çıktığında, sokakta, caddede, çarşıda pazarda, üzerine geçirdikleri dış giyim ürünü olan feraceler, yeni sezonda en şık modellerle karşımıza çıkıyor. Tesettürlü hanımlarınn daha çok tercih ettiği feraceler, yöresel olarak birçok şehirde de özel olarak kullanılmaktadır.

Ferace önceden kırsal bir kıyafet olmakla birlikte, zamanla kentli kadınların favori dış giyim kıyafetlerinin başında geldiğini de gözlemliyoruz. Feracede dikkat edilen husus bol kesimli olması ve hatları kapatmasıdır.

Feraceyi pardesüye de benzetenler vardır.Ferace modelleri yakasız, bol, etekleri topuklara kadar uzun olduğu kadar, aynı zamanda da genellikle siyah renk olarak kullanılır. Fakat siyaha yakın kahverengi ve buna benzer renkler de tercih edilebilmektedir.

 

18

ARA'13

Bol Giyinmeyi Seven Hanımlara Özel Bol ve Uzun Tunik Modelleri

Tesettür giyimde hanımların kıyafet seçimlerinde de en büyük ölçü tercihi, rahat ve bol modellerden yana olmalıdır. Kilolarından çok memnun olmayan hanımlara tavsiye önereceğimiz elbise, tunik ve gömlek tercihlerinde bol modeller giymeleri, onları bu problemden kurtaracaktır. Yenş sezonda en hoş, en güzel salaş ve uzun tunik modelleri araştırdık. Miss sey tunik modelleri sezonun trendlerini taşımakta. 2013-2014 sonbahar kış sezonunda en çok konuşulan ve tercih edilen tunik modelleri miss sey tunik modellerinde görüyoruz. Ayrıca kaz ayağı ve kamuflaj desenli modeller de öne çıkan parçalar arasında bulunmaktadır.

 

16

ARA'13

 

Tesettürlü hanımların kıyafet tercihlerinde en büyük ölçü tercihi, rahat ve bol modellerden yana olmalıdır. Özellikle kilolarından çok memnun olmayan hanımlara tavsiye edilecek elbise, tunik ve gömlek tercihlerinde bol modeller giymeleri, onları sıkıntıdan kurtaracaktır. 

Ald uzun tunik modelleri sezonun trendlerini taşımakta. 2013-2014 sonbahar kış sezonunda en çok konuşulan ve günümüz trendine damgasını vuran, manzara desenlerinden günbatımı ve sonbahar tunik modellerinde görmekteyiz. Ayrıca kaz ayağı desenli modeller de öne çıkan parçalar arasında bulunmaktadır.

Yeniz sezonda belmando kumaşından üretilmiş, iki parça asimetrik kesim uzun tunik modelleri, modern ve rahat görünümü ile tercih edebileceğiniz tasarımlar arasında olmalıdır. Özellikle siyah üzerine tasarlanan tunikler, kış sezonu için en ideal renklerin başında gelmektedir. Hanımlar arası toplantılarınızda şık tunik modellerini farklı bir stil oluşturmak için de tercih edebilirsiniz.

Sonbahar, kış, trendler ve kombinler. Stil ve şıklık deyince bu kavramlar tüm tesettürlü hanımların ilk konuştukları gündem konularını almaktadır. 

14

ARA'13

 

Sefamerve.com en hesaplı kaban modellerini siz hanımlara sunuyor..

Yeni sezona girdiğimiz şu günlerde bastıran soğuk havalarla birlikte kış sezonu resmen başlamış oldu. Bu mevsimde hanımların en fazla ihtiyaç duyduğu dış giyim ürünlerinden biriside kışlık pardesü modelleri, kaban ve kap modelleridir. Son günlerde güneş ve soğuk havanın aynı anda ortaya çıkması kıyafet seçimimizi alt üst etse de, bu havaların en güzel tercihi kabanpardesü ve kaplardır.

Kapları güneşin bir açıp bir kapandığı yumuşak havalarda tercih edebilirsiniz. Özellik sert rüzgarların ve düşen sıcakların bize kar havasını anımsattığı günlerde ise içinizi ısıtacak sıcak kaban ve pardesü modelleri ise kurtarıcınız olacaktır.

Pardesü, kaban ve kap modellerinde sezon indirimi erken başladı.

Yeni sezon kış indirimleri çok erken başladı. Sevilen tesettür giyim sitesi Sefamerve.com‘da, kışlık kabanpardesü ve kap modelleri de indirimli olarak satışa sunulmaktadır.

Bizde bu sebeple kışa uygun satın alabileceğiniz en hesaplı ve birbirinden şık kabanpardesü ve kap modellerini seçtik. Eğer henüz kış alışverişinizi yapmadıysanız Sefamerve‘nin kışlık kaban, pardesü ve kap modellerinden birini mutlaka incelemelisiniz. Sefamerve.com’da yeni sezon kabanlar 59.90 TL‘den, pardesüler 239.90 TL‘den, kaplar ise199.90 TL‘den satılmaktadır.

               

14

ARA'13

 

Yeni sezon tesettür elbise ve tunik modelleri şimdi Sefamerve.com’la kapınıza geliyor.

Biz tesettürlü hanımların dilediği modelleri uygun fiyata bulması oldukça zordur. Özellikle kış sezonunun başladığı şu günlerde mağaza mağaza dolaşma zorluğu çekmeden oturduğunuz yerden alışveriş imkanı sunan online alışveriş siteleri hayatımıza büyük bir kolaylık getirmiş durumda.

Yeni sezonla birlikte yıl sonuna özel yapılan büyük indimler bu alışveriş deneyimini daha da keyifli hale getiriyor. Bizde yılın son günlerinde online alışveriş sitelerinde neler var neler yok gezmeye ve kaçırılmayacak indirimlerden sizleri haberdar etmeye karar verdik. İlk durağımız ise sevilen online alışveriş sitesi sefamerve.com'da…

Sefamerve.com‘da satışta olan tunik ve tesettür elbise modellerine hayran kaldık. Birbirinden şık ve zarif elbise ve tuniklerin fiyatı da oldukça hesaplı. Şimdi gelin, 49.90 TL ile 89.90 TL arasında değişen fiyatlarla sizlere sunulan elbise modelleri online olarak sitemizden erişebilirsiniz.

07

ARA'13

 

Sefamerve tunik modelleri hem şık hem de hesaplı.

Tesettür giyimin Türkiye'de bir numaralı online alışveriş sitesi Sefamerve.com‘da yeni sezon heyecanı başladı. Sezon yenilendi ama fiyatlar eskide kaldı. Özellikle mevsim farketmeksizin tüm tesettürlü bayanların tercihi tunik modelleri ve tesettür elbiseler çok özel fiyatlarla satışa sunuldu.

07

ARA'13

   

Sefamerve abiye elbise modellerinde tercihiniz şifon ve uçuş uçuş bir modelden yana ise, modelin baskın bir tasarım olmasına dikkat edin. Şifon kumaşlardan yapılan abiye elbiselerde işlemelerin ve modelin çok sade olması kıyafetin normal bir elbise görünümünü verebilir. Bu sebeple daha belirgin işlemelerden tasarlanan modeller şifon abiyelerde öncelikli tercihiniz olmalıdır.

   Model seçimiz kadar renk seçiminiz de çok önemlidir. Sizi solgun ve cansız gösterecek renklerden uzak durmalısınız. Sezonda en çok öne çıkan renkleri göz önüne alarak size en yakışacak rengi tercih edebilirsiniz.

 

07

ARA'13

 

     Yeni sezona girdiğimiz şu günlerde kışla birlikte, soğukların yanı sıra kar, yağmur suyu ve yer yer çamurun da hakim olduğu yerlerde, kullandığımız ayakkabıbot ve çizmelerinönemini umursamazdan gelecek kimse bulunmaz sanırım. Özellikle insan soğuğu ayaktan alır ve bütün vücuduna yayılır. Bu açıdan ayaklarımızı kışlık ayakkabıbot ve çizmelerle korumanın derdine düşeriz. Bu yazımızda birbirinden güzel, birbirinden şık ve zarif kışlık botlar üzerinde duracağız.

    Hanımlar kullandıkları kıyafetler için ne kadar özen gösterirlerse, kullandıkları ayakkabı, bot ve çizmeler için de o derece itina gösterirler. Madem ki kışla kapı kapıyayız. O halde hanımefendiler kışlık kıyafetlerine en uygun botları da seçmeyi ihmal etmemelidirler.

06

ARA'13

Kış kapıda… Karlı ve soğuk günler artık çok yakın. Kış mevsimini sevenlere kat kat giyinmek ayrı bir güzel.

Gömlekler, trikolar, kabanlar hepsi üst üste giyilse de duruş ve görünüm olarak doğru parçalar seçilmelidir. Bugüne özel, giyim zevki olan hanımlar için şık kombinler hazırlayarak sezon renkleri ile doğru giyinmenin stil ipuçlarını vereceğiz.

05

ARA'13

 Mevsimlerdeki ani ısı kaybı ile birlikte, yavaş yavaş trençkot mevsimini de kapatıyoruz. Kışlık kabanlar artık tüm hanımların gündeminde giriş yaptı.

2014 kış sezonunda birçok kumaş çeşidi ile tasarlanan kaban modellerini mağazalarda görebilmekteyiz. Kaban alışverişinize çıkmadan önce hangi rengi almak istiyorsanız ona karar vermelisiniz. Siyahlar, kahveler, lacivertler ilk aklınıza gelen renkler olsa da, bunlara alternatif gri, mercan ve bordo renkli kabanları da size önerebiliriz. Berrince bünyesinde barındırdığı kaban modelleri ile yeni sezonda birçok tesettürlü hanım tarafından yoğun ilği görmektedir.

 

04

ARA'13

 

Tesettürlü hanımlar tarafından yoğun ilği gören şal kullanımı son zamanlarda oldukça yaygınlaştı. Tesettürlü hanımların kullanmasının yanı sırai diğer hanımların da dikkatini çekerek, onların da zaman zaman kendilerine özgü olarak şal kullandıklarını da görmekteyiz.

Yeni sezona özel tasarlanmış şal modelleri özellikle tesettürlü hanımefendilerin son zamanlardaki gözde başörtülerinden birisidir. Şalı hepimiz kullanıyoruz. Özellikle sonbahar kış mevsiminde bayanların kullandığı şallar daha kalın olup, birbirinden güzel motif ve renk skalasıyla hanımefendilerin favorileri arasında yer almaktadır. Desa şal koleksiyonunda 3 farklı kumaş çeşidi kullanmış. Şal koleksiyonda yün, ipek ve kaşmir kumaşlar bizlere kullanım kolaylığı sağlıyor. Özellikle yün ve kaşmir modeller soğuk kış mevsiminde bizleri soğukta koruyan bir kalkan vazifezi görecektir. Bunun yanında ipekten üretilen şallarda tesettürlü hanılar tarafından oldukça fazla tercih edilmektedir.

03

ARA'13

 

Tesettür giyim ald tunik modelleri, yeni sezona birbirinden iddialı modellerle giriş yaptı. 2013-2014 Sonbahar Kış tunik modelleri ise, renk ve model bakımından oldukça zengin. Ald tunik kolek ile tüm hanımların beğenisini kazandı. Koleksiyondaki birbirinden hoş ve zarif tasarımlar mağazalarda yerini aldı bile.

Allday tunik modellerinde sezonun trendlerini görmekteyiz. 2013 İlkbahar Yaz sezonunda altın çağını yaşayan ekose kumaş, 2013-2014 Sonbahar Kış mevsiminde de görmekteyiz. Ald tunik modelleri günlük giyim tercihleriniz ve hafta sonu programlarınız için bir alternatif oluşturmakta. Simetrik kesim modeller, minimalist formlarda zarif tasarımlar ve plise detaylı özel kesim tunikler koleksiyonun dikkat çeken parçaları arasında.

 

27

KAS'13

 

Tesettür giyim modelleri arasında en fazla tercih edilen ferace modelleriözellikle son dönemde tesettürlü bayanlar tarafından sıkça kullanılmaya başlandı. Hem günlük hem de özel günlerde kullanıma uygun feraceler başta siyah olmak üzere farklı renk ve modellerle tesettür markalarının ve butiklerin vitrinlerinde yerini aldı. Özel tasarım feracelerden taşlı feracelere, sade modellerden işlemeli modellere kadar sayısız farklı çeşidi bulunan feraceler özellikle sefamerve.com adresimizden siz değerli takipçilerimize sunulmaya devam ediliyor.

 

 

 

 

26

KAS'13

      Yeni sezon etek pantolon modelleri mevsim değişikliği yaşadığımız şu günlerdeoldukça yoğun ilgi görmektedir. Tesettür giyime uygun bir çizgiye sahip olan    pantolon etek modelleri; hem etek hem de pantolonu aynı anda giymeyi seven tesettürlü hanımların en gözde parçalarından olmayı bu yaz da sürdürmekte. etek pantolonlar genci yaşlısı, tesettürlü olmayan hanımların da severek giydiği etek gibi açılma riski olmayan, pantolon gibi sıkmayan/daraltmayan konforlu ve rahat giyim ürünleridir. 

   

 

23

KAS'13

         

   Tesettür giyim ürün yelpazesini genişleterek tesettürlü hanımların zevk ve beğenilerine özen göstererek kendi bünyesinde yenilikler oluşturmaya devam ediyor. Bir çok tesettür firması birbirinden güzel modellerde ve renklerdeki elbiselerini siz değerli takipçilerimiz ile buluşturuyor. 

 

18

KAS'13

 

Tesettür giyim konusunda model bakımından firmaların son zamanlarda beraber çalışmış olduğu tasarımcıların da etkisi ile bir çok hanımın beklentisine uygun abiye modelleri satışa sunuluyor. İlerleyen zamanlarda tesettür giyim kıyafetlerine erişim kolaylığı oldukça ilerlemiştir, gerek e-ticaret gerekse magazalarda tesettürlü hanımların istek ve beğenilerine hitap edecek ve memnun kalacaklarını sağlayacak bir çok kıyafet bulunmaktadır.

 

15

KAS'13

Tesettür giyimde dış giyim kategorisi altında olan kaplar tesettürlü bayanların son yıllarda en çok tercih ettiği kıyafetlerden biri olan kap modelleri 2013 yılında da yepyeni modelleriyle karşımıza çıkmaya devam ediyor. Şükran Ka Modelleri sezonunda birbirinden şık ve modern en hoş stilleriyle mütevazi giyim tarzını benimseyen bir çok bayan tarafından sıkça tercih ediliyor.Şükran kap modelleri 2013 sezonunda da en modern ve şık tasarımlarda yeni koleksiyonuyla karşımıza çıkmaya devam ediyor. Tesettürlü bayanların uzun pardesüler yerine tercih ettiği diz kapağı altında biten kap modelleri son yıllarda sıkça tercih ediliyor.

14

KAS'13

     

  Tesettür giyim konusunda yaklaşık iki yıldır varlığını devam ettiren e-ticaret sitemiz  sefamerve.com elbise, kaptesettür eşofman, keçe pardesü  gibi bir çok kategoride ürün sergileyen sefamerve.com yeni sezonada oldukça iddalı girmiş bulunmakta. Yeni sezonda da bir çok tasarımda ürünü bir arada bulabilmek adına,içlerinden en güzelini seçebileceğiniz tesettür elbiselerini bir araya getirdi.Kalitesi ve görünümü ile bir çok tesettürlü hanım tarafından yoğun ilgi gören kıyafetler aynı zamanda da uygun fiyatlardadır. Muhafazakar bayanların vazgeçilmezi haline gelen elbise modellerimiz günlük yaşamımızın her anında birkaç aksesuar ile göz alıcı hale getirebilirsiniz.