Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

05

ARA'13
Yeni Sezon Berrince Kaşe Kabanlar

 

 Mevsimlerdeki ani ısı kaybı ile birlikte, yavaş yavaş trençkot mevsimini de kapatıyoruz. Kışlık kabanlar artık tüm hanımların gündeminde giriş yaptı.

2014 kış sezonunda birçok kumaş çeşidi ile tasarlanan kaban modellerini mağazalarda görebilmekteyiz. Kaban alışverişinize çıkmadan önce hangi rengi almak istiyorsanız ona karar vermelisiniz. Siyahlar, kahveler, lacivertler ilk aklınıza gelen renkler olsa da, bunlara alternatif gri, mercan ve bordo renkli kabanları da size önerebiliriz. Berrince bünyesinde barındırdığı kaban modelleri ile yeni sezonda birçok tesettürlü hanım tarafından yoğun ilği görmektedir.

Yeni Sezon 2014 kabanlar her sezon koleksiyonlarda yerini alıyor. Kaban modelleri en çok kahve tonlarının gösterdiği de aşikardır. Bununla birlikte siyah nubuk kaban modelleri de tercih edebileceğiniz farklı bir alternatif olabilir.

Sezonun en hoş kış stilleri, en yeni kaban modelleri ve şık kombinler… 

 

      

 

Tesettür giyim ürünleri arasında yeni sezonda tercih edilen renkler siyah, gri ve lacivert kaban modellerinde tasarım olarak ne istediğinize karar veremediyseniz bu renklerde hazırladığımız üç farklı modele bakabilirsiniz. Sezon trendi oversize modeller, gençlere önerebileceğimiz kaz tüyünden hazırlanan şişme montlar ve siyah spor asitmetrik kaban modelleri size önerebileceğimiz farklı modeller arasında.

Eğer gardırobunuzda kışın en çok tercih edilen koyu renk kaban modelleri varsa ve siz farklı bir renk arıyorsanız kışın soğuk günlerinde enerji katabilecek canlı tonları tercih edebilirsiniz. Turuncu, bordo, yeşil, petrol mavisi canlı renk alternatiflerinde tercihleriniz arasına girebilir.

Klasik kaban modellerinden sıkıldıysanız ve herkesin üzerinde olan kaban modellerini tercih etmek istemiyorsanız farklı modellerden kendi stilinize en çok uyan bir tasarımı, bu sezon için tercih etmenizi öneriyoruz.