Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

03

ARA'13
Ald Tunik Modelleri

 

Tesettür giyim ald tunik modelleri, yeni sezona birbirinden iddialı modellerle giriş yaptı. 2013-2014 Sonbahar Kış tunik modelleri ise, renk ve model bakımından oldukça zengin. Ald tunik kolek ile tüm hanımların beğenisini kazandı. Koleksiyondaki birbirinden hoş ve zarif tasarımlar mağazalarda yerini aldı bile.

Allday tunik modellerinde sezonun trendlerini görmekteyiz. 2013 İlkbahar Yaz sezonunda altın çağını yaşayan ekose kumaş, 2013-2014 Sonbahar Kış mevsiminde de görmekteyiz. Ald tunik modelleri günlük giyim tercihleriniz ve hafta sonu programlarınız için bir alternatif oluşturmakta. Simetrik kesim modeller, minimalist formlarda zarif tasarımlar ve plise detaylı özel kesim tunikler koleksiyonun dikkat çeken parçaları arasında.

Ald Sonbahar Kış tunik modellerinde, sezonun revaçta olan tüm renkleriniz görmekteyiz. Bordo, bej, vizon, kahverengi ve tabi ki siyah öne çıkan renkler. Bunlarla birlikte hanımların zevkine uygun farklı birçok renk alternatifi de ald tunik koleksiyonunda seçenek olarak sunulmakta.

Yeni sezonla birlikte tesettür giyim markaları en özel koleksiyon parçaları ile siz hanımlar için birçok tasarım sunmakta. Kış mevsiminin yaklaşması ile birlikte, sizler de tesettür giyim firmalarının yeni sezon koleksiyonlarından zevkinize uygun modelleri tercih edebilirsiniz. Allday sonbahar kış modelleri ile sezonun iddialı parçaları arasında yerini aldı.

İşte size Allday’den en güzel tunik modelleri;