Produit Ajouté au Panier

X
COMPLÉTER LA COMMANDE
CONTINUER VOS ACHATS

18

MAİ'15

 

Sefamerve expands its product range and makes daily stock updates. Today, we will review the newly-updated skirt models. You can enjoy the comfort and elegance at the same time with colorful, plain and figured skirt options. Here are the ones we compiled for you.

16

MAİ'15

 

 
Cape models presented by Sefamerve have been highly appreciated by women all over the world. Do not forget to have a look at the distinctive and elegant cape models on www.sefamerve.com. If you wish, you can order many reduced products with the 'paying at the door' (applicable only in Turkey) and credit card payment options. Inside Turkey, the shipping is FREE for orders that cost 100 TL or more.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

06

MAR'15

 

Birbirinden şık kıyafetleriyle hergün stoklarını güncelleyen ve çok daha şık kıyafetleri sizlerle buluşturan Sefamerve'de bu hafta inceleyeceğimiz parçamız ikili takım modelleri. Stokları güncellenen en yeni takım modellerini www.sefamerve.com adresinden istediğiniz her an inceleyebilir, online olarak web sitemizden siparişlerinizi verebilir dilerseniz kapıda ödeme yöntemiyle, dilerseniz kredi kartı ile ödelemelerinizi yapabilirsiniz. Üstelik 100 TL ve üzeri siparişlerinizde kargo ücreti alınmamaktadır. Ürünlerimizi kullanmadığınız taktirde hem iade hemde değişim hakkınızda bulunmaktadır. İşte sizler için seçtiğimiz ikili takım modelleriiz..



 

 

02

MAR'15

 

Birbirinden şık kıyafetleriyle hergün stoklarını güncelleyen veçok daha şık kıyafetleri sizlerle buluşturan Sefamerve'de bu hafta inceleyeceğimiz parçamız etek modelleri. Stokları güncellenen en yeni etek modellerini www.sefaerve.com adresinden istediğiniz her an inceleyebilir, online olarak web siteizden siparişlerinizi verebilir dilerseniz kapıda ödeme yöntemiyle, dierseniz kredi kartı ile ödelemelerinizi yapabilirsiniz. stelik 100 TL ve üzeri siparişlerinizde kargo ücreti alınmamaktadır. Ürünlerimizi kkullanmadığınız taktirde hem iade hemde değişim hakkınızda bulunmaktadır. İşte sizler için seçtiğimiz etek modelleriiz..

 

 

20

FEB'15

 

Sefamerve her geçen gün kaliteyi uygun fiyata sunmaa devam ediyor. Birbirinden şık kombinlere inanımaz fiyatlara sahip olabilirsiniz. Dilerseniz özel günlerinizi, dilerseniz de günlük yaşantınızı sefamerve ile taçlandırabilirsiniz. Bu haftasonu zebra desenli bu tuniği değerlendirebilirsiniz. Üstelik eşarp ve çanya uyumu kombine bambaşka bir hava  katıyor. Dilerseniz ayakkabı ve takı seçeneklerimizden de yararlanabilirsiniz. İşte sizin için seçtiğimiz bu haftasonu kombinimiz..

 

 

11

FEB'15




Sefamervenin birbirinden şık yeni yelek modellerini incelediniz mi? İster özel günlerinizde ister gündelik yaşamınızda rahatlıkla tercih edebileceğiniz bu modeller Sefamervede satışa sunuldu. Sizde Sefamerve ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen web sitemizi ziyaret edebilir, dilerseniz kredi kartıyla dilerseniz de kapıda ödeme yöntemiyle siparişlerinizi verebilirsiniz. Üstelik 100 TL ve üzeri siparişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ. Sizin için derlediğimiz en yeni yelek modellerini buyrun birlikte inceleyelim.

 

 

 

07

FEB'15

 

Birbirinden şık ürünleri sizin için bir araya getiren sefamerve kaliteyi uygun fiyatlara sunmaya devam ediyor. Sizin için bu hafta hazırladığımız blog konumuz takım modelleri. Sefamerve günden güne büyüyen tesettür sektöründe yerini korumayı başaran nadir firmalardan. Çizgisini hiç bozmaması ve müşteri memnuniyetine verdiği önem bu şirketi ön planda tutmaya yetiyor. Site içinde de yeniliğe giden Sefamerve en yeniler kategorisiyle yeni ürünlere daha kısa sürede ulaşmanızı kolaylaştırıyor. İşte sizin için seçtiğimiz modellerin birkaçı..


 

 

31

JAN'15

 

 

Tesettürlü hanımlar için kombinlerin en önemli parçası şüphesiz şallar ve eşarplar. Sefamerve eşarp ve şal koleksiyonu olarak siz hanımların kurtarıcısı olmaya devam ediyor. Birbirinden güzel modeller, pastel renkler, renkli şallar ve daha nicesi.. Tüm bunlar için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. İşte bizim sizin için seçtiklerimiz.

30

JAN'15

 

 

Sefamervenin birbirinden şık yeni elbise modellerini incelediniz mi? İster özel günlerinizde ister gündelik yaşamınızda rahatlıkla tercih edebileceğiniz bu modeller Sefamervede satışa sunuldu. Sizde Sefamerve ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen web sitemizi ziyaret edebilir, dilerseniz kredi kartıyla dilerseniz de kapıda deme yöntemiyle siparişlerinizi verebilirsiniz. Üstelik 100 TL ve üzeri siparişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ. Sizin için derlediğimiz en yeni elbise modellerini buyrun birlikte inceleyelim.

22

JAN'15

 

Daima özgün tasarımcılarla çalışan ve her zaman size en iyisini sunmayı amaçlayan Sefamerve'nin Melek Aydın özel tasarımlarını hala incelemediniz mi? Kendine özgü renk ve model tasarımlarıyla bu kıyafetlere bayılacaksınız.. Sizin için seçtiğimiz modelleri buyrun birlikte inceleyelim.

 

15

JAN'15

 

 

Daima özgün tasarımcılarla çalışan ve her zaman size en iyisini sunmayı amaçlayan Sefamerve'nin Şüşütown özel tasarımlarını hala incelemediniz mi? Kendine özgü renk ve model tasarımlarıyla bu kıyafetlere bayılacaksınız.. Sizin için seçtiğimiz modelleri buyrun birlikte inceleyelim.

 

 

29

DEC'14

 

Daima özgün tasarımcılarla çalışan ve her zaman size en iyisini sunmayı amaçlayan Sefamerve'nin Elif Almak özel tasarımlarını hala incelemediniz mi? Kendine özgü renk ve model tasarımlarıyla bu kıyafetlere bayılacaksınız.. Sizin için seçtiğimiz modelleri buyrun birlikte inceleyelim.

24

DEC'14

 

Daima özgün tasarımcılarla çalışan ve her zaman size en iyisini sunmayı amaçlayan Sefamerve'nin Aybikestil modellerini hala incelemediniz mi? Kendineözgü renk ve model tasarımlarıyla bu kıyafetlere bayılacaksınız.. Sizin için seçtiğimiz modelleri buyrun birlikte inceleyelim.

 

 

11

DEC'14

 

Birbirinden şık modelleriyle beğeninizi kazanan Sefamerve markası kış aylarında içinizi ısıtacak panço modellerini site üzerinden satışa çıkardı. Tesettürlü hanımların büyük ilgi gösterdiği modeller hem çok şık hemde çok sıcak. Tükenmeden bir gözatın deriz.

27

NOV'14

 

Hergün birbirinden farklı renk ve desende eşarp modelleri mi görüyorsunuz? Bu eşarpları almak için mağaza mağaza dolaşmaya üşeniyor musunuz? İşte Sefamerve sizibu yüktenkorkuyor. Türkiyenin en büyük tesettür firmalarından biri olan Sefamerve online alışverişlerde ürünü kapınıza kadar getirerek müşteri memnuniyetini en yüksek seviyeye çıkarmayı amaçlıyor. Bizde sizler için birbirinden şık eşarp modellerinden sadece birkaçını bir araya getirdik. Buyrun birlikte iinceleyelim.

18

OCT'14
 
Günden güne büyüyan sefamerve, şüphesiz online tesettür firmaları içinde en bol çeşide sahip olanı. Hergün onlaraca model güncellemesinin yanısıra stoklarda da sık sık güncellemelere gidiliyor. Sizler için son güncellenen eşarp ve şal modellerini aynı başlık altında topladık. Üstelik tesettür bonelere de değinmeden geçmek istemedik.
 

14

OCT'14

 

Birbirinden şık modelleri barındıran tunik kategorimiz güncellendi. Renk ve beden seçeneklerinin bol olduğu tunikleri detaylı incelemek ve mevcut modellerimizle sefamerve kalitesinden yararlanmak için bu yazıyı mutlaka okumalı, tunik kategorimizi ziyaret etmelisiniz.

10

OCT'14

 

Sefamerve günden güne büyüyen tesettür sektöründe yerini korumayı başaran nadir firmalardan. Çizgisini hiç bozmaması ve müşteri memnuniyetine verdiği önem bu şirketi ön planda tutmaya yetiyor. Site içinde de yeniliğe giden Sefamerve en yeniler kategorisiyle yeni ürünlere daha kısa sürede ulaşmanızı kolaylaştırıyor. İşte sizin için seçtiğimiz modellerin birkaçı..

25

SEP'14

Hem bayrama yeni modellerle girmek, hemde kışlık alışverişinizi aradan çıkarmak için buyrun, sizin için seçtiklerimize bir gözatın..

16

SEP'14

Sefamerve bayram indirimine erken başladı.. Elbise fiyatları inanamayacağınız kadar çok düştü.