Produit Ajouté au Panier

X
COMPLÉTER LA COMMANDE
CONTINUER VOS ACHATS

26

AOU'14
 
 
Sefamerve de aktif olarak satışa sunulan Sarmina markası, kap modelleriyle görücüye çıktı. Birbirinden iddialı ara boy kap modelerin satışa sunulduğu www.sefamerve.com sayfamızı mutlaka ziyaret etmeli, fırsatları gözden geçirmelisiniz. Üstelik indirimli ürünleri dilerseniz kapıda ödeme seçeneği ile dilersenizde kredi kartı ile sipariş verebilirsiniz. Yurtiçi siparişlerimizde de KARGO BEDAVA!!!

21

AOU'14

 

Sefamerve Tesettür Tunik modellerinde güncellemeye gitti. Birbirinden şık tesettür modelleri buradan takip edebilir, dilerseniz sitemiz üzerinden detaylı inceleyebilir ve sipariş verebilirsiniz.

16

AOU'14

 

Sefamerve günden güne büyüyen ismiyle her güne yeni modelleriyle hayatınıza renk katmaya devam ediyor.Biz de sefamerve ekibi olarak sizler için birbirinden şık pardesü modellerini sizler için derledik. Çok daha fazlasına ulaşmanız aynı zamanda online sipariş vererek kapıda ödeme seçeneklerinden yararlanmanız için işte birkaç öneri..

13

AOU'14
 
 
Yaz sezonunda sefamervenin birbirinden şık haşemaları ile serinleyen tesettürlü hanımların tercihlerini sizler için aynı başlık altında topladık. Artan sıcaklarla birlikte bu fırsatı değerlendirmek isteyen hanımlar Sefamerve.com adresine mutlaka uğramalı.
 

08

AOU'14

 

Yaz sezonu hızla ilerlerken düğün davetiyeleri de gelmeye devam ediyor. Gelinler kadar gelinin arkadaş çevresini de tatlı bir telaş sardı. Düğün için ne giysem? Aradığınız sorunu cevabını bulmanız için sizlere birbirinden güzel  uzun abiye modelleri seçtik.
 

05

AOU'14

 

 

Zengin tesettür koleksiyonuyla sefamervenin rakiplerine fark atması sürpriz olmuyor. Sefamerve giyim yeni sezon modelleri içinde en fazla alakayı, tesettür kot modelleri ve kombinlerinde görüyor. 

04

AOU'14

 

Tesettür giyiminde şıklığın önemli parçalarından olan tuniklerin kıyafetlerle uyumlu olması ve yeni sezonun modasına uyması bayanların her zaman şık gözükmesine büyük katkı sağlar.


 

 

24

JUI'14

 

Yepyeni ve özgün tasarımlarıyla dikkat çeken Sefamerve ilk tercih olmayı başarıyor. İnternet sitesinden de zevkinize göre alışveriş yapabilir indirimleri kaçırmadan uygun fiyata bu şık Sefamerve eşarplarına siz de sahip olabilirsiniz. Eğer eşarp seçimi için Sefamerveyi tercih ettiyseniz karşınıza istemediğiniz kadar eşarp modeli çıkacaktır.
 

19

JUI'14

 

Türkiye’nin en büyük tesettür alışveriş sitelerinden biri olan Sefamerve.com‘da yeni sezonda satışa sunduğu ferace modellerinde farklılıklar ve çok özel fiyat avantajı yakalamış durumda. Birbirinden farklı modele ve renge sahip feraceler siyah dışında farklı renklerde yazlık ve kışlık olarak üretilmiştir. Mevsime göre seçip alabilirsiniz.

15

JUI'14

 

 
Tesettür giyimin vazgeçilmez parçası olan elbise modellerini Sefamerve, giyim zevkinize göre  tasarlayıp sizlere sunuyor. Yalnız elbiseyle de kalmıyor tunik, ayakkabı ve eşarp modelleriyle de göz dolduruyor.

14

JUI'14
 
 
 
 
Tesettür giyimin online adresi Sefamerve.com, Ramazan ayı boyunca sürpriz kampanyalarla çok özel hediyeler sunuyor.
 

23

JUN'14

 

Bu yıl güneşin yüzünü göstermesiyle birlikte modellerimizde cıvıl cıvıl renkler hakim  olmaya başladı. Sizler için en çok satan kap modellerimizi tek başlık altında topladık.

07

JUN'14

26

MAİ'14

24

MAİ'14

30

AVR'14

28

AVR'14

18

NOV'13

 

Tesettür giyim konusunda model bakımından firmaların son zamanlarda beraber çalışmış olduğu tasarımcıların da etkisi ile bir çok hanımın beklentisine uygun abiye modelleri satışa sunuluyor. İlerleyen zamanlarda tesettür giyim kıyafetlerine erişim kolaylığı oldukça ilerlemiştir, gerek e-ticaret gerekse magazalarda tesettürlü hanımların istek ve beğenilerine hitap edecek ve memnun kalacaklarını sağlayacak bir çok kıyafet bulunmaktadır.

 

06

JUI'13

     Yade Şal

 

Yade Şal Şal. Pamuklu kumaştan imal edilmiştir.Kışlık kullanım için uygundur.

Şal Ölçüleri : 179x69 cm'dir.

 

 

 

04

JUI'13

Şükran Abiye

 

   Yeni sezon ürünü olan şükran abiyeler sade bir tasarıma sahiptir. Abiyeler düğün, nişan gibi özel günlerde rahatlıkla giyilebilir.