Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

16

AĞU'14
Sefamerve Pardesülerini Mutlaka İncelemelisiniz!

 

 
Sefamerve günden güne büyüyen ismiyle her güne yeni modelleriyle hayatınıza renk katmaya devam ediyor.Biz de sefamerve ekibi olarak sizler için birbirinden şık pardesü modellerini sizler için derledik. Çok daha fazlasına ulaşmanız aynı zamanda online sipariş vererek kapıda ödeme seçeneklerinden yararlanmanız için işte birkaç öneri..
 
 
 
İşte sefamervenin birbirinden şık pardesü modellerinden ilki. Üstelik yazlık pardesü detaylarıyla da dikkat çekiyor. Ceket görünümü verilen modelde renklerde oldukça uyumlu.
 
 Renk:  Mavi 
Aksesuar:  Cepli Fermuarlı Düğmeli Astarsız Kemerli 
Desen:  Sade 
Kalıp:  Mankenin Giydiği Beden : 38 Uzunluk : 150 
Yaka:  Sivri Yaka 
Kol:  Uzun Kollu 
Kumaş:  Gabardin 
Mankenimizin Ölçüleri:  Basen: 91 cm, Bel: 61 cm, Göğüs: 94 cm, Boy: 180 cm, Kilo: 60 kg 
 
Modeli detaylı incelemek ve dilerseniz sipariş vermek için resme tıklayınız.
 
 
 
 
Bir diger pardesü çeşidi ise büyük kuyruklu pardesüler. Genelde bu pardesü modelleri gençkızlar tarafından tercih edilir. Canlı renklerdeki pardesüler neredeyse her renk ayakkabı ile kullanılabilir. Aynı zamanda hakim yaka pardesü modeli gibi babet ile de kullanılabilir. Sizde rahat bir hayat geçirmek istiyorsanız pardesü seçimlerinizde kaliteye özen gösteriniz bu sayede her durumda karlı olacaksınız.
 
 
Renk:  Lacivert 
Aksesuar:  Düğmeli Astarsız 
Desen:  Sade 
Kalıp:  Mankenin Giydiği Beden : 38 Uzunluk : 100-135 
Yaka:  Hakim Yaka 
Kol:  Düğmeli Kollu 
Kumaş:  Tod 
Mankenimizin Ölçüleri:  Basen: 85 cm, Bel: 70 cm, Göğüs: 90 cm, Boy: 165 cm, Kilo: 55 kg 
 
Ürünü detaylı incelemek için resme tıklayınız.
 
 
 
Her şeyde olduğu gibi pardesülerin de çeşitleri bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi omuz fermuar detylı  pardesüdür. Oldukça şık ve asil gösteren bu pardesü modellini genellikle genç hanımlar tercih etmektedir.
 
Renk:  Somon 
Aksesuar:  Cepli Fermuar Detay Astarsız Kemerli 
Desen:  Sade 
Kalıp:  Mankenin Giydiği Beden : 38 Uzunluk : 140 
Yaka:  Sivri Yaka 
Kol:  Uzun Kollu 
Kumaş:  Gabardin 
Mankenimizin Ölçüleri:  Basen: 91 cm, Bel: 61 cm, Göğüs: 94 cm, Boy: 180 cm, Kilo: 60 kg 
 
 

 

Mevsimlik pardesüler ince ve rahattırlar. Kışlık pardüse modelleri daha kalın ve sıcak tutarlar. Farklı kumaşlardan imal edilen pardüse modelleri kalitesine ve modeline göre farklı fiyatlara sahiptir.
Tesettürlü hanımların dört mevsim tercih ettikleri pardesü her tesettürlü bayanın gar dolabında olması şart olan bir tesettür ürünüdür. Yaz mevsiminde terletmeyen serin tutacak pardesü modelleri tercih edilmelidir. Bu sayede tesettürlü hanımlar rahat bir mevsim yaşayabilirler. Yarım pardesü olarak biline diz altına kadar uzun olan pardesü modelleri genelde yaz mevsimlerinde çok tercih edilmektedir. Daha çok açık renk pardesüler sıcak mevsimlerde tercih edilmektedir.
 
Pardesüler topuklu ayakkabı ile gayet şık gözükecekleri gibi babet ile de günlük bir hava katabilirsiniz. Koyu renk şallar ile açık örneğin vizon rengi pardesü ile kullanabilirsiniz. Rahat bir şekilde hareket etmenizi sağlayacak pardesüleri yazın bir t-shirt ile de tercih edebilirsiniz.
 
Önemli Bilgi : elbiselerde iade veya değişim talebi olduğu takdirde , ürünün size ulaştığı aynı gün mesai saatleri içerisinde 08502213040 numaralı telefondan yetkililere bildirerek iade veya değişim talep formu doldurmanız gerekir.
 
Renk:  Mavi 
Aksesuar:  Cepli Düğmeli Astarsız Kemerli 
Desen:  Sade 
Kalıp:  Mankenin Giydiği Beden : 38 Uzunluk : 145 
Yaka:  Sivri Yaka 
Kol:  Uzun Kollu 
Kumaş:  Kot 
Mankenimizin Ölçüleri:  Basen: 91 cm, Bel: 61 cm, Göğüs: 94 cm, Boy: 180 cm, Kilo: 60 kg