Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

13

AĞU'14
Sefamerve Yaz Sezonunda Haşemaları ile Dikkatleri Çekti

 

Yaz sezonunda sefamervenin birbirinden şık haşemaları ile serinleyen tesettürlü hanımların tercihlerini sizler için aynı başlık altında topladık. Artan sıcaklarla birlikte bu fırsatı değerlendirmek isteyen hanımlar Sefamerve.com adresine mutlaka uğramalı.
 

 

 

Sefamervenin birbirinden şık tesettür haşema modelleri yaz aylarında içinizi ısıtmaya devam ediyor. Yaz sıcaklarının bastırmasıyla birlikte tesettürlü hanımların sorunu haline gelen haşemalar Sefamerve.com adresinden birbirinden farklı modellerle satışa sunuluyor. Tesettür giyimdeki yerini daima muhafaza eden Sefamerve haşema modelleriyle de göz kamaştırıyor. Özellikle bonelerinin kullanışlı oluşuyla dikkat çeken modelleri resimlere tıklayarak detaylı inceleyebiir, dilerseniz online sipariş verebilir ve kapıda ödeme seçeneklerinden yararlanabilirsiniz.

 

 

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte özellikle son zamanlarda bastıran aşırı sıcaklar sonrası bunalan tesettürlü hanımlar çareyi muhafazakar hanımların gittiği plajarda veya kapalı yüzme salonlarında alıyorlar.

Meteorolojiden gelen uyarılara göre son zamanlarda artacak olan sıcakları fırsat bilerek serinlemenin yollarını ararken sefamerve.com adresinde haşema modellerini de detaylı inceleyebilirsiniz.

Kumaşı %100 polyester olan bu haşemamızı da yine resme tıklayarak detaylı inceleyebilir, dilerseniz gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tesettür haşema modellerinin yanında yarı tesettürlü haşemaları da online olarak satışa sunan sefamerve yine kaliteden ödün vermiyor, yine farklı renk ve desendeki modelleriyle dikkatleri üzerine topluyor. Modeli detaylı incelemek için resme tıklayınız.

 

 

Geniş renk yelpazesine sahip olan haşemalarda en çok canlı renkler tercih edilse de biz daha çok naturel renkleri tercih etmenizi öneririz. Tesettürlü hanımlar açısından naturel ve lacivert renklerin kullanıldığı haşemaları detaylı inceleme şansına sahipsiniz.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Haşemanın kendisi kadar bone/eşarbıda önemli. Başın sadece arkasında kalan boneler eğer başınızı sıkı kavramıyorsa denizde yüzme esnasında sürekli çıkarak canınızı sıkabilir. Bu gibi durumlarla karşılaşmak istemiyorsanız, komple başa geçirilen bone/eşarp kullanmak daha doğru bir seçim olur. Bu modelimiz ise tam da bu durumdan sizi kurtarmak için tasarlanmış bir model. Farklı renklerdeki modelimizde
 
Eşarp-Bone+Üst+Pantolon
Eşarp-Bone : %80 Polyamid, %20 Elastan 
Pentolon : %80 Polyamid, %20 Elastan 
Üst : %80 Polyamid, %20 Elastan  bulunmaktadır.
 
Su itici, Çabuk kuruma, Kolay yüzme olanağı, esnek, denizde açılma ihtimalini ortadan kaldıran modelimizi incelemek için resme tıklayabilirsiniz.