Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

26

KAS'13
Etek Pantolon Modelleri

 

      Yeni sezon etek pantolon modelleri mevsim değişikliği yaşadığımız şu günlerdeoldukça yoğun ilgi görmektedir. Tesettür giyime uygun bir çizgiye sahip olan    pantolon etek modelleri; hem etek hem de pantolonu aynı anda giymeyi seven tesettürlü hanımların en gözde parçalarından olmayı bu yaz da sürdürmekte. etek pantolonlar genci yaşlısı, tesettürlü olmayan hanımların da severek giydiği etek gibi açılma riski olmayan, pantolon gibi sıkmayan/daraltmayan konforlu ve rahat giyim ürünleridir. 

      Etek pantolon kullanımı oldukça rahat olduğu gibi kombin konusundada sıkıntı yaşamayacağınız tesettür giyim ürünlerindendir. Herhangi bir gömlekle yada tercihe göre uygun bir tunik ile kombin yapılarak son noktayıda hoş bir şal yada eşarp ile yapabilirsiniz.

     Etek pantolon modelleri genellikle genç kardeşlerimiz tarafından yoğun ilgi görmektedir. Hareketlerinizi kısıtlamadan rahatlıkla taşıyabileceğiniz etek pantolonlar aynı zamanda kot kumaştan da imal edilmektedir. Spor bir görünümü olan kot pantolon eteklerde bir o kadar ilği görmektedir.