Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

14

ARA'13
Sefamerve Kaşe Kaban Modelleri

 

Sefamerve.com en hesaplı kaban modellerini siz hanımlara sunuyor..

Yeni sezona girdiğimiz şu günlerde bastıran soğuk havalarla birlikte kış sezonu resmen başlamış oldu. Bu mevsimde hanımların en fazla ihtiyaç duyduğu dış giyim ürünlerinden biriside kışlık pardesü modelleri, kaban ve kap modelleridir. Son günlerde güneş ve soğuk havanın aynı anda ortaya çıkması kıyafet seçimimizi alt üst etse de, bu havaların en güzel tercihi kabanpardesü ve kaplardır.

Kapları güneşin bir açıp bir kapandığı yumuşak havalarda tercih edebilirsiniz. Özellik sert rüzgarların ve düşen sıcakların bize kar havasını anımsattığı günlerde ise içinizi ısıtacak sıcak kaban ve pardesü modelleri ise kurtarıcınız olacaktır.

 

       

 

Pardesü, kaban ve kap modellerinde sezon indirimi erken başladı.

Yeni sezon kış indirimleri çok erken başladı. Sevilen tesettür giyim sitesi Sefamerve.com‘da, kışlık kabanpardesü ve kap modelleri de indirimli olarak satışa sunulmaktadır.

Bizde bu sebeple kışa uygun satın alabileceğiniz en hesaplı ve birbirinden şık kabanpardesü ve kap modellerini seçtik. Eğer henüz kış alışverişinizi yapmadıysanız Sefamerve‘nin kışlık kaban, pardesü ve kap modellerinden birini mutlaka incelemelisiniz. Sefamerve.com’da yeni sezon kabanlar 59.90 TL‘den, pardesüler 239.90 TL‘den, kaplar ise 199.90 TL‘den satılmaktadır.