Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

13

KAS'13

Tesettür giyim konusunda örtülü kardeşlerimizi sevindircek gibi gözüken tesettür eşofman rahatlığı ve hoş görünümü sizler için bir arada sunuyor. Bir çok tesettürlü kardeşimizin sıkıntısı olan konuya yardım niteliğinde olan tesettür eşofmanlar farklı renk ve modellerde sefamerve.com adresimizde sizlerle buluşuyor. Bir çok tesettürlü hanım tarafından tercih edilen eşofmanlar spor yaparken sizleri sıkıp bunaltmadan rahatlıkla hareket etmenizi sağlar.

06

TEM'13

     Yade Şal

 

 

Yade Şal. Pamuklu kumaştan imal edilmiştir.Kışlık kullanım için uygundur.

Şal Ölçüleri : 179x69 cm'dir.

 

 

 

 

 

 

04

TEM'13

       Şükran Abiye

 

 

   Yeni sezon ürünü olan şükran abiyeler sade bir tasarıma sahiptir. Abiyeler düğün, nişan gibi özel günlerde rahatlıkla giyilebilir.

 

 

02

TEM'13

Gaye Eşarp

 

   Gaye Eşarp. Pesvis 1000 tur iplikten imal edilmiştir. Kullanım açısından çok rahattır kayma yapmaz. Eşarp Ebatları : 110x110 cm'dir.

28

HAZ'13

İron Ceket

 

Sade bir tasarıma sahip olan iron ceketler şıklığı sayesinde büyük beğeni toplamaktadır. Ceketler uygun fiyat seçenekleri satılmaktadır.

21

HAZ'13

MYR yazlık etek

 

   Viscon kumaştan imal edilmiş olan MYR yazlık etekler şık bir tasarıma sahiptir ve ürün astarlıdır. Tesettürlü bayanların beğenisine sunulan etekler uygun fiyat seçenekleri ile hizmete sunulmaktadır.

 

 

20

HAZ'13

Katre Şal

 

     Şifon kumaştan imal edilen katre şallar tesettürlü bayanlardan tam not almaktadır. Şallar yeni sezonun dikkat çeken ürünleri arasında yer almaktadır.

15

HAZ'13

Hesna Şal

 

 

     Şifon kumaştan üretilmiş olan hesna şallar yazlık kullanıma uygundur. Şallar şık tasarımı ile büyük beğeni toplamaktadır. 

 

 

 

11

MAY'13

 

Yazın gelmesiyle berrince pardesü yeni modelleri ve  canlı renklerini siz sefamerve.com takipçileri ile buluşturuyor. Dış giyim ürünü olan berrince pardesüler  yaz mevsiminde de şıklığınıza şıklık katmaya devam ediyor. 

29

NİS'13

   

    Şükran Ferace yeni tasarımlarını beğeninize sunuyor. 2013 Yaz Ferace Modelleri ile Şükran Ferace oldukça rahat ve hoş bir görünümde olduğu gibi kalitesi ilede ön plandadır. Sıcak günlerde tiril tiril olan bu feracelerle daha rahat bir mevsim geçirebilirsiniz.

 

27

NİS'13

 

 

Myred Yazlık Etekler sıcak yaz günlerinin yaklaşması ile gözde olmaya aday ürünlerimizden bir tanesidir. Yazlık etekler ince kumaştan yapıldığı için sıcak günlerde sizi serin tutacaktır ve aynı zamanda içine göstermemektedir.

Anahtar Kelimeler: şal,şal modelleri,