Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Yüz Peelingi Yenileyici Coconut Özlü C Vitaminli Nemlendirici Arındırıcı Peeling 50 ml Sua Physical

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

983733
Yüz Peelingi Yenileyici Coconut Özlü C Vitaminli Nemlendirici Arındırıcı Peeling 50 ml Sua Physical
İçeriğindeki Damask Gülü, Papaya ve Coconut özleri ile harmanlanmış mikro tanecikli yapısı ciltte fiziksel peeling etkisi . Cildi tahriş etmeden ölü derilerden arındırır. Siyah noktaları ve enek görünümünü düzenler. Canlı, ışıldayan ve neme doymuş bir cilt için doğal yenilenme sürecini destekler.
DAMASK GÜLÜ Cildi canlandırır ve nemlendirir. Işıldayan ve canlı bir cilt görünümü elde etmeye . Cilt üzerinde alt katmanlara giderek yağ ve kiri , bunların yeniden oluşumunu engellerler. Düzenli kullanıma bağlı, ve problemlerinin önüne geçer.
PAPAYA ÖZÜ cilt hücrelerini gidermeye, eneklerin sıkılaşmasına, izlerinin ve cilt dokusunun iyileştirilmesine .
Hedefler: Mikro düzeyde peeling, Leke giderme, Cildi ölü katmanından arındırma, Derinlemesine nemlendirme, Güçlü cilt bariyeri, enek görünümünde azalma, Siyah nokta önleme, Siyah nokta giderme, Sebum dengeleme, oluşumunu giderme, giderme, Güçlü Cilt florası
Ingredients: Aqua , Rosa Damascena Flower, Carbomer, Glycerin, Butylene Glycol, Sodium Alginate Sulfate, Xanthan Gum,Triethanolamine, EDTA, Sodium PCA, Erythritol, Chondrus Crispus, Mangifera Indica Fruit Extract, Carica Papaya Fruit Extract, Ananas Sativus Fruit Extract, Polylysine, Cellulose Acetate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, PEG-40 hydrogenated Castor Oil, Parfum
Kullanım Şekli: Yeterli miktarda ürünü temiz cilde eşit miktarda dağıtın. Parmak uçlarınız veya bir fırça yardımıyla 2-3 dakika hafif masajlar eşliğinde uygulayın. Ilık su ile durulayın ve nazikçe kurutun. ve dudak çevresi için uygun değildir. Haftada 3-4 kez kullanılabilir. Ardından cildinizin ihtiy olan Mesoancé serum ve nemlendiriciniz ile bakım rutininizi tamamlayabilirsiniz.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


02 Mayıs Perşembe-04 Mayıs Cumartesi

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$157.00

$38.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver