Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Hassas Temizleme Makyaj Temizleme Yüz Temizleyici Jel 100ml

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

983735
Cildi nazikçe temizleyen, tıkanmış enekleri arındıran ve cilt bariyerini güçlendiren eşsiz formülü, ilk kullanımdan itibaren etkisini gösterir. Kiri ve makyajı kalıntı bırakmadan kolayca söker atar. Hafif yapısı ile cilde zarar vermez.
İçeriğindeki antioksidan zengini Squalene cildinizin yenilenmesine ve cilt bariyerinin güçlenmesine . Cilt onarıcı özelliğinin yanı sıra yüksek nem ve görünümünün etkilidir.
Witch hazel Ekstraktı sayesinde özellikle oluşumuna eğilimli, yüksek sebum üreten ciltleri nazikçe , yağ dengesi ve yeni oluşumunun önüne geçmeye .
Hassas ciltlerin de güvenle kullanabileceği formül, etkinliği kanıtlanmış aktiflerin etkisi ile cildi tahriş etmeden arındırır ve cilt dokusunun sıkılaşmasına .
Hedefler: Cildi nazikçe temizleme , enekleri arıdrıma ,Güçlü Cilt barıyeri , Tahrişi önleme, Sebum dengeleme, Siyah nokta önleme , oluşumu önleme , Hafif makyaj arındırma, Cildi Nemlendirme
Ingredients: Aqua, disodium laureth sulfosuccinate, cocamidopropyl betaine, decyl glucoside, hamamelis virginiana, coco-Glucoside, glyceryl oleate, laureth-4, phospholipids, glycine soja oil, glycolipids, glycine soja sterols, benzyl alcohol, benzoic acid, dehydroacetic acid, squalane, niacinamide, parfum, salix purpurea bark extract, cassia hydroxypropyltrimonium chloride,edta, peg-150 pentaerythrityl tetrastearate, ppg-2 hydroxyethyl cocamide
Kullanım şekli: Yüzünüzü ılık suyla hafifçe ıslatın. Sonra avucunuza yeterli miktarda mesoancé temizleme jelinizi alıp, nazik hareketlerle cildinize uygulayın. Yüzünüzün temizlendiğinden emin olduktan sonra ılık suyla durulayın. Günlük kullanım için uygundur. Harici kullanım içindir.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


03 Mayıs Cuma-06 Mayıs Pazartesi

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$243.00

$66.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver