Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Gözenek Arındırıcı Cilt Sebumu Dengeleyici Tonik Suyu 100 ml

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

983728
Aşırı yağlanma nedeniyle ciltte oluşan parlamayı en aza indirmeye . Sebum üretimi dengelenirken uzun süreli nemlendirme etkisiyle, cildi ipeksi bir dokuya kavuşturmaya . İçeriğindeki güçlü Niacineamid aktifi siyah nokta ve oluşumunun engellenmesi için etkin temizleme işlemi gerçekleştirmeyi hedefler. eneklerin sıkılaşması ve elastikiyetin artmasıyla cilt daha canlı bir görünüm kazanır.
Caviar Lime özü cildin ölü üst tabakasını nazikçe soymayı hedefler. Yenilenen cilt dokusunun daha canlı ve sağlıklı bir görünüme kavuşmasına
Hassas ciltlerin de güvenle kullanabileceği formül, etkinliği kanıtlanmış aktiflerin etkisi ile cildi tahriş etmeden arındırır ve cilt dokusunun sıkılaşmasına .
Hedefler: Sebum dengeleme, Parlamayı azaltma, Derinlemesine temizleme, Sıkılaşmış cilt , Siyah nokta önleme, oluşumu önleme ,Ton eşitsizliklerini giderme, Canlı ve sağlıklı cilt , Nemlendirme ve ipeksi doku
Ingredients: Aqua, Rosa Damascena Flower Water, Butylene Glycol, Glycerin, Sodium PCA, Erythritol, Chondrus Crispus, Xanthan Gum, Glycerin, Microcitrus Australasica Fruit Extract, Niacinamide, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Potassium Azeloyl Diglycinate, EDTA
Kullanım Şekli: Bir parça temiz pamuk üzerine fazla ıslatmadan sadece nemlendirecek kadar Mesoancé toniğinizden damlatın. Yüz, boyun ve dekolte bölgenize dairesel hareketlerle içten dışa doğru nazikçe uygulayın. Durulama gerektirmeyen yapısı ile sabah ve akşam kullanabilirsiniz. Harici kullanım içindir.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


04 Mayıs Cumartesi-06 Mayıs Pazartesi

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$251.00

$68.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver