Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Cilt Serumu Gözenek Sıkılaştırıcı - Siyah Nokta Önleyici Serum Lilac Bloom Pore Refining 30 ml

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

983741
Cilt Serumu Gözenek Sıkılaştırıcı - Siyah Nokta Önleyici Serum Lilac Bloom Pore Refining 30 ml
Bitkisel kaynaklı etkili aktif Dendiclear™️ enek görünümünü azalttığı için siyah nokta oluşumuna. Peeling özelliği sayesinde ciltteki ölü hücreleri . Cildin yağ dengesini üzerinde olumlu etkilere sahiptir. Witch Hazel ekstraktı sayesinde özellikle oluşumuna eğilimli, yüksek sebum üreten ciltlerde yağ dengesi ve yeni oluşumunun önüne geçmeye .
Hedefler: enek görünümünde azalma, Sebum dengeleme , Siyah nokta önleme, Siyah nokta giderme, oluşumunu önleme, Mikro düzeyde peeling, Güçlü cilt bariyeri, Güçlü Cilt florası, Hassasiyet giderme , giderme
Ingredients: Aqua, Niacinamide, Butylene Glycol, Glycerin, Glycine Soja Seed Extract,C13-15 Alkane, Hamamelis Virginiana Water, Squalane, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Polylysine, EDTA, 4-Terpineol, Tocopheryl Acetate
Kullanım Şekli: Mesoancé yüz serumunuzu kullanmadan önce cildinizin temizleme rutinini tamamlayın. Yeterli miktar ürünü yüzünüze ve boynunuza uygulayın. Yukarı yönlü yumuşak hareketlerle masaj yaparak yedirin. Serumun cildiniz tarafından iyice emilmesi için bir süre bekleyin. Emilimi artırmak için parmak uçlarınızla yüzünüze yumuşak vuruşlar yapabilirsiniz. Ardından Mesoancé nemlendiricinizi uygulayın.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


01 Mayıs Çarşamba-03 Mayıs Cuma

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$157.00

$38.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver