Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Diamond Vitamin Mineral Serum - Vitamin ve Mineraller İçeren Besleyici Cilt Serumu 30 ml

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

983743
B,C,E,F Vitamin kompleksi ile birlikte zengin mineraller; magnezyum ve çinko ile zenginleştirilmiş formülü cildin tüm ihtiynı karşılamaya . Cildi derinlemesine beslerken daha pürüzsüz bir görünüme kavuşturmayı hedefler.
İçeriğindeki BİOTİN cildin homojen yapısını korurken, onarımında ise aktif etki . Nemlendirme özelliği kuruluk, tahriş, döküntü ve gibi cilt problemlerinin oluşmasını önlemede etkilidir.
Eşsiz bir içerik olan PANTHENOL epidermal su kaybını önleme yeteneği ile cildin nem ihtiy karşılanırken kaybın en aza indirilmesi sağlanır.
Hedefler: Güçlü cilt bariyeri, Cildin temel besin ihtiynı karşılama, Cildi derinlemesine besleme, Pürüzsüz cilt görünümü, Cildin nem ihtiynı giderme, Cilt onarma , Kuruluk giderme, tahriş önleme , döküntü sorunlarını giderme, giderme
Ingredients: Aqua, Butylene Glycol, Glycerin, Sodium PCA, Erythritol, Chondrus Crispus, Xanthan Gum, Niacinamide, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid, Panthenol, PPG-26-Buteth-26, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Sodium PCA, EDTA, Zn PCA, Magnesium Sulfate, Tocopheryl Acetate, Phospholipids, Glycine Soja Oil, Biotin, Glycolipids, Glycine Soja Sterols
Kullanım Şekli: Mesoancé yüz serumunuzu kullanmadan önce cildinizin temizleme rutinini tamamlayın. Yeterli miktar ürünü yüzünüze ve boynunuza uygulayın. Yukarı yönlü yumuşak hareketlerle masaj yaparak yedirin. Serumun cildiniz tarafından iyice emilmesi için bir süre bekleyin. Emilimi artırmak için parmak uçlarınızla yüzünüze yumuşak vuruşlar yapabilirsiniz. Ardından Mesoancé nemlendiricinizi uygulayın.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


07 Mayıs Salı-09 Mayıs Perşembe

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$157.00

$38.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver