Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Cilt Serumu Leke-Eşitleyici Serum Cocos Dark Spot Corrector 30 ml

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

983739
Cilt Serumu Niacinamide Leke Gidermeye , Eşitleyici Serum Cocos Dark Spot Corrector 30 ml
Formülündeki güçlü içerikler sayesinde, cildin ışıltısını ortaya çıkarmaya ve ton dengesizliklerini eşitlemeye . White Pine özüyle zenginleştirilmiş içeriği güçlü antioksidan etkisi . Cildi yenileme ve etkilerine karşı korunmasına ken, koyu in rengini açarak, cildin daha parlak ve ışıltılı görünmesine etki eder. Niacinamide ile cilt tonu dengesizliklerinin giderilmesi desteklenirken aynı zamanda cildi nemlendiren ve canlı görünmesine olan bileşenleri içermektedir. Yağsız formülü sayesinde yüksek sebum üreten ciltlerin de kullanımına uygundur.
Hedefler: Cilt tonu eşitsizliklerini giderme, Koyu i giderme, Güçlü Antioksidan takviyesi, etkilerine ,Güçlü cilt bariyeri, , in oluşumunu önleme, Parlak ve ışıltılı görünüm, Cilt nemlendirme
Ingredients: Aqua, Niacinamide, Glycerin, Glycine Soja Seed Extract, Punica Granatum Seed Oil, Rumex Occidentalis Extract, Ascorbic Acid, Butylene Glycol, C13-15 Alkane, Caprylic/Capric Triglyceride, Maltodextrin, Pinus Strobus Bark Extract, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Microcitrus Australasica Fruit Extract, EDTA, Parfum, Tocopheryl Acetate
Kullanım Şekli: Mesoancé yüz serumunuzu kullanmadan önce cildinizin temizleme rutinini tamamlayın. Yeterli miktar ürünü yüzünüze ve boynunuza uygulayın. Yukarı yönlü yumuşak hareketlerle masaj yaparak yedirin. Serumun cildiniz tarafından iyice emilmesi için bir süre bekleyin. Emilimi artırmak için parmak uçlarınızla yüzünüze yumuşak vuruşlar yapabilirsiniz. Ardından Mesoancé nemlendiricinizi uygulayın.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


01 Mayıs Çarşamba-03 Mayıs Cuma

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$147.00

$35.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver