Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Quartz Aha+Bha İçerikli Yenileyici Yüz Peelingi 50 ml

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

983732
Mesoance Dark Blue Quartz AHA+BHA Peeling - Quartz AHA+BHA İçerikli Yenileyici Yüz Peelingi 50 ml: AHA ve BHA ilezenginleştirilmiş içeriği daha pürüzsüz ve yenilenmiş bir cilt içintasarlanmıştır. Etkili formülü cildi ölü deriden arındırır, yaşlanma ve güneş sebebiyle oluşabilecek koyu lekeleri önler. Arındırılmış gözenek ve kontrollüyağlanmayı destekler. Cilt dokusunu ve ince çizgilerin görünümünü onarır. Cilt tonu eşitsizliklerini düzeltir.
Hedefleri: Mikro düzeyde peeling, Leke giderme, Cildi ölü katmanından arındırma, Derinlemesine nemlendirme, Güçlü cilt bariyeri, Gözenek görünümünde azalma, Siyah nokta önleme, Siyah nokta giderme,Sebum dengeleme, Sivilce oluşumunu giderme, Kırışıklık giderme, Güçlü Ciltflorası
Ingredients:Aqua, Butylene Glycol, Glycerin,Citrus Nobilis FruitExtract, Glycerin, Microcitrus Australasica Fruit Extract, Aloe Vera LeafJuice, Saccharum Officinarum Extract, Chondrus Crispus Powder, Glycerin,Tasmannia Lanceolata Fruit/Leaf Extract, Salix Purpurea Bark Extract, MangiferaIndica Fruit Extract, Carica Papaya Fruit Extract, Ananas Sativus FruitExtract, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, PPG-26-Buteth-26,Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Acrylates Copolymer, EDTA
Kullanım Şekli: Haftada 1 ya da 2 defa yüzünüze eşit miktarda temiz ve kurulanmış cildinize uygulayın. Islak ciltte kullanmayın. Nazikçe yüzünüze ve boynunuza eşit olarak dağıtın. En fazla 10 dakika bekletin. Ilık suyla durulayın. Göz çevresinden kaçının ve hem uygulama sırasında hem de durulama sırasında gözlerle temasından kaçının. Ardından cildinizin ihtiyacı olan Mesoancé serum ve nemlendiriciniz bakım rutininizi tamamlayabilirsiniz.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


02 Mayıs Perşembe-04 Mayıs Cumartesi

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$172.00

$43.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver