Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Nemlendirici Yüz Kremi Vegan Tüm Cilt Tipleri 50 ml Pink Cloud

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

983734
Nemlendirici Yüz Kremi Vegan Tüm Cilt Tipleri 50 ml Pink Cloud
Cildi  eşsiz bir şekilde nemlendirir, çevresel faktörlere karşı güçlü cilt bariyeri oluşturmayı hedefler. Cilt daha yüksek oranda su tutar ve nem kaybını en aza indirmeye . İçeriğindeki etkili Anti- aging aktifi olan SKINectura™ ilk kullanımdan itibaren yüz ve boyun bölgesindeki ların görünümünü azaltmayı hedefler. Güçlü cilt bariyeriyle dış etkilere karşı güçlü bir koruma . Hyaluronik Asit içeren formülü cildin yüksek nem seviyesine ulaşmasını .
Hedefler: Güçlü cilt bariyeri ,Cilt için yüksek nemlendirme, Nem kaybını en aza indirme , görünümünde azalma, Cildi Sıkılaştırma, Belirgin yüz hatları , , Antioksidan takviyesi, Güçlü cilt bariyeri
Ingredients: Aqua, Hamamelis Virginiana Water, Squalane, C13-15 Alkane, Butylene Glycol, Sorbitol, Sodium Acrylates Copolymer, Lecithin, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin,
Kullanım Şekli: Sabah ve akşam, yıkama jeli ardından tonik ile temizleme işlemi tamamlanmış olan cilde, dairesel hareketlerle, içten dışa doğru uygulayın. En iyi sonuçlar için mutlaka kendi cildiniz için seçtiğiniz Mesoancé serumdan sonra, düzenli olarak kullanın. Harici kullanım içindir.

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


02 Mayıs Perşembe-04 Mayıs Cumartesi

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$142.00

$33.99

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver