Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

31

TEM'14

 

Kur'an-ı Kerim'de İsrailoğulları ile ilgili 41 ayet geçiyor. Peki Kur'an Gazze'yi kana bulayan İsrail'den nasıl bahsediyor?
 
Ey İsrailoğulları, size verdiğim nimetimi hatırlayın, bana verdiğiniz sözü tutun ki, ben de size verdiğim sözü tutayım ve sadece benden korkun! - Bakara / 40
 

27

TEM'14

 

Halk ağızındaki adıyla Şeker Bayramı olarak bilinir lakin Ramazan bayramının islamiyette şeker bayramı karşılığı hiçbir zaman olmamıştır. Bu hususta dikkatli olmalı, böyle dini birgüne farklı anlamlar yüklememeliyiz.


 

 

27

TEM'14

 

Ramazan farkındalıktır. Rabbimiz 2014 yazında geride bırakmış olduğumuz Ramazan-ı Şerif'i hakkıyla karşılamış olmayı ve yine onu hakkıyla uğurlamayı nasip etsin.

 

 

 

25

TEM'14

 

Arefe günü aslen hicrî kâmerî Zilhicce ayının 9. günüdür ve bu gün Kurban Bayramı'ndan önceki, terviye gününden sonraki gündür. Ancak zamanla Ramazan Bayramı için de kullanılmaya başlanmıştır. Bunun yanı sıra herhangi bir şeyden önceki gün anlamında da kullanılır.

 

25

TEM'14

 

 

Kur’an-ı Kerimde Hz. Allah ‘ın mukaddes ayetlerinin sonundaki o sorular..! Birden insanı kendine getirir gibi .. Bizzat; Bak! der gibi yerler….;

 

25

TEM'14

 

 

Pek fazla merhametli olan Peygamberimiz(s.a.v),ümmeti hakkında son derece şevkatli,merhametli idi.Ümmeti hakkında daima kolaylık yönünü tercih buyururdu.Namazda iken bir çocuğun ağladığını işitse,
 
ona merhameten namazını hafifçe kılar(kısa tutar),çocuğun sesini durdurmak isterdi.Hele Hakk’tan kaçınanların hallerine pek acır,hidayete ermeleri için dua ederdi.
 

24

TEM'14

 

 

Şüphesiz af kapılarının sonuna kadar açık olduğu ramazan ayında, elimizden geldiği, dilimizin döndğü kadar affedilmeyi diliyoruz

24

TEM'14

 

Yepyeni ve özgün tasarımlarıyla dikkat çeken Sefamerve ilk tercih olmayı başarıyor. İnternet sitesinden de zevkinize göre alışveriş yapabilir indirimleri kaçırmadan uygun fiyata bu şık Sefamerve eşarplarına siz de sahip olabilirsiniz. Eğer eşarp seçimi için Sefamerveyi tercih ettiyseniz karşınıza istemediğiniz kadar eşarp modeli çıkacaktır.
 

24

TEM'14
 
 
Ebû Hüreyre (Radıyallâhu anh)’tan rivayet edildiğine göre Rasûlallah (s.a.v) şöyle buyurdu:
 
“Ümmetimi zora sokmaktan endişe etmeseydim, onlara her namaz vaktinde misvakla dişlerini temizlemelerini emrederdim.” (Buhârî, Cum’a 8, Savm 27; Müslim, Tahâret 42)
 

23

TEM'14
 
 
 
 
Bayramda baklavayı kendisi hazırlamak isteyenler için kıtır kıtır ev baklavası yapımı ve püf noktaları Sefamerve.com adresinde siz takipçileri için paylaşılıyor. Afiyet olsun!
 

23

TEM'14

 

Ashâb-ı Kirâm, Allâhü Teâlâ’nın Kadir Gecesi hakkında “Bin aydan hayırlıdır.” meâlindeki âyet-i kerîmesine sevindikleri kadar hiçbir şeye sevinmediler.

23

TEM'14

 

Koşulları görmek için tıklayınız..

 

 

 
Anahtar Kelimeler: Kargo_1_TL,

22

TEM'14
 
 
 
Sefamerve‘de tesettürlü bayanlara sunduğu bir çok ürün alternatifi ve hesaplı fiyatlarıyla alışverişi zahmetten keyfe çeviren bir online alışveriş sitesi oldu. Birbirinden şık pek çok tesettür kıyafetleri arasında Gülay kombinler tesettürlü hanımların ilgisini çekecek modellerden sadece birkaçı.
 

22

TEM'14
 
 
Bu hutbe, M.S. 632 yılında Hz. Muhammed (S.A.V.) Efendimiz tarafından yüz bini aşkın müslümana irad edilmiştir. Hz. Muhammed (S.A.V.) Allah'a hamd ve senâdan sonra şöyle buyurmuştur.
 

21

TEM'14

 

 

Zekâtın, hicretin ikinci yılında, Ramazan orucundan sonra farz kılınmıştır. Kur'anda zekâttan Ahzap Suresi 33, Araf 156, Bakara 43, 83, 110, 177, 277, Beyyine 5, Enbiya 73, Fussilet 7, Hac 41, 78, Lokman 4, Maide 12, 55, Meryem 31, 55, Mücadele 13, Müminun 4, Müzzemmil 20, Neml 3, Nisa 77, 162, Nur 37, 56, Rum 39, Tevbe 5, 11, 18, 60, 71. ayetlerinde bahsedilir.

21

TEM'14

 

 

Yemek sağ elle yenmelidir.Rasûlullah(s.a.v) Efendimiz,yemekte bu edebe uyulmasını sıkça tenbih ederdi.(Şeytanın sol eliyle yiyip içtiği de hadislerde bildirilmektedir.)
 
 
 

19

TEM'14

 

Türkiye’nin en büyük tesettür alışveriş sitelerinden biri olan Sefamerve.com‘da yeni sezonda satışa sunduğu ferace modellerinde farklılıklar ve çok özel fiyat avantajı yakalamış durumda. Birbirinden farklı modele ve renge sahip feraceler siyah dışında farklı renklerde yazlık ve kışlık olarak üretilmiştir. Mevsime göre seçip alabilirsiniz.




 

19

TEM'14
 
 
 
 
Pek fazla merhametli olan Peygamberimiz (s.a.v), ümmeti hakkında son derece şevkatli, merhametli idi. Ümmeti hakkında daima kolaylık yönünü tercih buyururdu. Namazda iken bir çocuğun ağladığını işitse ona merhameten namazını hafifçe kılar (kısaltır), çocuğun sesini durdurmak isterdi. Hele haktan kaçınanların hallerine pek acır, hidayete ermeleri için dua ederdi.
 

18

TEM'14

 

 

Saat, kemer, yüzük ve gözlükler hanımların vazgeçilmez aksesuarları arasında. Sefamerve yalnız tesettür giyimle kalmıyor aynı zamanda sizleri bu aksesuarlarla da buluşturuyor.


 

18

TEM'14

 

Dr. Ender Saraç da sıhhatli hayat ve zayıflamak isteyenler için sarımsak çayını öneriyor. Saraç, “Zayıflama sürecini hızlandırmak isteyenler sabah-akşam sarımsak çayı içmeli” diyor.