Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

18

TEM'14
 
 
Bir kimse tuvalete gireceği zaman üzerinde Allahu Teâla’nın ismi yazılı yüzük ve buna benzer şeyleri bulundurmamalıdır. Tuvalete sol ayakla girilmeli, sağ ayakla çıkılmalıdır. Girmeden önce de şu dua okunmalıdır:
 
*“Allâhümme innî eûzü bike minel hubusi vel habâis.”

17

TEM'14

17

TEM'14
 
 
Alman Milli Takımı'nın Türk asıllı oyuncusu Mesut Özil, Almanya Futbol Federasyonu'nun Dünya Kupası şampiyonluğu için verdiği primi Gazze'ye bağışladı.
 

17

TEM'14
 
 
Sefamerve giyim markası, kalitesi ve orijinal giyim modelleriyle kendisini kapsamlı kitlelere ispat etmiş köklü tek giyim markası olarak yepyeni sezona iddialı giriş yaptı. Kapalı hanımlar amaçlı, farklı bir yer  meydana getiren Sefamerve, kalitesi ve çeşitli giyim modelleriyle bu imajını savunmaya devam ediyor . Tesettür giysi ve kombin modellerinde ilk önce akla gelen markalardan biri olarak her sezonda ilgiyle karşılanıyor. Bugün sizlerle tesettür giysi modellerinin yanında kolaylıkla kombinleyebileceğiniz aksesuarlara gözatmayı hedefliyoruz.




 

 

17

TEM'14
 
Efendimizin (s.a.v.) üzerine Salâvat getirmenin fazileti
 
Efendimiz (s.a.v.) buyuruyor: 
 
"Üzerime Salâvat-ı Şerife getiren kimseleri melekler rahmetle anar, meleklerin rahmetle andıkları kimseyi Allah (c.c.) affeder. Allah'ın affetti i kimse için bütün varlıklar rahmet okurlar."
 

16

TEM'14

16

TEM'14

 

 

Sefamerve bayramda da yine dopdolu yine capcanlı. İndirim fırsatlarını mutlaka değerlendirin. Bayram alışverişinize şimdiden start verin.


 

 

16

TEM'14
 
 
 
 
 
Allâhümme innî üşhidüke ve üşhidü melâiketike ve hamelete arşike ve üşhidü men fis-semâvâti vel-erdı enneke entallâhü lâ ilâhe illâ ente vahdeke lâ şerîke leke ve eşhedü enne Muhammeden abdüke ve rasûlüke.
 
Anlamı: Allah’ım seni, meleklerini, Arş’ını taşımakla görevli meleklerini, gökyüzünde ve yerde olanları şahit tutarım ki, sen Allah’sın. Senden başka ilah yoktur. Ortağın da yoktur. Ve şehadet ederim ki, Muhammed (s.a.v) senin kulun ve resûlündür. 
Kim bunu bir defa söylerse günahlarının üçte biri, iki defa söylerse üçte ikisi affolur. Üç defa söylerse kendini cehennemden kurtarır.
 
Kaynak: Mecmau’z-Zevâid c.17, s.56-57; h.16828; ayrıca bkz. Müstedrek, Taberânî, Mu’cem-i Kebîr.

15

TEM'14

 

 

Başörtüsü yasağında gün geçmiyor ki yeni bir gelişme olmasın.

15

TEM'14

 

 
Tesettür giyimin vazgeçilmez parçası olan elbise modellerini Sefamerve, giyim zevkinize göre  tasarlayıp sizlere sunuyor. Yalnız elbiseyle de kalmıyor tunik, ayakkabı ve eşarp modelleriyle de göz dolduruyor.

15

TEM'14

15

TEM'14

 

 

Diğerleri de ona uymak zorunda kalacaklarsa,yemeği çabuk bırakmamak,daha fazla yemek istemiyorsa bile yermiş gibi oyalanmak  edeptendir.Başkalarının doymasını sağlamak için biraz fazla yemekte de beis yoktur.Özellikle yemek sahibi bu edebi gözetmelidir.


 

 

14

TEM'14

14

TEM'14
 
 
 
 
Tesettür giyimin online adresi Sefamerve.com, Ramazan ayı boyunca sürpriz kampanyalarla çok özel hediyeler sunuyor.

 
 
 

14

TEM'14
 
 
 
Köle ve cariye hür bir insanın malı olan, kendilerine ait hakları yok denecek kadar kısıtlı bulunan kadın (cariye) ve erkek (abd) insanlardır..


 
 

11

TEM'14

 

Ebû Hüreyre radıyallahu anh'den rivayet edildiğine göre Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu:
 
"Üzerine güneş doğan en hayırlı gün cuma günüdür. Âdem o gün yaratıldı, o gün cennete konuldu ve yine o gün cennetten çıkarıldı."
 
Müslim, Cum`a 17, 18. Ayrıca bk. Tirmizî, Cum`a 1, 2; Nesâî, Cum`a 4, 45
 

11

TEM'14

 

İşte bebekleriniz için püre ve muhallebi tarifleri

Anahtar Kelimeler: bebek,püre,beslenme,

10

TEM'14

10

TEM'14
 

 

Bebek beslenmesinde her annenin bilmesi ve hassasiyetle uygulaması gerekenler..

 

 

 

07

TEM'14