Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

20

NİS'15

 

 

RECEB ayı: Dört kıymetli aydan biridir. Bir âyet-i kerime meali:
(Allah'ın gökleri ve yeri yarattığı günden beri, ayların sayısı on ikidir. Bunlardan dördü, haram [hürmet edilen] aylardır.) [Tevbe 36]
 
Resulullah efendimiz, Receb ayına çok değer verir ve "Ya Rabbi, Receb ve Şabanı bizler için mübarek kıl ve bizi Ramazana eriştir" diye dua ederdi.
 
Receb ayının faziletiyle ilgili birkaç hadis-i şerif:
(Haram aylar, Receb, Zilkade, Zilhicce ve Muharremdir.) [İbni Cerîr]
 

18

NİS'15

 

Sefamerve Baharı getirdi.. Bahara özel %40'a kadar indirim fırsatlarından yararlanmak ve ürünleri tükenmeden incelemek için mutlaka web sitemizi ziyaret etmelisiniz. Üstelik her siparişe say dergi hediye. 100 TL ve üzeri allışverişlerinizde yurtiçinde kargo ücretsiz. Haydi geç kalmayın.

 

 

16

NİS'15

 

Dünyada lüzumsuz, boş ve faydasız hiçbir şey yoktur. Allah Teala her yarattığını bir hikmete dayalı ve bir hizmete uygun yaratmıştır. Ancak herşeyin herkes için her zaman gerekli olması da hiç şüphesiz düşünülemez. İşte hadiste işaret buyurulan malayanî, "kişinin dinine ve dünyasına faydası olmayan şey" anlamındadır.
 

15

NİS'15

 

 

Siyah ve beyazın uyumu,ağırlığıyla hem zevkinize hemde cebinize uygun kombinleri sizde detaylı inceleyebilir dilerseniz siparişlerinizi web sitemizden veya 0850 221 30 40 numaralı hattımızdan da verebilirsiniz. Üstelik 100 TL ve üzeri siparişlerinizde kargo ücretsiz. Sizde hemen Sefamerve ayrıcalıklarından yararlanmaya başlayabilirsiniz.


 

 

14

NİS'15

 

Şükür, her nimetin Allah’tan geldiğini bilip dil ile de hamd etmektir. Allahü teâlânın emirlerini yapıp yasak ettiklerinden sakınmak şükretmek olur. İnsanların hidayeti için çalışmak, onları irşat etmek de şükür sayılır.
 

13

NİS'15

 

Vefa her kimseden kim istedim ondan cefa gördüm/Kimi kim bîvefa dünyada gördüm bîvefa gördüm. (Her kimden vefa istediysem ondan cefa gördüm; kimi gördüysem vefasız dünyada, onun vefasızlığını da gördüm) dese de büyük şair Fuzuli, vefa, insanın aramaktan vazgeçeceği, vefasızlık edeceği bir haslet değildir.
 

13

NİS'15

 

Sefamerve birbirinden yeni eşofman modellerini güncelledi. Gerek eşofman elbise gerekse eşofman takım modellerini web sitemiz www.sefamerve.com'dan inceleyebilirsiniz. Sefamerve Tesettür Eşofman modelleri, Genç tesettürlü kardeşlerimizin spor yaparken rahat kullanmalari amaciyla üretilmistir. 



 

 

07

NİS'15

 

İnsanlar topluluklar hâlinde yaşarlar. İnsanı toplu halde yaşamaya hem fıtratı, hem de hayatın zarûretleri (mecbûriyetleri) zorlar. Mutlak mânâda yalnızlık Allah’a mahsustur.
 
Ancak zaman zaman yalnız kalmak insan için hem bir ihtiyaç, hem de bir mutluluk olabilir.
 

06

NİS'15

 

 

Sefamervenin birbirinden şık yeni elbise modellerini incelediniz mi? İster özel günlerinizde ister gündelik yaşamınızda rahatlıkla tercih edebileceğiniz bu modeller Sefamervede satışa sunuldu. Sizde Sefamerve ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen web sitemizi ziyaret edebilir, dilerseniz kredi kartıyla dilerseniz de kapıda ödeme yöntemiyle siparişlerinizi verebilirsiniz. Üstelik 100 TL ve üzeri siparişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ. Sizin için derlediğimiz en yeni elbise modellerini buyrun birlikte inceleyelim.

 

 

03

NİS'15

 

 

Hergün birbirinden farklı renk ve desende eşarp modelleri mi görüyorsunuz? Bu eşarpları almak için mağaza mağaza dolaşmaya üşeniyor musunuz? İşte Sefamerve sizibu yüktenkorkuyor. Türkiyenin en büyük tesettür firmalarından biri olan Sefamerve online alışverişlerde ürünü kapınıza kadar getirerek müşteri memnuniyetini en yüksek seviyeye çıkarmayı amaçlıyor. Bizde sizler için birbirinden şık eşarp modellerinden sadece birkaçını bir araya getirdik. Buyrun birlikte iinceleyelim.
 

 

02

NİS'15

 

Hz. Adem (as) yaratılmadan önce melekler: “Yeryüzünde fesat çıkaracak bir ümmet mi yaratacaksın?” diye Allah’a sormuşlar... Melekler insanların bozguncu olacağını nereden biliyordu?  
 
İnsanlardan önce yaratılmış olan cinler yeryüzünde fesat çıkartmışlardı.
 

01

NİS'15

 

 

Birbirinden şık kıyafet modelleriyle her gün modellerini güncelleyen ve kaliteyi sadece bir tık uzağınıza getiren sefamerve markasının en modellerini sizler için biraraya getirdik. Buyrun birlikte inceleyelim.
 
 

30

MAR'15

 

Üç ayların faziletleri
 
RECEB ayı: Dört kıymetli aydan biridir. Bir âyet-i kerime meali:
(Allah'ın gökleri ve yeri yarattığı günden beri, ayların sayısı on ikidir. Bunlardan dördü, haram [hürmetli] olan aylardır.) [Tevbe 36]
 
Resulullah efendimiz, Receb ayına çok değer verir ve "Ya Rabbi, Receb ve Şabanı bizler için mübarek kıl ve bizi Ramazana eriştir" diye dua ederdi.
 
Receb ayının faziletiyle ilgili birkaç hadis-i şerif:
(Haram aylar, Receb, Zilkade, Zilhicce ve Muharremdir.)[İbni Cerir]
 

28

MAR'15

 

Günden güne büyüyen tesettür firması Sefamerve'den bir yenilik daha.. Bebek atkı, bere ve şapka satışına başlayan Sefamerve çocuklarınız için birbirinden sıcak kış ürünlerini bir araya getirdi.İşte sizin için derlediğimiz modellerden birkaçı..
 
 

27

MAR'15

 

Cuma namazı için gusletmek, güzel koku sürünmek, yeni, temiz giyinmek, saç, tırnak kesmek sünnettir. Tırnakları Cuma namazından önce veya sonra kesmek sünnettir. Namazdan sonra kesmek efdaldir. (Dürr-ül-muhtar) 
 
Hadis-i şerifte, (Cuma günü tırnak kesmek şifaya sebeptir) buyuruldu. (Ebuş-şeyh) 
 

26

MAR'15

 

 

Hergün namaz kılmak için alınan abdestin, bir tür temizlik uygulaması olduğu söylenebilir. Nitekim abdest, kir ve mikroplarla en fazla temasta bulunduğu bölümlerinin temizlenmesini sağlamaktadır. öte yandan, abdestin kan dolaşımı, lenf dolaşımı ve sinir sistemi üzerindeki olumlu etkileri, son zamanlarda bilimsel incelemere konu olmuştur. 

25

MAR'15

 

 

Birbirinden şık Sefamerve kombinlerini bugün sizler için derleyip bir araya getirdik. Elbise,tunik,eşofman,eşarp ve şal.. Tesettüre dair ne arıyorsanız sadece bir tık uzağınızda. Üstelik mağaza mağaza gezme derdi olmadan dilerseniz kapıda ödeme yöntemiyle dilerseniz de kredi kartı ile siparişlerinizi verebilirsiniz. Ürünlerimiz beklentilerinizi karşılamadığı taktirde ise iade ve değişim hakkınız mevcuttur. Buyrun bugünkü kombinleri birlikte inceleyelim..
 

 

24

MAR'15

 

Allah, sizi güçsüz olarak yaratan, sonra güçsüzlüğün ardından bir güç veren, sonra gücün ardından bir güçsüzlük ve yaşlılık verendir. O dilediğini yaratır. O hakkıyla bilendir, hakkıyla kudret sahibidir." (Rûm Sûresi, 30/54)İslam dini, büyük-küçük her insanı saygıya layık görmüş, yaşlılara hürmet etmeye ise ayrı bir önem vermiştir. Bugünün gençleri, yarının ihtiyarlarıdır. 

 

23

MAR'15

 

 

Sizin İçin Hazırladığımız Şal, Bluz, Etek Kombinimiz Sadece 99.70 TL.. 3. Yaşımıza Özel Fırsatları Kaçırmayın. Hem zevkinize hemde cebinize uygun kombinleri sizde detaylı inceleyebilir dilerseniz siparişlerinizi web sitemizden veya 0850 221 30 40 numaralı hattımızdan da verebilirsiniz. Üstelik 100 TL ve üzeri siparişlerinizde kargo ücretsiz. Sizde hemen Sefamerve ayrıcalıklarından yararlanmaya başlayabilirsiniz.

 
 
 

21

MAR'15

 

Sâlatûl Fatih Sîğası - Sâlavat-ı Şerifelerin Efendisi: 
 
Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedinil fatihı lima uğlika vel hatimi li ma sebeka ven nasırıl hakkı bil hakkı vel hadi ila sıratıkel müstekıymi sallellahü aleyhi ve ala alihi ve ashabihi hakka kadrihi ve mikdarihil aziym
 
Manası: Allahım! Kapalılıkları açan geçmişe son veren hakka hakikatla destek olan mahlukatı senin… doğru yoluna ileten Efendimiz Muhammede Onun aline ve ashabına Onun yüce kadrü kıymetince salat eyle selam eyle ve Onu mübarek kıl.