Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

01

TEM'15

 

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte penye tuniklerde de artşlar meydana geldi. Hem rahatlığı hemde şıklığı dolayısıyla özellikle genç kızların tercih ettiği tunik modelleri birbirinden güzel renk ve desenleriyle Sefamervede görücüye çıktı. 

30

HAZ'15

 

Şerbetli tatlı sevenlerin vazgeçilmezi olan künefe aslında oldukça basit bir tarife sahip.. Sizde yemeye doyamadığınız künefeyi evde yaparak dilerseniz özel misafirlerinize dilersenizde kendinize ikram edebilirsiniz. İşte ev yapımı künefe tarifi.
 
 

29

HAZ'15

 

Doğu Türkistan dua bekliyor.
 
İslam coğrafyası, Suriye'de savaş, Mısır'da siyasi kaos ve katliamlar, Burma'da Budist çetelerin terörü ve Kobanede katliam ile zor günler yaşarken, Çin zulmü altında ezilen Doğu Türkistan'daki Uygurlar ise dünyanın sessizliğinin gölgesinde yaşam mücadelesi vermeye devam ediyor.

29

HAZ'15

 

Yoğurdun faydaları arasında ilk akla gelen kemik sağlığı için önemli kalsiyum minerali bakımından zengin olması ancak yoğurdun faydası sadece bu değil. Sindirimi düzenlemekten, vitamin ve minerallere, kilo vermeye yardımcı olmaktan kan basıncının düzenlenmesine kadar pek çok faydası bulunuyor. 

28

HAZ'15

 

 

Ramazan davetlerinin vazgeçilmezi olan tatlılar sofraları renklendirmeye devam ediyor. Siz de özel davetlerinizde daha önce duyulmamış tadı damağınızda kalacak  tatlılar yapmaya ne dersiniz. Tarifimiz için yazımıza buyrun

27

HAZ'15

 

Ramazan sofralarının vazgeçilmezi şüphesiz tatlılar. Şerbetli tatlılardan sıkılanlar için çok hafif muhallebili kadayıf tatlımızı bugün sizler için paylaşıyoruz. Sizde pratik olan bu tarifi evde kolayca yapabilir sofralarınızı tatlandırabilirsiniz.
 
 

26

HAZ'15

 

Hem farklı hem şık olmak isteyen hanımlar, online alışveriş fırsatını sizlere sunan Sefaemerve'nin abiye modellerini mutlaka incelemelisiniz. Birbirinden şık modellerde renk seçenekleri ile mağaza mağaza gezme yükünden kurtulabilir, kıyafetinizi dilediğiniz ayakkabı ve çanta ile de kombinleyebilirsiniz. İşte bu hafta sizler için derlediğimiz abiye modellerimiz.
 
 

25

HAZ'15

 

 

Kampanya Kosullarina ulaşmak için tıklayınız.

 

 

24

HAZ'15

 

Ak Parti istanbul milletvekili Ravza Kavakçı'nın TBMM Genelkuruluna ilk girdiği andan itibaren dikkat çeken şey seçtiği başörtüsü oldu. Çünkü Ravza Kavakçı'nın yemin töreni sırasında kullandığı başörtüsü bundan 16 yıl önce ablası TBMM'de ablası Merve Kavakçı'nın kullandığı başörtüsüne çok benziyordu.

24

HAZ'15

 

Ramazan deyince ilk akla gelenlerden biri de tabii ki pide.
Fırından yeni çıkmış bol susamlı sıcacık bir ramazan pidesi tabii ki iftarın olmazsa olmazı.
 

23

HAZ'15

 

 

Tesettürlü hanımlarda şıklığın adresi olan sefamerve minik hanımkızlarımıza ve beyefendilerimize da el attı. Birbirinden şık kıyafetler ile kendi şıklığınızın yanısıra çocuklarınızın şıklığı içinde web sitemizi ziyaret edebilir dilerseniz kapıda ödeme seçeneği ile de sipariş verebilirsiniz.

 
 

22

HAZ'15

 

Sefamerve olarak siz değerli kardeşlerimiz için en trend kombinleri hazırlamaya devam ediyoruz.. Ürünleri aşağıdaki resimlerden inceleyebilir ve tek tıkla sahip olabilirsiniz.

 

 

20

HAZ'15



 

Güllaç geleneksel Türk tatlılarından birisidir. Süt ve gül suyu‘ndan yapılır.
 
15. yüzyıl ortalarına kadar Osmanlı’da halk mısır nişastasından yufka açıp stoklar ve havayla temas halinde olduğu için kuruyan bu yufkaları süt ve şekerle ıslatıp yerdi

19

HAZ'15

 

Birbirinden şık ürünleri sizin için bir araya getiren sefamerve kaliteyi uygun fiyatlara sunmaya devam ediyor. Sizin için bu hafta hazırladığımız kombin toplamda 3 parçadan oluşuyor. Tercihini hırkadan yana kullanan hanımlar için oldukça şık duracak bu kombinleri web sitemizde rahatlıkla oluşturabilirsiniz. Üstelik fiyatları da gayet uygun. Bu günün kombinimizi buyrun birlkte inceleyelim.

 
 

18

HAZ'15

 

Ramazan ayı “Kur'ân ayı”dır
 
“(O sayılı günler) Ramazan ayıdır ki; insanlara doğru yolu göstermek ve hidayet ile Furkan’dan (Hak ile batılı ayıran hükümlerden) apaçık deliller olmak üzere Kur'ân onda indirilmiştir.” (Bakara, 185)
 

17

HAZ'15

 

Uzmanlar, ramazanda oruç tutanlara sindirimi uzun süren lifli gidalar ve bol bol meyve yemelerini tavsiye ediyor.

16

HAZ'15

 

 

Sefamervenin birbirinden şık yeni elbise modellerini incelediniz mi? İster özel günlerinizde ister gündelik yaşamınızda rahatlıkla tercih edebileceğiniz bu modeller Sefamervede satışa sunuldu. Sizde Sefamerve ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen web sitemizi ziyaret edebilir, dilerseniz kredi kartıyla dilerseniz de kapıda ödeme yöntemiyle siparişlerinizi verebilirsiniz. Üstelik 100 TL ve üzeri siparişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ. Sizin için derlediğimiz en yeni elbise modellerini buyrun birlikte inceleyelim.

 

 

13

HAZ'15

 

Dua her zaman mü`minin dayanip güvenecegi bir esastir. Hayatinin her safhasinda duaya sarilip Ilahi rahmete iltica etmek, mü`mini diger insanlardan ayiran belli basli vasiflardan biridir. Mü`min duayi hayatinin her anina sindirmistir. Günde bes vakit kildigi namazin manasi "duâ"dir.

 

 

11

HAZ'15

 

Bütün İslam Dünyasını sabırsızlıkla beklediği Ramazan ayı 2015 yılında ne zaman, hangi tarihte başlıyor ve ne zaman bitiyor? 2015 yılı Ramazan Bayramı hangi tarihe denk geliyor? 2015 Ramazan Bayram tatili kaç gün sürecek? Ramazan Bayramı tatili hangi günlere denk geliyor? Ramazan Bayramı tatili hafta sonuna mı denk geliyor? Sefamerve ekibi olarak, yaklaşan Ramazan ayını bugünkü konumuza taşıdık. Sahur ve iftar vakitleri İstanbul imsakiyesi ve çok daha fazlası bu konuda.
 
 
 

 

09

HAZ'15

 

Yaz sezonuyla birlikte düğünler, nişanlar, mezuniyetler başladı. Bu özel günlerde rahatlıkla tercih edebileceğiniz modellerde Sefamerve'de satışa sunuldu. Birbirinden şık modelleri web sitemiz üzerinden tek tıkla detaylı inceleyebilir, dilerseniz siparişlerinizi kapıda ödeme seçeneği ile verebilirsiniz.