Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

18

MAR'15

 

Şu Boğaz harbi nedir? Var mı ki dünyâda eşi?
En kesif orduların yükleniyor dördü beşi.
-Tepeden yol bularak geçmek için Marmara’ya-

17

MAR'15

 

 

Sefamervenin hergün güncellenen kombinlerinden biride City Of Angels kombinler kategorisi. Birbirinden farklı modelleri bu kategori altında bulmak mümkün. Bugünkü blog konumuz City Of Angels Tesettür Kombinler. Hergün yenilenen modelleri web sitemiz üzerinden takip edebilir siparişlerinizi web sitemiz üzerinden verebilirsiniz.  Üstelik dilerseniz kredi kartıyla dilerseniz de kapıda ödeme yöntemiyle ödemelerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Ürünlerimizi kullanmadığınız taktirde hem iade hemde değişim hakkınız mevcuttur. 100 TL ve üzeri siparişlerinizde ise kargonuz bizden hediye. 

 

 

16

MAR'15

 

Gıybet olunan kimse, bedeninde, nesebinde, ahlakında, işinde, sözünde, dininde, dünyasında, hatta elbisesinde, evinde, hayvanında bulunan bir kusur, arkasından söylendiği zaman, bunu işitince üzülürse, gıybet olur. Duyunca üzüleceği bir sözü yüzüne karşı da söylemek günahtır.
 
 

14

MAR'15

 

 

Sefamervenin hergün güncellenen kombinlerinden biride Modesty kombinler kategorisi. Birbirinden farklı modelleri bu kategori altında bulmak mümkün. Bugünkü blog konumuz ModestyTesettür Kombinler. Hergün yenilenen modelleri web sitemiz üzerinden takip edebilir siparişlerinizi web sitemiz üzerinden verebilirsiniz.  Üstelik dilerseniz kredi kartıyla dilerseniz de kapıda ödeme yöntemiyle ödemelerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Ürünlerimizi kullanmadığınız taktirde hem iade hemde değişim hakkınız mevcuttur. 100 TL ve üzeri siparişlerinizde ise kargonuz bizden hediye. 

 

 

13

MAR'15

 

 

İslamiyet’ten önce kadının hiç değeri yoktu. Araplar, kız çocuklarını diri diri gömüyorlardı. Kâbe etrafında bile kadınlar çıplak dolaşırlardı. Müslümanlık gelince bu kötü âdetler son bulmuştur.
 
Bugün de dünyanın birçok yerinde kadınlar horlanmaktadır. Rusya’da da kadına zulmedildi. Zorla Kolhozlara sokuldu. Erkek gibi, en ağır işlerde, erkek şeflerin baskısı altında, insafsızca boğaz tokluğuna, hayvanlar gibi, en ağır işlerde zorla çalıştırıldı. Fakat zulüm payidar olmadı. Bilinen akıbete uğradı.
 

12

MAR'15

 

 

Sefamerve, birbirinden şık tunik, elbise,eşarp ve aksesurları sizinle buluşturmaya devam ediyor. Bugünkü blog konumuz Zernişan Tesettür Kombinler. Hergün yenilenen modelleri web sitemiz üzerinden takip edebilir siparişlerinizi web sitemiz üzerinden verebilirsiniz.  Üstelik dilerseniz kredi kartıyla dilerseniz de kapıda ödeme yöntemiyle ödemelerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Ürünlerimizi kullanmadığınız taktirde hem iade hemde değişim hakkınız mevcuttur. 100 TL ve üzeri siparişlerinizde ise kargonuz bizden hediye. 

 

 

11

MAR'15

 

Mezuniyet törenlerinin yaklaştığı bu zamanlarda, tesettürlü hanımlar abiye arayışlarına başladılar. Hem farklı hem şık olmak isteyen hanımlar, online alışveriş fırsatını sizlere sunan Sefaemerve'nin abiye modellerini mutlaka incelemelisiniz. Birbirinden şık modellerde renk seçenekleri ile mağaza mağaza gezme yükünden kurtulabilir, kıyafetinizi dilediğiniz ayakkabı ve çanta ile de kombinleyebilirsiniz. İşte bu hafta sizler için derlediğimiz abiye modellerimiz.

 

 

10

MAR'15

 

İnsanoğlu uzağa ve yakına odaklanabilen kameralar yapabilmek için çok uzun mesailer harcamış, pek çok merhaleden sonra özellikli objektifler icat etmiştir. Başlangıçta basit çekimler yapabilen bir ila üç mercekli objektifler kullanılırken, bir çiçeğin üstündeki çiğ tanesi veya o çiçeğe konmuş bir arının fotoğrafını daha iyi bir şekilde çekebilmek için günümüzde yedi ila on mercekli objektifler kullanılmaktadır

06

MAR'15

 

Birbirinden şık kıyafetleriyle hergün stoklarını güncelleyen ve çok daha şık kıyafetleri sizlerle buluşturan Sefamerve'de bu hafta inceleyeceğimiz parçamız ikili takım modelleri. Stokları güncellenen en yeni takım modellerini www.sefamerve.com adresinden istediğiniz her an inceleyebilir, online olarak web sitemizden siparişlerinizi verebilir dilerseniz kapıda ödeme yöntemiyle, dilerseniz kredi kartı ile ödelemelerinizi yapabilirsiniz. Üstelik 100 TL ve üzeri siparişlerinizde kargo ücreti alınmamaktadır. Ürünlerimizi kullanmadığınız taktirde hem iade hemde değişim hakkınızda bulunmaktadır. İşte sizler için seçtiğimiz ikili takım modelleriiz..
 

 

04

MAR'15

 

“Söylenmediği müddetçe söze sen hakimsin. Bir kere söylendi mi, o sana hakim olur.”
—  Şeyh Said (r.a.)
 
Yalan dinimizde olduğu gibi toplumumuzda da kabul görmeyen ve alışkanlık haline getirildiğinde vicdanlarımızı kemirip  geriye insanlık bırakmayan bir eylemdir. Ne yazık ki çevremizde bu bataklığa saplanmış insanların fazlalığıyla birlikte bizlerde yalan söylemekten geri duramıyoruz..

03

MAR'15

 

Namaz İslam’ın beş temel şartından biridir. Kelimeyi Şehadetten sonra ilk emredilen ibadet namazdır. Peygamber Efendimiz bir hadislerinde bu hususu şöyle ifade etmektedir.
 
بُنِيَ الإِسَلامُ على خَمْسٍ : شَهادَةِ أَنْ لا إِلهَ إِلاَّ اللَّه ، وأَنَّ مُحمداً رسولُ اللَّهِ ، وإِقامِ الصَّلاةِ ، وَإِيتاءِ الزَّكاةِ ، وَحَجِّ البَيْتِ ، وَصَوْمِ رَمضانَ
 
“İslâm beş temel üzerine bina kılınmıştır: Allah’tan başka ilâh olmadığına ve Muhammed’in Allah’ın Resulü olduğuna şahitlik etmek. Namazı dosdoğru kılmak, zekâtı hakkıyla vermek, Allah’ın evi Kâbe’yi haccetmek ve Ramazan orucunu tutmak.”
 

02

MAR'15

 

Birbirinden şık kıyafetleriyle hergün stoklarını güncelleyen veçok daha şık kıyafetleri sizlerle buluşturan Sefamerve'de bu hafta inceleyeceğimiz parçamız etek modelleri. Stokları güncellenen en yeni etek modellerini www.sefaerve.com adresinden istediğiniz her an inceleyebilir, online olarak web siteizden siparişlerinizi verebilir dilerseniz kapıda ödeme yöntemiyle, dierseniz kredi kartı ile ödelemelerinizi yapabilirsiniz. stelik 100 TL ve üzeri siparişlerinizde kargo ücreti alınmamaktadır. Ürünlerimizi kkullanmadığınız taktirde hem iade hemde değişim hakkınızda bulunmaktadır. İşte sizler için seçtiğimiz etek modelleriiz..

 

 

28

ŞUB'15

 

“De ki: Bizim başımıza ancak Allah’ın bizim için yazdığı şeyler gelir. O, bizim mevlamızdır. Öyleyse mü’minler, yalnız Allah’a güvensinler.”
— Kur’an-ı Kerim (Tevbe Suresi 51. Ayet Meali)
 
“Allah’a davet eden, salih amel işleyen ve ben gerçekten müslümanlardanım diyen kimseden daha güzel sözlü kim olabilir?”
— Kur’an-ı Kerim (Fussilet Suresi 33. Ayet Meali)
 

 

27

ŞUB'15

 

 

Birbirinden şık modellerin hergün güncellenerek sizlere sunulduğu web sitemiz Sefamerve hırka modelleri ile de göz dolduruyor. Sizde birbirinde şık hırkaları web sitemiz üzerinden inceleyebilir, dilerseniz siparişlerinizi online olarak verebilirsiniz. Üstelik 100 TL ve üzeri siparişlerinizde kargo ücretsiz. Ürünü kullanmadığınız taktirde hem iade hemde değişim hakkınız mevcuttur.

 

 

26

ŞUB'15

 

 

Kur’an Kıssalarına eğildikçe,insanın yaşayabileceği bütün sıkıntıları Nebi ve Rasüllerin yaşadığını gördü.Onlar bütün belalara rağmen ilahi huzuru yakalamışlardı. 
Kur’an’a bir de bu gözle bakmalıydı. Kıssalara göz gezdirdi,çekilen eziyetlere işaretler koydu: 

25

ŞUB'15

 

Birbirinden şık modelleri siz kullanıcıları ile buluşturan Sefamervede jile modelleri yenilendi. Farklı renk ve modelleri web sitemiz www.sefamerve.com adresinden detaylı inceleyebilir siparişlerinizi ister kredi kartıyla isterseniz de kapıda ödeme yöntemiyle verebilirsiniz.

 

 

24

ŞUB'15
 
 
Nefis Muhasebesi
 
İnsanı en güzel surette yaratan yüce Allah, onu başıboş bırakmamıştır. 
 
وَمَا خَلَقْتُ الْجِنَّ وَاْلاِنْسَ اِلاَّ لِيَعْبُدُونِ
 
“Ben  cinleri ve insanları, ancak bana kulluk (ibadet) etsinler diye yarattım “ (Zariyat, 51/56) buyurarak insanın yaradılış amacını bildirmiştir.

23

ŞUB'15

 

 

Renklerin hayatımızda çok önemli bir yeri vardır. Renkler sayesinde dinamik, heyecanlı, karamsar hatta mutlu olabiliriz. Bu nedenle, renk kullanımı çok önemlidir. Bütün eski öğretilerde, Feng Shui, Reiki gibi renkler ile tedaviler, hatta bazı renkler ile kazanımlarımız olmaktadır.
 
Eski öğretilerde önemli bir renk olan mor, ruhsal enerjinin artmasını ve psikolojik olarak rahatlamayı sağlamaktadır. 

 
 
 

21

ŞUB'15

 

 

Ali İbn-i ebu Talib (r.a.) Rasulullah (s.a.v.) in şöyle buyurduğunu rivayet etmiştir.
 
” Kim namaz kılmaz ve namazı hafife alırsa ALLAH o kişiyi 6 sı dünyada, 3 ü ölürken 3 ü kabirde 3 üde kabirden çıkarken 15 şeyle cezalandırır. “













 

20

ŞUB'15

 

Sefamerve her geçen gün kaliteyi uygun fiyata sunmaa devam ediyor. Birbirinden şık kombinlere inanımaz fiyatlara sahip olabilirsiniz. Dilerseniz özel günlerinizi, dilerseniz de günlük yaşantınızı sefamerve ile taçlandırabilirsiniz. Bu haftasonu zebra desenli bu tuniği değerlendirebilirsiniz. Üstelik eşarp ve çanya uyumu kombine bambaşka bir hava  katıyor. Dilerseniz ayakkabı ve takı seçeneklerimizden de yararlanabilirsiniz. İşte sizin için seçtiğimiz bu haftasonu kombinimiz..