Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

04

KAS'14

 

Haramların da yapılan iyi ameller gibi derece boyutları vardır. Sefamerve sizler için bu dereceleri tek başlık altında inceledi.

 

03

KAS'14
 
Evlilik hayatın en önemli kurumudur. Evet en önemlilerinden biri demedim, en önemlisidir. Oluşacak toplumun temeli ailedir. Aile toplumun en küçük canlı hücresidir. Yani toplumun „Gen"idir denilebilir, çünkü o „Gen" içerisinde yeşerdiği toplumun şeklini, tipini, ahlakını oluşturacaktır. Sağlıklı temeller üzerine kurulan ve bu temel üzere devam ettirilen ailelerde yetişek cocuklar aynı „Gen"leri taşıyarak toplumu şekillendireceklerdir.
 

02

KAS'14

 

‘Deccal’in çıkmasından önce üç şiddetli yıl olur. İnsanlar o yıllarda şiddetli kıtlığa maruz kalırlar. Sonra ilk yıl Allah semaya emreder, sema yağmurun üçte birini hapseder tutar. Yere emreder, yer nebatının üçte birini hapseder tutar. Sonra ikinci yıl Allah semaya emreder, yağmurunun üçte ikisini tutar. Yere emreder, nebatının üçte ikisini tutar. Sonra üçüncü yıl Allah semaya emreder, yağmurunun tamamını tutar, bir damla yağmur düşmez. Yere emreder, nebatının tamamını tutar, hiç yeşillik bitmez. Allah’ın dilediği hariç, çift tırnaklı (geviş getiren) helak olmayan hiç hayvan kalmaz’ buyurdu.
 

31

EKİ'14

Günden güne büyüyen tesettür firması Sefamerve'den bir yenilik daha.. Bebek atkı, bere ve şapka satışına başlayan Sefamerve çocuklarınız için birbirinden sıcak kış ürünlerini bir araya getirdi.İşte sizin için derlediğimiz modellerden birkaçı..

 

 

30

EKİ'14
 
Evladın, ana-baba üzerinde hakları vardır. Bazıları şöyledir:
1- İleride, çocuk annesiyle kötülenmemesi için, evladına anne olacak kızı, iyi yerden seçmelidir. Saliha olmasına dikkat etmelidir!
 
2- Çocuğa iyi isim koymalıdır! Hadis-i şerifte buyuruldu ki: 
(Çocuğa güzel bir ad koymak, evladın baba üzerindeki haklarındandır.) [Beyheki]
 

29

EKİ'14

 

Hicri takvimin ilk ayı Muharrem Ayıdır. Muharrem Ayının onu ise Aşure günüdür. Muharrem Ayı geldiğinde tatlı bir telaş başlar evlerimizde, ne zaman aşure pişirileceği planlanır. Marketlerde malzemeleri standlar halinde tüketiciye sunulur. Aşure günü toplumumuzda artık bir gelenek haline gelmiştir..

28

EKİ'14

 

Sefamerve günden güne büyüyen kalitesiyle birbirinden şık tunik,pantolon,elbise modellerini size sunmaya ve kombinleri ayağınıza getirmeye devam ediyor. Mağaza mağaza gezmeden aradığınızı kolayca bulma fırsatı veren Sefamerve ürünleri kullanmadığınız taktirde hem değişim hem iade hakkınızı da saklı tutuyor. Siz deneyin, giyinin, beğenmezseniz ister değişin ister iade edin. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan satış anlayışıyla sizlere en iyisini sunmayı hedefliyoruz. İşte bu haftaki kombinimiz.

 

 

27

EKİ'14



Umreye Gidiyoruz. 

Kayıtlarımız devam ediyor.

İrtibat Tel : +90 532 304 16 79  

 

 

 


 

"Hac ve Umre yapanlar Allah'ın misafirleridir. O'ndan birşey isterlerse, onlara cevap verir. Af isterlerse, onları affeder."  (Hadis-i Şerif)
 
"Umre, ikinci bir umreye kadar olan günâhlara keffârettir" (Hadis-i Şerif)
 
 " Hac ve umreyi peşi peşine yapınız. Bu ikisi, körüğün; demir, altın ve gümüşün pasını yok ettigi gibi, fakirliği ve günâhları yok eder. Mebrûr haccın sevabı ancak cennettir" (Tirmizî, Hac, 2; Nesâî, Hac, 6; İbn Mâce, Menâsik, 3)
 

25

EKİ'14

 

İslam dininde yeri olmayan, insanlar tarafından çıkarılmış pek çok adet ne yazıkki günümüzde de sürdürülmektedir.En önemli hurafelerden biride türbelerde ve yatırlarda yatan önemli insanlardan medet ummak, dilek ve isteklerimizi onlardan istemektir.

24

EKİ'14

 

Günümüzde eşler arası çok sık şekilde boşanma hadiselerine şahit olunmakta ve evliliklerde ciddî bir bereketsizlik, uğursuzluk ve hayırsızlık görülmektedir. İşlerin Allah adına yapılmaması, gelişigüzel ve hedefsiz olması, her şeyin sırf şehevî hislerini tatmin esasına bağlanması ve bütün bütün insanî değerlerin gözardı edilmesi, Batı aile sistemini temelden sarstığı gibi bizi de ırgalamış sayılabilir. 

23

EKİ'14

 

Asıl ismi “Bereket” olan Ümm-ü Eymen, Sa’lebe b. Amr’ın kızıdır. Zenci ve Habeşistanlı olan bu mübarek kadın, Resulullah’ın dadısı ve hizmetçisiydi. Bir rivayete göre ise Resulullah’ın babası Hz. Abdullah’ın hizmetçisiydi; babası vefat ettiğinde ise Resulullah’ın dadılık ve hizmetçiliğini üstlendi.

22

EKİ'14
 
 
Herkes uyurken uyanık olmak, Mevla-yı Müteâl’in rahmet iklimine girmek, muhabbet ve merhamet meclisine dahil olan müstesna kullardan olmak demektir.
 

21

EKİ'14

 

Konuşmanızın başında, bir anlaşmaya varmak için konuştuğunuzu söyleyin.

Kelimeleri nasıl kullandığınıza dikkat edin. Kadınlar, kelimelerin arkasında gizlenenleri görebilirler.

20

EKİ'14

 

"Aileler çocuklarına Kuran'dan isim koymak isterken ismin anlamına çok dikkat etmeliler. Mesela Sanem ismi çocuğa verilmemeli, Sanem, put demektir, Aleyna sıkça duyduğumuz bir isim ama anlamı üstümüze bela, sıkıntı aksın demektir. Kuran'da geçen her kelimenin isim olmayacağı bilinmelidir.

18

EKİ'14
 
Günden güne büyüyan sefamerve, şüphesiz online tesettür firmaları içinde en bol çeşide sahip olanı. Hergün onlaraca model güncellemesinin yanısıra stoklarda da sık sık güncellemelere gidiliyor. Sizler için son güncellenen eşarp ve şal modellerini aynı başlık altında topladık. Üstelik tesettür bonelere de değinmeden geçmek istemedik.
 
 
 

17

EKİ'14
 
Milletler, sâlih erkekler ve sâliha hanımlarla âbâd olur. Bundan dolayı dinin, vatanın ve milletin selâmeti, ancak hayırlı nesiller yetiştirmeye bağlıdır.
Toplumlarda erkeksiz terakkî olamayacağı gibi kadınsız bir terakkîden de söz edilemez. 

16

EKİ'14
 
Beşerin,eğitim ve bilim sahasında ilerlemesi suya atılan bir taşın oluşturduğu bir dalganın giderek daha büyük bir dalga haline gelmesine benzetilerek daha iyi anlaşılabilir. Dünyada ortaya çıkan bütün medeniyetler, kendilerinden önce gelenlerin yaptıklarını miras almış ve bunlara medeniyetlerinin ilerlemesi doğrultusunda kendi katkılarını da eklemişlerdir.
 

15

EKİ'14

 

Kur'ân-ı Kerim'in ilk inen ayetleri Alâk sûresi'nin ilk beş ayetidir. Birinci ayette "Yaratan Rabbinin adıyla oku" buyurulmuş, ancak ne'yin okunacağı belirtilmemiştir. 

14

EKİ'14

 

Birbirinden şık modelleri barındıran tunik kategorimiz güncellendi. Renk ve beden seçeneklerinin bol olduğu tunikleri detaylı incelemek ve mevcut modellerimizle sefamerve kalitesinden yararlanmak için bu yazıyı mutlaka okumalı, tunik kategorimizi ziyaret etmelisiniz.


 

 

13

EKİ'14
 
 
Osmanlı'daki ilk lale yetiştirici Kanuni Sultan Süleyman'ın şeyhülislamı Ebussuud Efendi, ürettiği laleye verdiği ismi biliyor muydunuz?
Lale, sadece bir çiçek değil, bir döneme adını verecek kadar medeniyetimizi temsil eden obje.