Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

26

OCA'15

 

 

Mü’min bir erkek eşi olan hanımı Allah’ın adı ile nikahladığını, Allah’ın adı ile olan her işin ebedi düşmanı olan şeytanın peşinde dolaşacağını, küçücük kıvılcımlardan büyük yangınlar üretmeye çabalayacağını bilir. Bu şuurla hareket eder; ıslahçı olur, bağışlar, görmezden gelir.
 
Hatalara karşılık, güzellikleri öne çıkarır. Evliliğini ecir deryasına dönüştürür. Eşinin maişet ve rahatını sağlamakla mükellef olduğunu, ona yedirip  içirdiğinden ecir kazanacağına inanır. Ona ne kadar bir rahatlık temin ettiğini muhasebe eder.
 

24

OCA'15

 

Tesettürlü hanımların vazgeçilmesi olan Sefamerve bir ilke daha imza atarak kombinlerinisizler paylaşıyor. Üstelik çok ama çok uygun fiyatlara. Sizde dilerseniz kendi kombininizi oluşturarak dilerseniz de Sefamervenin oluşturduğu kombinlere gzatarak avantajlardan ve fırsatlardan yararlanabilirsiniz. Hemen web sitemizi ziyaret edin.

 

 

23

OCA'15

 

 

Allahü teâlâ Cuma gününü müslümanlara mahsus kılmıştır. Cuma günü öğle vaktinde, Cuma namazını kılmak, Allahü teâlânın emridir.
 
Allahü teâlâ, Cuma sûresi sonundaki âyet-i kerîmede meâlen buyurdu ki,
 
(Ey îmân etmekle şereflenen kullarım! Cuma günü, öğle ezânı okunduğu vakit hutbe dinlemek ve Cuma namazı kılmak için camiye koşunuz! Alışverişi bırakınız! Cuma namazı ve hutbe, size başka işlerinizden daha faydalıdır. Cuma namazını kıldıktan sonra, camiden çıkar, dünya işlerinizi yapmak için dağılabilirsiniz. Allahü teâlâdan rızık bekleyerek çalışırsınız. Allahü teâlâyı çok hâtırlayınız ki, kurtulabilesiniz!)
 

22

OCA'15

 

Daima özgün tasarımcılarla çalışan ve her zaman size en iyisini sunmayı amaçlayan Sefamerve'nin Melek Aydın özel tasarımlarını hala incelemediniz mi? Kendine özgü renk ve model tasarımlarıyla bu kıyafetlere bayılacaksınız.. Sizin için seçtiğimiz modelleri buyrun birlikte inceleyelim.

 

 

21

OCA'15

 

Tesettürlü hanımların vazgeçilmezi olan Sefamerve yalnız sizlere değil aynı zamanda çocuklarınıza da hitap ediyor. Çocuk kıyafetlerinde birbirinden şık modelleri sizde mutlaka denemelisiniz. Özellikle anne-kız kombinlerimize bayılacaksınız. İşte üyelerimizden gelen birkaç model.

 

 

 

 

 

21

OCA'15
 
Görüyoruz ki; kainatta canlı ve cansız varlıklar mevcuttur. Bir kitap kâtipsiz, bir saray ustasız olamaz iken bu düzen içerisindeki kainat kitabının bir sahibinin, bir yaratıcısının olmaması düşünülebilir mi?
 
Hayatı, ilmi, şuuru olmayan Güneş belli bir yörüngede hareket eder ve ısı ve ışığını Dünya’ya ulaştırır. Güneş adeta Dünya’nın lambası ve sobasıdır. Dünya’dan çok daha büyük ve uçağın hızından çok daha hızlı bir şekilde hareket eden yıldızlar birbirlerine çarpmadan, beraberce uzay okyanusunda yüzerler.
 

 

20

OCA'15

 

 

Yılın ilk fırsatı olan tunik modelleri farklı renk ve tasarımları ile size mevsim şıklığının yanısıra rahatlığı da sunmayı hedefliyor. Kaliteyi uygun fiyata almayı hedefleyen hanımların vazgeçilmezi olan sefamerve sizlere hem evinizde alışveriş yapma kolaylığını sağlıyor hemde beğendiğiniz modelleri bir tıkla kapınıza kadar getiriyor. Üstelik yurtiçi siparişlerinizde kapıda ödeme seçeneğimizde mevcut. Sizde bu fırsatlardan yararlanmak ve doya doya alışveriş yapmak için web sitemizi ziyaret edebilir, outlet ürünleri için aşağıdaki butona tıklayabilirsiniz.

 

 

19

OCA'15

 

Tesettürlü hanımlarda şıklığın adresi olan sefamerve minik hanımkızlarımıza da el attı. Birbirinden şık kıyafetler ile kendi şıklığınızın yanısıra çocuklarınızın şıklığı içinde web sitemizi ziyaret edebilir dilerseniz kapıda ödeme seçeneği ile de sipariş verebilirsiniz.

 

 

 

 

17

OCA'15

 

 

Birbirinden şık kıyafet modelleriyle her gün modellerini güncelleyen ve kaliteyi sadece bir tık uzağınıza getiren sefamerve markasının en modellerini sizler için biraraya getirdik. Buyrun birlikte inceleyelim.


 

 

15

OCA'15

 

 

Daima özgün tasarımcılarla çalışan ve her zaman size en iyisini sunmayı amaçlayan Sefamerve'nin Şüşütown özel tasarımlarını hala incelemediniz mi? Kendine özgü renk ve model tasarımlarıyla bu kıyafetlere bayılacaksınız.. Sizin için seçtiğimiz modelleri buyrun birlikte inceleyelim.

 

 

10

OCA'15

 

Şüphesiz asr-ı saadet döneminde yaşanan her hadisenin ötesinde hadiseler gizlidir. Dinledikçe, okudukça bizi etkisi altına alan meselelerden biri de gerdanlık mevzusudur.
 
Aişe (r.a.) ve Ümmü Seleme (r.a.) bu seferde Peygamber (s.a.v)’e eşlik ediyorlardı. Peygamber (s.a.v)’in zamansız yola çıkma emri verdiği yerden birkaç konak ötede güneş batarken Aişe akik gerdanlığını yere düşürdü.

08

OCA'15

 

İnsan bu boşluğa niçin düşer?
 
Bilgisizlikten, dikkatsizlikten, ışıksızlıktan, tedbirsizlikten düşebilir. Bazen yanlış yönlendirmeden, bazen de kasıtlı olarak onu arkadan iten bir şahsın gaddarlığı sebebiyle düşebilir.
 

07

OCA'15

 

Birbirinden şık ürünleri sizin için bir araya getiren sefamerve kaliteyi uygun fiyatlara sunmaya devam ediyor. Sizin için seçtiğimiz en yeni modelleri yazımızda inceleyebilirsiniz.

 

02

OCA'15

 

 

Mevlit ; Mevlid, doğum zamanı demektir. Mevlid gecesi, Rebiul-evvel ayının 11. ve 12. günleri arasındaki gecedir. 
 
 
İnsanlığın kurtuluşu için gönderilen son ve en büyük peygamber, bizim Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.s.) 571 yılında Kameri aylardan Rebiü'l-evvel ayının 12. gecesi doğmuştur. Bu mübarek geceye "Mevlid Kandili" denir. 

01

OCA'15

 

 

Hiç düşüncüdünüz mü bunca imtihanın sebebi nedir diye? İsyan etme boyutuna varacak kadar ileri gittiğiniz günlerde hiç sordunuz mu kendinize imtihanın gerekliliği neydi diye? Bunca dünya nimeti varken niçin imtihana gerek vardı ve niçin bu imtihana tabi tutulan sizdiniz?
 
Allah İnsanları neden imtihan eder?

31

ARA'14

 

 

Özel günlerinizde kıyafet aramaktan, mağaza mağaza gezip her kıyafeti deneyip yine de aradığınızı bulamamaktan sıkıldınız mı? Birbirinden şık kıyafetleriyle hayatınıza kolaylık getiren Sefamerve abiyeleriyle de göz doldurmaya devam ediyor. Online alışverişlerinizde dilerseniz kredi kartı ile sipariş verebilirken dilersen de kapıda ödeme seçeneklerinden yararlanabiliyorsunuz. İşte sizin için seçtiimiz abiyeler..

 

 

30

ARA'14
 
 
Aklı başında hiçbir adam görmedik ki Bakara Suresi’nin son iki ayetini okumadan uyusun”
Bu söz Hz Ömer ile Hz Ali’ye (ra) aittir Bakara Suresi’nin son iki ayetinin önemini Kainatın İftihar Tablosu’ndan(s.a.v) bizzat işitmişler ve bu iki ayeti hayatları boyunca uyumadan önce mutlaka  okumuşlardır.

29

ARA'14

 

Daima özgün tasarımcılarla çalışan ve her zaman size en iyisini sunmayı amaçlayan Sefamerve'nin Elif Almak özel tasarımlarını hala incelemediniz mi? Kendine özgü renk ve model tasarımlarıyla bu kıyafetlere bayılacaksınız.. Sizin için seçtiğimiz modelleri buyrun birlikte inceleyelim.

 

 

28

ARA'14

 

 

Haftasonu sıcacık bir gün geçirmeye ne dersiniz. İşte bu haftasonu sizler için özel olarak hazırladığımız kombinimiz. Bu haftaki kombinimiz yoplamda 5 parçadan oluşuyor. Kahverengi tonlarının ağırlıkta olduğu bu kombine uygun fiyatlara sahip olabilir siz de Sefamerve'nin avantajlarından yararlanabilirsiniz. Buyrun

 

 

26

ARA'14

 

Beyler bilirler, cma hutbeleri müslümanların bayramı olan cuma günlerinin vazgeçilmezlerindendir. Peygamber efendimiz ilk cumayı nerede kıldırmıştır, bu esnada hangi hutbeyi okumuştur, cuma hutbelerinin önem ve faziletleri nelerdir? işte tüm bu soruların cevaplarını Sefamerve ekibi olarak sizler için birarada topladık. Bugün cuma..
Hayırlı bereketli bayramlar..