Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

24

ARA'14

 

Daima özgün tasarımcılarla çalışan ve her zaman size en iyisini sunmayı amaçlayan Sefamerve'nin Aybikestil modellerini hala incelemediniz mi? Kendineözgü renk ve model tasarımlarıyla bu kıyafetlere bayılacaksınız.. Sizin için seçtiğimiz modelleri buyrun birlikte inceleyelim.

 

 

23

ARA'14

 

Edep; akıl ve hikmete muvafık hareket edip, Cenab-ı Hakk’ın emrettiği gibi yaşamaktır. Hayâ ise, utanma ve ar duygusu olup, utanç verici durumlardan sakınmak ve nefsin süfli arzularını terk etmektir.
 

22

ARA'14

 

Birbirinden şık ürünleri sizin için bir araya getiren sefamerve kaliteyi uygun fiyatlara sunmaya devam ediyor. Sizin için bu hafta hazırladığımız iki farklı kombin toplamda 5 parçadan oluşuyor. Tercihini tunikten yana kullanan hanımlar için oldukça şık duracak bu kombinleri buyrun birlkte inceleyelim.

 

 

20

ARA'14

 

Allah katında büyük günahların dahi afıı varken kul hakkının affı yoktur. Pek çok şey ku hakkına sebep olmakla birikte Allahu Teala kul hakkını dünyada iken helalleşerek kapatmak ve huzuruna bu şekilde çıkmak gerektiğini emretmiştir.

19

ARA'14

 

 

Sefamerve sizler için birbirinden şık kombinler hazırlamaya, şıklığınızı taçlandırmaya devam ediyor. İşte haftanın son günü sizler için seçtiğimiz son kombinimiz. Toplamda 5 parçadan oluşan bu kombin hem kış aylarında işinizi kolaylaştıracak hemde şıklığınıza şıklık katacak. Buyrun yazımıza..

 

 

18

ARA'14

 

Saliha Kadın Olmak..
 
Asr Suresinde Yüce Allah (c.c.) buyuruyor ki: 
 
“Asra (zamana) yemin olsun ki, bütün insanlık hüsrandadır. Yalnız, iman eden, salih amel işleyen, hakkı ve sabrı tavsiye eden müstesna.” 
 

17

ARA'14

 

Rahatlığına önem veren, günün her saati çocuklarının peşinde dolanmaktan yorulan teettürlü hanımları Türkiye de düşüne ilk tesettür firması Sefamervenin sizler için birçok eşofman modelini biraraya getirdik. Buyrun modelleri birlikte inceleyelim.

 

 

16

ARA'14

 

 

*Peygamber Efendimiz (asm) hediyeleşmeyi Müslümanlara da teşvik ederdi.
 
*Peygamber Efendimiz (asm) hediye arasında büyük, küçük ayrımı yapmaz büyük bir memnuniyetle kabul ederdi.
 
*Her konuda yol göstericimiz olan Peygamber Efendimiz (asm)  bu konuda ise çok mütevazi davranmıştır

15

ARA'14

 

Birbirinden şık kıyafetleriyle hanımların gözdesi olan Sefamerve her geçen gün yeni modellerini sizlerle buluşturmaya devam ediyor. Bu hafta sizler için seçtiğimiz kombin toplamda dört parçadan oluşuyor ve özel günlerinizde rahatlıkla giyebileceğiniz muhteşem bir mevsimlik elbiseyi içerisinde barındırıyor. Buyrun bu haftaki kombinimizi birlikte inceleyelim.

 

 

13

ARA'14
 
Güvenilirlik, peygamber efendimizin (s.a.) en belirgin özelliğidir.
O(sav), gençliğinden itibaren güvenilirliği ile tanınmış, bu nedenle kendisine güvenilir Muhammed anlamına gelen Muhammed’ül-Emin denilmiştir.
 

12

ARA'14

 

 

Yıl sonuna yaklaşırken Sefamervede de fırsatlar bitmek bilmiyor. Uygun fiyatlarıyla tesettürlü hanımların vazgeçilmezi haline gelen Sefamerve bu yıla özel son fırsatlarını müşterilerine sundu. İşte bu fırsatlar arasında sizin için derlediklerimiz.

 

 

11

ARA'14

 

Birbirinden şık modelleriyle beğeninizi kazanan Sefamerve markası kış aylarında içinizi ısıtacak panço modellerini site üzerinden satışa çıkardı. Tesettürlü hanımların büyük ilgi gösterdiği modeller hem çok şık hemde çok sıcak. Tükenmeden bir gözatın deriz.

 

 

10

ARA'14
 
 
“Rabbin kendisinden başkasına asla ibadet etmemenizi, ana-babaya iyi davranmanızı kesin olarak emretti. Eğer onlardan biri, ya da her ikisi senin yanında ihtiyarlık çağına ulaşırsa, sakın onlara “öf” bile deme, onları azarlama, onlara tatlı ve güzel söz söyle.” (İsrâ Sûresi, ayet 23)

09

ARA'14

 

Birbirinden güzel tesettür modellerini takipçileriyle uygun fiyata paylaşan gerek Türkiye'de gerekse dünyada tanınmış markalardan biri olan Sefamerve yalnız kıyafet alanıyla sabit kalmayıp aynı zamanda çanta,aksesuar işinde de çok başarılı.. İşte sizin için seçtiğimiz çanta modellerinden birkaçı.

 

 

08

ARA'14

 

İşte Sefamerve ekibi olarak sizin için hazırladığımız bu haftaki kombinimiz. Toplamda 7 parçadan oluşan kombin hem çok şık hemde çok uygun. Sizde Sefamerve ayrıcalıklarından yararlanmaya hemen başalayabilirsiniz. Üstelik bu fırsatlar sadece bir tık uzağınızda.

 

 

 

06

ARA'14
 
 
Ezanı duyan kimse Kur’an okuyor bile olsa ezana hürmet eder. Ezan okunurken ezana kavlen (söz ile) ve fiilen icabet edilir. Sözle icabet; müezzinin dediklerini tekrar etmekle olur. Fiilen icabet ise, gidip mübarek namazı kılmakla olur. Bir hadis-i şerifte şöyle buyurulur:
 

05

ARA'14

 

Namaz kuşkusuz dinimizin en çok  önem verdiği ibadetlerden birtanesi. Bir nevi nimetlerin şükrü  gibi.. Hacca parası olan gitsin, zekatı parası olan versin, orucu sağlığı olan tutsun diyor Rabbimiz lakin namaz, namazı hasta yatağınızda dahi göz ucuyla kılın buyuruyor. İşte bizde Sefamerve ekibi olarak bu gne kadar bilgidiğiniz veya ilk kez öğreneceğiniz pek çok bilgiyi bir araya getirdik.

 

 

04

ARA'14

 

Bir hadis-i şerifte Rasûlullah (Sallallâhu aleyhi ve sellem) buyurur ki:
 
“Yedi eve Allah’ın rahmeti inmez:

03

ARA'14
 
Geçmişte ikiz kardeşler bir örnek giydirilir ve tüm dikkatleri üzerlerine toplarlardı. Şimdilerde ise anne-kız çocuk ve baba-erkek çocuk uyumlu giyim ürünleri de büyük ilgi görmeye başladı. Bir örnek giyinen anne-kızlar tüm şıklıkları ile dikkatleri üzerine topluyor. 

 
 
 

02

ARA'14

 

İşte Sefamerve ekibi olarak sizin için hazırladığımız bu haftaki kombinimiz. Toplamda 7 parçadan oluşan kombin hem çok şık, hem çok sıcak, hemde çok uygun. Sizde Sefamerve ayrıcalıklarından yararlanmaya hemen başalayabilirsiniz. Üstelik bu fırsatlar sadece bir tık uzağınızda.