Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

20

ŞUB'15

 

Sefamerve her geçen gün kaliteyi uygun fiyata sunmaa devam ediyor. Birbirinden şık kombinlere inanımaz fiyatlara sahip olabilirsiniz. Dilerseniz özel günlerinizi, dilerseniz de günlük yaşantınızı sefamerve ile taçlandırabilirsiniz. Bu haftasonu zebra desenli bu tuniği değerlendirebilirsiniz. Üstelik eşarp ve çanya uyumu kombine bambaşka bir hava  katıyor. Dilerseniz ayakkabı ve takı seçeneklerimizden de yararlanabilirsiniz. İşte sizin için seçtiğimiz bu haftasonu kombinimiz..

 

 

19

ŞUB'15

 

Şeriat Nedir?
Rabbimiz buyuruyor ki:
   Sonra seni (ya Muhammed!) Emr (imiz) den bir şeriat üzere kıldık. Sen ona tâbi ol, bilmeyen (câhil) lerin isteklerine tâbi olma! (Câsiye, 18)
 

18

ŞUB'15

 

Birbirinden şık ürünleri sizin için bir araya getiren sefamerve kaliteyi uygun fiyatlara sunmaya devam ediyor. Sizin için bu hafta hazırladığımız kombin toplamda 6 parçadan oluşuyor. Tercihini tunikten yana kullanan hanımlar için oldukça şık duracak bu kombinleri web sitemizde rahatlıkla oluşturabilirsiniz. Üstelik fiyatları da gayet uygun. Bu haftaki kombinimizi buyrun birlkte inceleyelim.



 
 

17

ŞUB'15

 

 

Hayatınızın eşinizin evladınızın malınızın gözünüzüün kalbinizin hatta kirpiklerinizin bile değeri paha biçilmezdir.
 
Hayatınızı kuşatan sayısız nimetlere hakkıyla şükrettiğinizden eminmisiniz?
 
İsteklerimiz kabul edilerek bize sunulduğun da,onları çok önemsememiz ve değerlerini şükürle taktir etmemiz gerekir.Elde ettikten sonra unuttuklarımız geri alınacaktır.
 

16

ŞUB'15

 

 

Günden güne büyüyen tesettür firması Sefamerve'den bir yenilik daha.. Bebek atkı, bere ve şapka satışına başlayan Sefamerve aynı zamanda minenin dünyası markasıylada anlaşa sağladı. Artık pek çok ürünü Sefamervede bulmanız mümkün. çocuklarınız için birbirinden sıcak kış ürünlerini bir araya getirdi.İşte sizin için derlediğimiz modellerden birkaçı..

 

 

14

ŞUB'15

 

 

Birbirinden şık ürünleri sizin için bir araya getiren sefamerve kaliteyi uygun fiyatlara sunmaya devam ediyor. Sizin için bu hafta hazırladığımız iki farklı kombin toplamda 6 parçadan oluşuyor. Tercihini tunikten yana kullanan hanımlar için oldukça şık duracak bu kombinleri buyrun birlkte inceleyelim.

 

 

13

ŞUB'15

 

Şüphesiz her insan öfkelenir ve zaman zaman çevresine kızar. Dinimizde kızmamak değil, öfkesini yenmek istenmiştir. Dinimizin emirlerine uyup yasak ettiklerinden kaçan öfkesini yener, sabra kavuşur. Dinimiz, yapılması imkansız olan şeyi emretmez. 
 
Hadis-i şerifte buyuruldu ki:
(Hak teâlâ, kendini sabretmeye zorlayanı sabretmeye muvaffak kılar.) [Buhari]
 

12

ŞUB'15

 

ABD'nin Kuzey Carolina eyaletinde üç Müslüman öğrencinin dün evlerinde uğradıkları silahlı saldırıda öldüğü bildirildi. Medyada çıkan haberlere göre, 23 yaşındaki Deah Shaddy Barakat, 21 yaşındaki eşi Yusor Muhammed ve 19 yaşındaki baldızı Razan Muhammed Abu-Salha'nın Chapell Hill'deki evlerinde vurularak öldürüldü.Dünya ise duruma tepkisiz.
 

11

ŞUB'15




Sefamervenin birbirinden şık yeni yelek modellerini incelediniz mi? İster özel günlerinizde ister gündelik yaşamınızda rahatlıkla tercih edebileceğiniz bu modeller Sefamervede satışa sunuldu. Sizde Sefamerve ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen web sitemizi ziyaret edebilir, dilerseniz kredi kartıyla dilerseniz de kapıda ödeme yöntemiyle siparişlerinizi verebilirsiniz. Üstelik 100 TL ve üzeri siparişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ. Sizin için derlediğimiz en yeni yelek modellerini buyrun birlikte inceleyelim.

 

 

 

10

ŞUB'15

 

Günden güne büyüyen Sefamerve markası yalnız tesettürlü hanımlara hitap etmekle kalmayıp aynı zamanda çocuklarınızı da giydirmeye devam ediyor. Hem kız hemde erkek çocuklarınız için farklı seçenekleri aynı sitede bulmak mümkün. Bunun için tek yapmanız gereken www.sefamerve.com adresine tıklamak ve tek tıkla tüm avantajları ayağınıza getirmek. İşte sizler için seçtiğimiz birkaç model..


 

 

09

ŞUB'15

 

 

İmâna âit bütün mes’eleleri delilleriyle, tafsilâtlı ve teferruatlı bir surette bilmek, tasdik etmek, tereddütsüz inanmaktır. Böyle bir îman şüphe ve vesveseler karşısında sarsılıp yıkılmaktan kendini koruyabilir.
 
Tahkikî îmanın da pek çok mertebesi vardır.
 

07

ŞUB'15

 

Birbirinden şık ürünleri sizin için bir araya getiren sefamerve kaliteyi uygun fiyatlara sunmaya devam ediyor. Sizin için bu hafta hazırladığımız blog konumuz takım modelleri. Sefamerve günden güne büyüyen tesettür sektöründe yerini korumayı başaran nadir firmalardan. Çizgisini hiç bozmaması ve müşteri memnuniyetine verdiği önem bu şirketi ön planda tutmaya yetiyor. Site içinde de yeniliğe giden Sefamerve en yeniler kategorisiyle yeni ürünlere daha kısa sürede ulaşmanızı kolaylaştırıyor. İşte sizin için seçtiğimiz modellerin birkaçı..


 

 

06

ŞUB'15

 

Siziniçin birbirinden şık kombinleri bir araya getiren Sefamerve bu haftasonu içinde yine çok şık ve çok rahat bir kombin hazırladı. Mürdüm rengi ağırlığıyla hem zevkinize hemde cebinize uygun kombinleri sizde detaylı inceleyebilir dilerseniz siparişlerinizi web sitemizden veya 0850 221 30 40 numaralı hattımızdan da verebilirsiniz. Üstelik 100 TL ve üzeri siparişlerinizde kargo ücretsiz. Sizde hemen Sefamerve ayrıcalıklarından yararlanmaya başlayabilirsiniz.

 

 

05

ŞUB'15

 

Peygamber Efendimiz (sallallahu aleyhi ve sellem)’in adını duyurmak bu dünyadaki en mühim vazifelerimizdendir. Allah bizlere Nam-ı Celil-i Muhammedi’yi her gönüle nakşetmeyi nasip etsin. Bu işi yapacak olanlar Cenab-ı Hakk tarafından seçilmiş ve İlâ adına tavzif eylemiştir. Bu nimetler üstü bir nimettir. Ve ne kadar şükretsek azdır.
 
Nasıl ki Kutsal emanetler; O’nun (sallallahu aleyhi ve sellem) bedeninden bir parça olan sakalı şerifler, hırkayı şerifler; bir yerden bir yere getirilirken nasıl ki başlar üzerinde salavatlarla getirilir, tekbirlerle açılırsa; salavatlarla açılır, tekbirlerle kapatılır kırk bohçalar.. Ondan sonra herkes müthiş bir heyecan yaşar. Neden? Çünkü Allah Resulu’ne (sallallahu aleyhi ve sellem) ait bir parça vardır orada.
 

04

ŞUB'15

 

Günün her türlü koşuşturmacası içerisinde tesettürlü hanımların imdadına yetişen tesettür eşofman takımlarımız güncellendi. Üstelik uygun fiyatlara. Bizde Sefamerve ekibi olarak bu hafta rahat bir gün için spor bir kombin hazırladık. Birbirinden şık ürünleri Sefamerve sitesinde inceleyebilir, siparişlerinizi yine web sitemizden vererek kapıda ödeme seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. Üstelik 100 TL ve üzeri siparişlrinizde KARGO BEDAVA. 

 

 

02

ŞUB'15

 

Korku namazı nedir? Nasıl kılınır? Korku namazının hükmü nedir? Kimler kılabilir? Hangi durumlarda kılınır? Sefamerve tüm bu soruların yanıtını sizler için araştırdı ve biraraya getirdi. Korku namazı, düşman, sel, yangın, yırtıcı hayvan gibi bir engel karşısında bulunan bir cemaatin, iki grup halinde nöbetle kıldıkları namazdır. Bu namaz Kur’ân-ı Kerim ve hadis-i şeriflerle sabittir.

 

31

OCA'15

 

 

Tesettürlü hanımlar için kombinlerin en önemli parçası şüphesiz şallar ve eşarplar. Sefamerve eşarp ve şal koleksiyonu olarak siz hanımların kurtarıcısı olmaya devam ediyor. Birbirinden güzel modeller, pastel renkler, renkli şallar ve daha nicesi.. Tüm bunlar için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. İşte bizim sizin için seçtiklerimiz.

 

 

30

OCA'15

 

 

Sefamervenin birbirinden şık yeni elbise modellerini incelediniz mi? İster özel günlerinizde ister gündelik yaşamınızda rahatlıkla tercih edebileceğiniz bu modeller Sefamervede satışa sunuldu. Sizde Sefamerve ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen web sitemizi ziyaret edebilir, dilerseniz kredi kartıyla dilerseniz de kapıda deme yöntemiyle siparişlerinizi verebilirsiniz. Üstelik 100 TL ve üzeri siparişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ. Sizin için derlediğimiz en yeni elbise modellerini buyrun birlikte inceleyelim.


 

 

29

OCA'15

 

 

İnsanlar sadece amenna deyivermekle terk edileceklerini mi zannettiler? İman ettik deyivermekle salıverileceklerini mi zannediyorlar? Öyle mi hesap ediyorlar? Öyle mi umuyorlar ki amenna deyiverecekler, inandık deyiverecekler de salınıverecekler öyle mi? Hesaplarını kitaplarını buna göre mi yapıyorlar? İman ettik deyiverecekler ve sonra hemen cennete gidecekler öyle mi? Dünyada hiçbir sıkıntı çekmeyecekler ve âhirette de kurtulacaklar. İmtihan edilmeyecekler, denenmeyecekler öyle mi?

28

OCA'15

 

Kaliteyi daima sizlere uygun fiyata sunmayı hedefleyen Sefamerve bu güne kadar müşteri memnuniyeti politikası ile 4 milyondan fazla kullanıcıya ulaşarak büyümeye devam ediyor. Birbirinden şık yeni sezon tunik ve elbise modellerimizi dilerseniz web sitemizden, dilerseniz facebook hesabımızdan dilerseniz de instagram üzerinden anlık takip edebilir en yeni modellerden sizde anında haberdar olabilirsiniz. İşte sizler için derlediğimiz birkaç farklı model