Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

12

ŞUB'15
Dünya Tepkisiz

 

ABD'nin Kuzey Carolina eyaletinde üç Müslüman öğrencinin dün evlerinde uğradıkları silahlı saldırıda öldüğü bildirildi. Medyada çıkan haberlere göre, 23 yaşındaki Deah Shaddy Barakat, 21 yaşındaki eşi Yusor Muhammed ve 19 yaşındaki baldızı Razan Muhammed Abu-Salha'nın Chapell Hill'deki evlerinde vurularak öldürüldü.Dünya ise duruma tepkisiz.
 
 
46 yaşındaki katil Craig Stephen Hicks tarafından başlarına kurşun sıkılarak öldürülen üç müslüman gençten ikisi üniversite öğrencisi iken diğeri ise önümüzdeki yıl üniversiteye başlayacaktı.
 
 
 
ABD’de katledilen Müslümanlar için kimse yürümeyecek, kimse tepki göstermeyecek. Hiç kimse “Hepimiz Müslümanız” demeyecek ve hiçbir devlet başkanı işini gücünü bırakıp protesto eylemlerine katılmayacak. Çünkü dünyada yalnızca “Batı”nın canı kıymetli. Filistin’de katledilen on binlerce insan, Irak’da katledilen yüzbinlerce insan, Suriye’de katledilen milyonlarca insan nasıl kimsenin umrunda olmadıysa bu üç kardeşimiz de olmayacak. Müslümanın Müslüman’dan başka dostu yok…