Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

04

TEM'14
Ramazan Bayramında Stilinizi Yansıtın

Zerafetiyle dikkat çeken, bayramın ilk gününde rahatlıkla tercih edebileceğiniz, duruşu ve renk tonlarıyla ilginizi çekebilecek Sefamerve modellerini sizin için bir araya getirdik. 
 

Tercihi daima elbiseden yana olan hanımlar oldukça şanslı. Sefamervenin elbise modelleri gerek renk seçenekleriyle gerekse duruşuyla şıklığınıza şıklık katacak. İşte en beğenilen modellerimiz.. 

 

 

 

 

 

 







Özellikle saks mavisinin ağır duruşuyla lacivertin asilliği , elbiselerde oldukça göze çarpıyor. Bu yıl tercihini elbiseden yana kullanacak olan bayanlar buradan çok daha fazla elbise modelini inceleyebilir, gönüllerince alışveriş yapabilirler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bayramda şık olmak isterken, rahatlıktan da  taviz vermek istemeyen hanımlar için pantolon tunik takımlarımız birebir. Saks mavisi, hardal, lacivert ve çok daha fazla rengin ürünlerini bulabileceğiniz kombinlerle göz kamaştıracaksınız.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 






Çizgili modellerin son zamanlarda kıyafetlerdeki hakimiyeti Sefamerve.com'da da etkisini gösteriyor. Birbirinden şık tunik takımlarımıza buradan, kombinleyeceğiniz pantolonlarımıza ise burdan kolaylıkla ulaşabilir, istediğiniz ürünü detaylı bir şekilde inceleyebilir, dilerseniz Ramazana özel kampanyalarımızdan da faydalanarak sipariş verebilirsiniz.

 

 

 

 

 

 








Ve son olarak Sefamerve'nin tesettürlü hanımlar için tasarladığı birbirinden şık eşarpları dilediğiniz kıyafet için kombinleyebilirsiniz.

Eşarpların tüm renk ve desenlerine buradan ulaşabilirsiniz