Ihr Produkt wurde Ihrem Warenkorb hinzugefügt

X
EINKAUF ABSCHLIEßEN
WEITER EINKAUFEN

02

JUL'14
SA'Y Dergi Çıktı. İşte Detaylar!
 

 

SA'Y Dergi bu ayki içeriğiyle yine dopdolu. Birbirinden özel kombinlerin bulunduğu sayımızda ayrıca Oktay Usta'nın lezzetli yemek tariflerine, Kadir gecesinin faziletine ve Ramazan'da beslenmenin önemine değindik.

 

 

 

 

Yaz davetlerind giyebileceğiniz gold işlemeli elbiseler ile göz kamaştıran  bir şıklığa bürüneceksiniz. Sitemizden online olarak sipariş verebileceğiniz lacivert abiye elbisenin kodu 4721. Dilerseniz buradan detaylı olarak inceleyebilirsiniz.

Son yıllarda hayatımıza giren blok renkler trendi oldukça enerjik tasarımlarla Sefamerve.com'da karşımıza çıkıyor. Siyahın saks mavisine eşlik ettiği tuniğimiz, klasik şıklığınıza renk katıyor. Block renklerin kullanıldığı tuniklerle birlikte, üçüncü renk olarak farklı bir renkte şal kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Dilerseniz tuniğimizi buradan detaylı olarak inceleyebilirsiniz.

Rahatlığıyla olduğu kadar ihtişamlarıyla da kadınların vazgeçilmezi arasına giren feraaceler son yıllarda altın çağını yaşıyor. Sefamervenin birbirinden güel feraceleriyle şıklığınıza şıklık katabilir, dilerseniz feraceleri buradan inceleyebilirsiniz.

Tesettür eofman takımları ile spor yaparken, piknikte, yürüyüşte rahat edebileceğiniz gibi gündelik yaşamınızda da  kendi tarzınızı oluşturabilirsiniz. Özellikle yaz aylarında ve tatilde keyifle giyeceğiniz eşofman takımlarını buradan inceleyebilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İsterseniz özel bir davette, isterseniz kına gecesine katılırken veya günlük hayatta kolaylıkla tercih edebileceğiniz feraceler ile zerafetinize şıklık katın.

Begüm lacivert feraceye buradanBegüm yeşil feraceye buradanBegüm ekru feraceye buradan ve Begüm bordo feraceye de buradan ulaşabilir, detaylı inceleyebilir, dilerseniz sipariş verebilirsiniz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OKTAY USTA'DAN SEFAMERVE TAKİPÇİLERİNE ÖZEL RAMAZAN TARİFLERİ

Oktay Usta'nın, Türkiye'nin en büyük ticaret sitelerinden Sefamerve.com için hazırladığı birbirinden lezzetli yemek tarifleri Ramazan boyunca Sefamerve.com'un web sayfasında ve facebook sayfasında olacak . Sefamerve.com takipçileri Razamazan boyunca düzenli olarak Oktay Usta iftar menülerine buradan ulaşabilecek.