Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

03

ŞUB'20
2020’nin Popüler Rengi Mavi Nasil Kombinlenir?





2020’nin en popüler rengi olan ‘’Mavi’’ ile şıklığınızı ve tarzınızı Sefamerve farkıyla oluşturabilmeniz mümkün. Birçok farklı alternatif sizleri bekliyor. Eski kış modasında koyu renkler yerini daha canlı ve ışıl ışıl yansımalara bırakmaya başladı. Bu farklı renk seçeneklerinden 2020’nin popüler rengi mavi oldukça revaçta. Gardolapların olmazsa olmazları, en trend ürünler, her yaş ve bedene özgü, ister spor ister şık seçim sizin! Artık kendinizi simsiyah renklere boğmadan Sefamerve’nin sizler için tasarladığı mavi ton seçenekleriyle kombinlerinizi tamamlayın.

Özelikle tesettür giyimin olmazsa olmazı tunik çesitlerini, mavinin her ton ve zerafeti ile sizlerin beğenisine Sefamerve.com’da sunuyoruz!
Sefamerve mavi kalem etek, ferace, pardesü, pantalon etek, şal ve şarp çeşitleriyle kombinlerinizi öne çıkarmak da mümkün.


                                       
 

Bir diğer tesettür giyim vazgeçilmezi olan abiyeler ve tesettür mayolar mavi renk farkıyla sizlere binlerce seçenek sunuyor. Hergun daha da soğuyan havayla birlikte kabanlar vazgeçilmez bir parçamız oldu. Mavi rengin kendini gösterdiği günlerde, klasik siyah kaban algısını renk ve ton seçenekleriyle artık geride bırakmak mümkün! Hemde büyük beden tesettür giyim seçenekleri de mevcut. Koyu mavi kabanlar bu yılın trendi olacak ve önümüzdeki sene de popülerliğini sürdürecek gibi duruyor.

Soğuk havalarda da şık olmak Sefamerve mavi ikili takımlarla artık çok kolay! Hayat kurtaran Sefamerve ikili takımlar birde sezonun trend rengi mavi ile birleştiğinde ortaya mükemmel bir uyum çıkıyor. Her durum ve ortamda size ve sizin tarzınıza eşlik eder ve şıklığınızla göz kamaştırabilirsiniz!