Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

24

OCA'15

 

Tesettürlü hanımların vazgeçilmesi olan Sefamerve bir ilke daha imza atarak kombinlerinisizler paylaşıyor. Üstelik çok ama çok uygun fiyatlara. Sizde dilerseniz kendi kombininizi oluşturarak dilerseniz de Sefamervenin oluşturduğu kombinlere gzatarak avantajlardan ve fırsatlardan yararlanabilirsiniz. Hemen web sitemizi ziyaret edin.

 

 

22

OCA'15

 

Daima özgün tasarımcılarla çalışan ve her zaman size en iyisini sunmayı amaçlayan Sefamerve'nin Melek Aydın özel tasarımlarını hala incelemediniz mi? Kendine özgü renk ve model tasarımlarıyla bu kıyafetlere bayılacaksınız.. Sizin için seçtiğimiz modelleri buyrun birlikte inceleyelim.

 

 

21

OCA'15
 
Görüyoruz ki; kainatta canlı ve cansız varlıklar mevcuttur. Bir kitap kâtipsiz, bir saray ustasız olamaz iken bu düzen içerisindeki kainat kitabının bir sahibinin, bir yaratıcısının olmaması düşünülebilir mi?
 
Hayatı, ilmi, şuuru olmayan Güneş belli bir yörüngede hareket eder ve ısı ve ışığını Dünya’ya ulaştırır. Güneş adeta Dünya’nın lambası ve sobasıdır. Dünya’dan çok daha büyük ve uçağın hızından çok daha hızlı bir şekilde hareket eden yıldızlar birbirlerine çarpmadan, beraberce uzay okyanusunda yüzerler.
 

 

20

OCA'15

 

 

Yılın ilk fırsatı olan tunik modelleri farklı renk ve tasarımları ile size mevsim şıklığının yanısıra rahatlığı da sunmayı hedefliyor. Kaliteyi uygun fiyata almayı hedefleyen hanımların vazgeçilmezi olan sefamerve sizlere hem evinizde alışveriş yapma kolaylığını sağlıyor hemde beğendiğiniz modelleri bir tıkla kapınıza kadar getiriyor. Üstelik yurtiçi siparişlerinizde kapıda ödeme seçeneğimizde mevcut. Sizde bu fırsatlardan yararlanmak ve doya doya alışveriş yapmak için web sitemizi ziyaret edebilir, outlet ürünleri için aşağıdaki butona tıklayabilirsiniz.

 

 

17

OCA'15

 

 

Birbirinden şık kıyafet modelleriyle her gün modellerini güncelleyen ve kaliteyi sadece bir tık uzağınıza getiren sefamerve markasının en modellerini sizler için biraraya getirdik. Buyrun birlikte inceleyelim.


 

 

15

OCA'15

 

 

Daima özgün tasarımcılarla çalışan ve her zaman size en iyisini sunmayı amaçlayan Sefamerve'nin Şüşütown özel tasarımlarını hala incelemediniz mi? Kendine özgü renk ve model tasarımlarıyla bu kıyafetlere bayılacaksınız.. Sizin için seçtiğimiz modelleri buyrun birlikte inceleyelim.

 

 

10

OCA'15

 

Şüphesiz asr-ı saadet döneminde yaşanan her hadisenin ötesinde hadiseler gizlidir. Dinledikçe, okudukça bizi etkisi altına alan meselelerden biri de gerdanlık mevzusudur.
 
Aişe (r.a.) ve Ümmü Seleme (r.a.) bu seferde Peygamber (s.a.v)’e eşlik ediyorlardı. Peygamber (s.a.v)’in zamansız yola çıkma emri verdiği yerden birkaç konak ötede güneş batarken Aişe akik gerdanlığını yere düşürdü.

07

OCA'15

 

Birbirinden şık ürünleri sizin için bir araya getiren sefamerve kaliteyi uygun fiyatlara sunmaya devam ediyor. Sizin için seçtiğimiz en yeni modelleri yazımızda inceleyebilirsiniz.

 

31

ARA'14

 

 

Özel günlerinizde kıyafet aramaktan, mağaza mağaza gezip her kıyafeti deneyip yine de aradığınızı bulamamaktan sıkıldınız mı? Birbirinden şık kıyafetleriyle hayatınıza kolaylık getiren Sefamerve abiyeleriyle de göz doldurmaya devam ediyor. Online alışverişlerinizde dilerseniz kredi kartı ile sipariş verebilirken dilersen de kapıda ödeme seçeneklerinden yararlanabiliyorsunuz. İşte sizin için seçtiimiz abiyeler..

 

 

29

ARA'14

 

Daima özgün tasarımcılarla çalışan ve her zaman size en iyisini sunmayı amaçlayan Sefamerve'nin Elif Almak özel tasarımlarını hala incelemediniz mi? Kendine özgü renk ve model tasarımlarıyla bu kıyafetlere bayılacaksınız.. Sizin için seçtiğimiz modelleri buyrun birlikte inceleyelim.

 

 

28

ARA'14

 

 

Haftasonu sıcacık bir gün geçirmeye ne dersiniz. İşte bu haftasonu sizler için özel olarak hazırladığımız kombinimiz. Bu haftaki kombinimiz yoplamda 5 parçadan oluşuyor. Kahverengi tonlarının ağırlıkta olduğu bu kombine uygun fiyatlara sahip olabilir siz de Sefamerve'nin avantajlarından yararlanabilirsiniz. Buyrun

 

 

24

ARA'14

 

Daima özgün tasarımcılarla çalışan ve her zaman size en iyisini sunmayı amaçlayan Sefamerve'nin Aybikestil modellerini hala incelemediniz mi? Kendineözgü renk ve model tasarımlarıyla bu kıyafetlere bayılacaksınız.. Sizin için seçtiğimiz modelleri buyrun birlikte inceleyelim.

 

 

22

ARA'14

 

Birbirinden şık ürünleri sizin için bir araya getiren sefamerve kaliteyi uygun fiyatlara sunmaya devam ediyor. Sizin için bu hafta hazırladığımız iki farklı kombin toplamda 5 parçadan oluşuyor. Tercihini tunikten yana kullanan hanımlar için oldukça şık duracak bu kombinleri buyrun birlkte inceleyelim.

 

 

19

ARA'14

 

 

Sefamerve sizler için birbirinden şık kombinler hazırlamaya, şıklığınızı taçlandırmaya devam ediyor. İşte haftanın son günü sizler için seçtiğimiz son kombinimiz. Toplamda 5 parçadan oluşan bu kombin hem kış aylarında işinizi kolaylaştıracak hemde şıklığınıza şıklık katacak. Buyrun yazımıza..

 

 

17

ARA'14

 

Rahatlığına önem veren, günün her saati çocuklarının peşinde dolanmaktan yorulan teettürlü hanımları Türkiye de düşüne ilk tesettür firması Sefamervenin sizler için birçok eşofman modelini biraraya getirdik. Buyrun modelleri birlikte inceleyelim.

 

 

15

ARA'14

 

Birbirinden şık kıyafetleriyle hanımların gözdesi olan Sefamerve her geçen gün yeni modellerini sizlerle buluşturmaya devam ediyor. Bu hafta sizler için seçtiğimiz kombin toplamda dört parçadan oluşuyor ve özel günlerinizde rahatlıkla giyebileceğiniz muhteşem bir mevsimlik elbiseyi içerisinde barındırıyor. Buyrun bu haftaki kombinimizi birlikte inceleyelim.

 

 

12

ARA'14

 

 

Yıl sonuna yaklaşırken Sefamervede de fırsatlar bitmek bilmiyor. Uygun fiyatlarıyla tesettürlü hanımların vazgeçilmezi haline gelen Sefamerve bu yıla özel son fırsatlarını müşterilerine sundu. İşte bu fırsatlar arasında sizin için derlediklerimiz.

 

 

11

ARA'14

 

Birbirinden şık modelleriyle beğeninizi kazanan Sefamerve markası kış aylarında içinizi ısıtacak panço modellerini site üzerinden satışa çıkardı. Tesettürlü hanımların büyük ilgi gösterdiği modeller hem çok şık hemde çok sıcak. Tükenmeden bir gözatın deriz.

 

 

09

ARA'14

 

Birbirinden güzel tesettür modellerini takipçileriyle uygun fiyata paylaşan gerek Türkiye'de gerekse dünyada tanınmış markalardan biri olan Sefamerve yalnız kıyafet alanıyla sabit kalmayıp aynı zamanda çanta,aksesuar işinde de çok başarılı.. İşte sizin için seçtiğimiz çanta modellerinden birkaçı.

 

 

08

ARA'14

 

İşte Sefamerve ekibi olarak sizin için hazırladığımız bu haftaki kombinimiz. Toplamda 7 parçadan oluşan kombin hem çok şık hemde çok uygun. Sizde Sefamerve ayrıcalıklarından yararlanmaya hemen başalayabilirsiniz. Üstelik bu fırsatlar sadece bir tık uzağınızda.