Product has been added to Cart

X
GO TO THE CART
CONTINUE SHOPPING

30

APR'14

28

APR'14

18

NOV'13

 

Tesettür giyim konusunda model bakımından firmaların son zamanlarda beraber çalışmış olduğu tasarımcıların da etkisi ile bir çok hanımın beklentisine uygun abiye modelleri satışa sunuluyor. İlerleyen zamanlarda tesettür giyim kıyafetlerine erişim kolaylığı oldukça ilerlemiştir, gerek e-ticaret gerekse magazalarda tesettürlü hanımların istek ve beğenilerine hitap edecek ve memnun kalacaklarını sağlayacak bir çok kıyafet bulunmaktadır.

 

06

JUL'13

     Yade Şal

 

Yade Şal Şal. Pamuklu kumaştan imal edilmiştir.Kışlık kullanım için uygundur.

Şal Ölçüleri : 179x69 cm'dir.

 

 

 

05

JUL'13

Aramiss Elbise

 

     Aramiss Elbise. Krep kumaştan imal edilmiştir. Düğün ve Bayramlarda kullanabileceğiniz şık elbiselerdir.Elbiseler uygun fiyat seçenekleri ile ulaşabilirsiniz. 

04

JUL'13

Şükran Abiye

 

   Yeni sezon ürünü olan şükran abiyeler sade bir tasarıma sahiptir. Abiyeler düğün, nişan gibi özel günlerde rahatlıkla giyilebilir.

 

28

JUN'13

İron Ceket

 

Sade bir tasarıma sahip olan iron ceketler şıklığı sayesinde büyük beğeni toplamaktadır. Ceketler uygun fiyat seçenekleri satılmaktadır.

21

JUN'13

MYR yazlık etek

 

   Viscon kumaştan imal edilmiş olan MYR yazlık etekler şık bir tasarıma sahiptir ve ürün astarlıdır. Tesettürlü bayanların beğenisine sunulan etekler uygun fiyat seçenekleri ile hizmete sunulmaktadır.

 

19

JUN'13

Hatunca Elbise

 

 %80 polyester %20 viscon kumaştan imal edilmiş olan hatunca elbiseler yeni sezonun gözde elbiseleri arasında yer almaktadır ve elbiseler astarlıdır. Tasarımı ile de tesettürlü bayanlardan tam not almaktadır.

13

JUN'13

 

Farklı renklerdeki tuğra tunikler yeni sezon ürünüdür. Tunikler tasarımı ile tesettürlü bayanların dikkatini çekmektedir. Krep kumaştan üretilmiş olan tuniklere uygun fiyat seçenekleri ile ulaşabilirsiniz.

12

JUN'13

Yeni sezon kombinler sade bir tasarıma sahiptir. Farklı renklerdeki kombinlere uygun fiyat seçenekleri ile ulaşabilirsiniz.

27

APR'13

Avrupa'nın En iyi teknoloji şirketi oldu.