Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

22

MAY'23


Çiçekli Tesettür Elbiseler Nasıl Kombinlenir

Çiçekli tesettür elbiseler, modern tesettürlü bayanlar için popüler bir kombin trendidir. En iyi stil ipuçlarımızı öğrenin ve çiçekli tesettür elbisenizle tarzınızı yansıtın!

06

MAR'23


doğru koşu ayakkabısı nasıl seçilir

Koşu ayakkabısı seçmek ve birçok seçenek arasından kendinize en uygun ayakkabıyı bulmak zor olabilir. Bu yazıda ayakkabı anatomisinden ve bir koşu ayakkabısı seçerken nelere dikkat etmeniz gerektiğinden bahsedeceğiz.

20

ŞUB'23


kabanlar_nasil_kombinlenmeli_1

Kış mevsimin de, güzel bir kaban ile kendimizi sıcacık tutmak çok önemlidir. Kombinlerinizdeki kaban tercihleriniz şık olmanıza olanak sağladığı gibi yanlış kombinlerle kötü sonuç doğurabilir. Bu yazımızda kabanlarımızı 7 farklı şekilde nasıl kombinleyebileceğimizi inceleyeceğiz.

15

ARA'22


Tesettür Modasından İlham Almanın Farklı Yolları

Moda anlayışınızı değiştirmek veya tarzınızı ortaya çıkarmak için ilham almak isteyebilirsiniz. İşte tesettür stili için ilham almanın beş yolu.

05

ARA'22

Tesettür modasında, üniversite ortamı için aradığınız rahatlık ve şıklığı kolayca bulabilirsiniz. Bu yazıda okul için gündelik tesettür modası önerilerinden bahsedeceğiz.


Okul İçin Günlük Tesettür Stil Önerileri

24

KAS'22

Örgü yelek, triko hırkalar ilkbahar ve sonbahar aylarının neredeyse vazgeçilmez kıyafetleri arasında yerini korumaktadır. Bu yazımızda trikolar ile tesettür şalların nasıl kombinleneceğini ele alacağız.


Trikolar ile Tesettür Şallar Nasıl Kombinlenir

02

KAS'22

10 Tesettür Kış Kombini

Kışın en güzel yönlerinden biri, yeni görünümleri denemek için mükemmel bir mevsim olmasıdır. Bu yazımızda tesettürlü kadınlar için on farklı kış kombinini ele aldık.


10_Tesettur_Kis_Kombini_01

27

EKİ'22

Online Tesettür Giyim Alışverişlerinde Sık Yapılan Hatalar

Alışveriş, muhtemelen internetin çok daha kolay hale getirdiği alanlardan biridir. Aralarından seçim yapabileceğiniz çok fazla site olduğu için markalara ve kataloglara erişmek çok daha kolay hale geldi. Bununla birlikte, çevrimiçi alışverişin bazı dezavantajları vardır. Örneğin, web sitesinde görüntülediğiniz bir ürün beklediğiniz gibi gelmezse büyük hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Veya aldığınız ürünün rengi web sitesinde görünenden farklı olabilir.


online_tesettur_giyim_alisverislerinde_sik_yapilan_hatalar

19

EKİ'22

Sonbahar Tesettür Giyim Önerileri

Sonbahar hızla yaklaşıyor! Artık daha sıcak tutan ve daha rahat kıyafetlere geçme zamanı. Bu mevsim bizi soğuk kış günlerinde hepimizin aradığı sıcaklığa hazırlıyor.


sonbahar_tesettur_modasi_onerileri_01_1

08

EKİ'22


Plaj/plaj_icin_tesettur_kiyafet_fikirleri_1.jpg

Plaj için tesettür kombin fikirleri denince aklımıza elbiseler, kimonolar, gömlekler, kapitone pantolonlar, burkiniler ve aksesuarlar geliyor.

04

EKİ'22


musluman_kadinlar_yuzerken_ne_giyer

Müslüman kadınlar, yüzerken vücutlarını örtmeleri gerekir. Peki Müslüman kadınlar yüzerken ne giyerler?

23

EYL'22

gundelik_tesettur_kiyafetlerle_yaratici_olmanin_4_yolu_1

Sade parçalarla günlük tesettür kombinleriniz de şık görünmenizi sağlayabilir. Günlük rahat kombinlerinizle tarzınızı aynı anda yansıtmak isteyebilirsiniz. Bu yazımızda günlük tesettür kombin önerilerini bir araya getirdik.

20

EYL'22

2022_yaz_tesettur_modasinda_neler_bekleniyor_1

Yaz tesettür modasında hem okulda hem de plajlarda kullanılabilecek özel modeller yer alıyor. 2022'de yaz tesettür modasında bizi neler beklediğini yazımızdan inceleyebilirsiniz.

13

EYL'22

Düğün ve Özel Günlerde Tesettür Giyim

Düğün sezonu her mevsim aktif olarak devam etmektedir. Özellikle yaz mevsimi ile birlikte düğünler ve etkinlikler artmaktadır. Düğün gibi özel günlerde ne giyileceği konusu her zaman kadınlar için önemli bir konudur. Ne giyeceğine karar veremeyenler için düğünler ve özel günler için tesettür giyimi hakkında bir kaç önerimiz var.

08

AĞU'22


 Tesettür Şapka ile Başörtü Nasıl Kombinlenir

Şapkalar yazlık tesettür kıyafetleri ile kombinlenebilir. Daha şık ve sportif görünmenizi sağlayabilirler. Birçok şapka türünü, nasıl giyileceğini ve başörtülü şapkaların nasıl şekillendirileceğini anlamak çok önemlidir.

28

TEM'17


Kampanya Koşullarını Görmek için Tıklayınız.

20

TEM'17


Kampanya Koşullarını Görmek için Tıklayın.


17

TEM'17


Sefamerve Yeni Sezon Abiye Modellerini İncelediniz Mi ?

Birbirinden şık ve zarif abiye modelleri Sefamerve'de... Devamı...

05

TEM'17


Sefamerve Yeni Sezon Abiyeleriyle Özel Gün ve Davetlere Hazırlık Zamanı...
Şık Tasarımlar, Uçuş Uçuş Modeller, Zarif Detaylar..

Davetler ve düğünler yaklaşırken ‘Sefamerve Yeni Sezon Tesettür Abiye Modelleri' uygun fiyat avantajıyla tek tıkla ayağınıza kadar geliyor.

Yazının Devamı için Tıklayınız.


29

HAZ'17


Sefamerve'de İndirimler Devam Ediyor... Renk renk desen desen Şal ve Eşarplarda Sepetin Yarısı Bizden...