Produit Ajouté au Panier

X
COMPLÉTER LA COMMANDE
CONTINUER VOS ACHATS

23

JUI'14

 

Ashâb-ı Kirâm, Allâhü Teâlâ’nın Kadir Gecesi hakkında “Bin aydan hayırlıdır.” meâlindeki âyet-i kerîmesine sevindikleri kadar hiçbir şeye sevinmediler.

22

JUI'14
 
 
 
Sefamerve‘de tesettürlü bayanlara sunduğu bir çok ürün alternatifi ve hesaplı fiyatlarıyla alışverişi zahmetten keyfe çeviren bir online alışveriş sitesi oldu. Birbirinden şık pek çok tesettür kıyafetleri arasında Gülay kombinler tesettürlü hanımların ilgisini çekecek modellerden sadece birkaçı.
 

19

JUI'14
 
 
 
 
Pek fazla merhametli olan Peygamberimiz (s.a.v), ümmeti hakkında son derece şevkatli, merhametli idi. Ümmeti hakkında daima kolaylık yönünü tercih buyururdu. Namazda iken bir çocuğun ağladığını işitse ona merhameten namazını hafifçe kılar (kısaltır), çocuğun sesini durdurmak isterdi. Hele haktan kaçınanların hallerine pek acır, hidayete ermeleri için dua ederdi.
 

15

JUI'14

 

 

Diğerleri de ona uymak zorunda kalacaklarsa,yemeği çabuk bırakmamak,daha fazla yemek istemiyorsa bile yermiş gibi oyalanmak  edeptendir.Başkalarının doymasını sağlamak için biraz fazla yemekte de beis yoktur.Özellikle yemek sahibi bu edebi gözetmelidir.

04

JUI'14
 

 Ramazan Bayramında Sefamerve'nin birbirinden 

şık tasarımlarıyla stilinizi yansıtın..

 

26

JUN'14
 

 

Dua ilaç, dua merhem tüm can yaralarına.. Yaklaşan Ramazan ayını fırsat bilerek Rahmanın huzuruna koşanlara detaylı ve bir o kadar huzur verici duayı sizler için derledik.
 

 

 

 

 

24

JUN'14

 

Ramazan ayının son on gününde, gece gündüz bir camide kapanıp ibadet etmeye, itikâf denir. Ramazan-ı şerifte itikâf, müekked sünnettir. Ancak itikâf, sünnet-i kifâye olduğu için bir mahallede birkaç kişi itikâfa girerse, diğerlerinin bu sünneti yapması gerekmez. İmkânı olanlar itikâfa girmeli. İtikâf eden, camide yiyip içer, yatar. Abdest için dışarı çıkabilir.

 

24

JUN'14
 

 

 

 

“Oruç nefsinin çektiği yiyecek ve içeceklerden kimi alıkoyarsa, Cenab-ı Hak ona cennet meyvelerinden yedirip cennet ırmaklarından içirir.
 
—  | Hadis-i Şerif, Kenzül Ummal 3/328
 

 

06

AOU'13

Mübarek bir ayı geride bıraktığımız şu günlerde bayrama hazırlık yapılmaya başlandı. Misafirlere özel tatlılar yiyecekler derken sevdiklerimiz,dost ve arkadaşlarımızın bayramlarını kutlamak için bayram mesajları da aranmaya başlanmıştır tabi. Ramazan bayramı mesajı sevdiklerimize iyi ve güzel bir bayram geçirilmesi için güzel dilekler barındırarak onlarıda bu mübarek günde unutmadığımızın göstergesidir. Bayram mesajları ramazan bayramına özel olarak dualar, güzel dilekler ile bir çok dost ve sevdiklerinize iletilir. Ramazan bayramında her bayramda olduğu gibi büyükler ziyaret edilir.