Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

06

AĞU'13
Ramazan Tebrik Mesajları

Mübarek bir ayı geride bıraktığımız şu günlerde bayrama hazırlık yapılmaya başlandı. Misafirlere özel tatlılar yiyecekler derken sevdiklerimiz,dost ve arkadaşlarımızın bayramlarını kutlamak için bayram mesajları da aranmaya başlanmıştır tabi. Ramazan bayramı mesajı sevdiklerimize iyi ve güzel bir bayram geçirilmesi için güzel dilekler barındırarak onlarıda bu mübarek günde unutmadığımızın göstergesidir. Bayram mesajları ramazan bayramına özel olarak dualar, güzel dilekler ile bir çok dost ve sevdiklerinize iletilir. Ramazan bayramında her bayramda olduğu gibi büyükler ziyaret edilir. Uzaktaki akraba ve arkadaşlar içinde yine bayram tebrikleri barındıran ramazan bayramı mesajları atılarak ne kadar uzakta olunsa da bir şekilde onların aklımızın bir köşesinde olduklarını göstererek dostluk ve arkadaşlığın daimi bir şekilde sürdürülmesini sağlar. Bayram mesajları birbirinden güzel dualar güzel dilekler içermektedir. Teknolojinin hızla geliştiği çağımızda artık kişiler sevdiklerine online ortamdan da, telefon yardımı ile de bayram mesajı göndermektedir. Siz değerli takiplerimizin sevdiklerine ve dostlarına gönderebileceği bir kaç bayram tebrik mesajını sizlerle paylaşıyoruz. Sevgi ve mutluluk dolu bir bayram geçirmeniz dileği ile ...


 

Ramazan Tebrik Mesajları :


» Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun! Ramazan Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun

» Zamana ve mekana sığmayan bir bereketle bereketlenmek ve bağışlanmis olmanın o şerefli makamına erişmiş olmak temennisiyle Bayramınız mübarek olsun.

» Bizi yaratan ALLAH a şükürler Olsun, Bütün müslümanlara Hayırlı Olsun, Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun.

» Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle.

» Bugün Bayram! Mübarek Ramazan Bayramı. Tüm inananlar birbirlerine daha çok yakınlaşsın, dargınlıklar ortadan kalksın, kardeşlik ve dostluk duyguları daha da kuvvetlensin. Tüm insanlar neşe ve mutluluk denizinde yüzsün. Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Ramazan Bayramı.nı doya doya yaşayalım. Hayırlı bayramlar! Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Ramazan Bayramları dileğiyle.

» Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Ramazan Bayramı diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz.

» Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun! Mübarek Ramazan Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.

» Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Ramazan Bayramını doya doya yaşayalım... Hayırlı bayramlar! Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Ramazan Bayramları dileğiyle.

» Ramazan Bayramınızın da böyle bir neşeyle gelmesi ve tüm ailenizi sevince boğup evinize bereket getirmesi dileğimizle. İyi bayramlar!