Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

11

TEM'15

 

SARAYBOSNA - Bosna’nın doğusunda bulunan Srebrenitsa, BM’nin "Korunaklı Bölge" ilan ettiği Saraybosna, Bihaç, Gorajde, Zepa ve Tuzla gibi yerlerden biriydi. Srebrenitsa’nın bu özelliğinden dolayı komşu bölgelerden de mülteci akını yaşandı ve katliam öncesinde 45 bine yakın bir nüfus Srebrenitsa’da toplandı. 
 

08

TEM'15



Avrupa’nın önde gelen e-ticaret firmaları ve e-ticaret derneklerinin üye olduğu Ecommerce Europe, Türk firmasıyla bir ilki gerçekleştirdi.
 

07

TEM'15

 

Peygamber Efendimiz buyuruyor : “Sizin en hayırlınız Kur’ân’ı öğrenen ve öğretendir.” (Buhârî, Fedâilu’l Kur’ân 21)
 
Bizde Sefamerve ekibi olarak bu ramazan bu hayra ortak olmak istedik. Sevdiklerinize en anlamlı hediyeyi vermek istemez misiniz? İşte size fırsat. 

 

29

HAZ'15

 

Doğu Türkistan dua bekliyor.
 
İslam coğrafyası, Suriye'de savaş, Mısır'da siyasi kaos ve katliamlar, Burma'da Budist çetelerin terörü ve Kobanede katliam ile zor günler yaşarken, Çin zulmü altında ezilen Doğu Türkistan'daki Uygurlar ise dünyanın sessizliğinin gölgesinde yaşam mücadelesi vermeye devam ediyor.

29

HAZ'15

 

Yoğurdun faydaları arasında ilk akla gelen kemik sağlığı için önemli kalsiyum minerali bakımından zengin olması ancak yoğurdun faydası sadece bu değil. Sindirimi düzenlemekten, vitamin ve minerallere, kilo vermeye yardımcı olmaktan kan basıncının düzenlenmesine kadar pek çok faydası bulunuyor. 

28

HAZ'15

 

 

Ramazan davetlerinin vazgeçilmezi olan tatlılar sofraları renklendirmeye devam ediyor. Siz de özel davetlerinizde daha önce duyulmamış tadı damağınızda kalacak  tatlılar yapmaya ne dersiniz. Tarifimiz için yazımıza buyrun

27

HAZ'15

 

Ramazan sofralarının vazgeçilmezi şüphesiz tatlılar. Şerbetli tatlılardan sıkılanlar için çok hafif muhallebili kadayıf tatlımızı bugün sizler için paylaşıyoruz. Sizde pratik olan bu tarifi evde kolayca yapabilir sofralarınızı tatlandırabilirsiniz.
 
 

26

HAZ'15

 

Hem farklı hem şık olmak isteyen hanımlar, online alışveriş fırsatını sizlere sunan Sefaemerve'nin abiye modellerini mutlaka incelemelisiniz. Birbirinden şık modellerde renk seçenekleri ile mağaza mağaza gezme yükünden kurtulabilir, kıyafetinizi dilediğiniz ayakkabı ve çanta ile de kombinleyebilirsiniz. İşte bu hafta sizler için derlediğimiz abiye modellerimiz.
 
 

25

HAZ'15

 

 

Kampanya Kosullarina ulaşmak için tıklayınız.

 

 

24

HAZ'15

 

Ak Parti istanbul milletvekili Ravza Kavakçı'nın TBMM Genelkuruluna ilk girdiği andan itibaren dikkat çeken şey seçtiği başörtüsü oldu. Çünkü Ravza Kavakçı'nın yemin töreni sırasında kullandığı başörtüsü bundan 16 yıl önce ablası TBMM'de ablası Merve Kavakçı'nın kullandığı başörtüsüne çok benziyordu.

19

HAZ'15

 

Birbirinden şık ürünleri sizin için bir araya getiren sefamerve kaliteyi uygun fiyatlara sunmaya devam ediyor. Sizin için bu hafta hazırladığımız kombin toplamda 3 parçadan oluşuyor. Tercihini hırkadan yana kullanan hanımlar için oldukça şık duracak bu kombinleri web sitemizde rahatlıkla oluşturabilirsiniz. Üstelik fiyatları da gayet uygun. Bu günün kombinimizi buyrun birlkte inceleyelim.

 
 

16

HAZ'15

 

 

Sefamervenin birbirinden şık yeni elbise modellerini incelediniz mi? İster özel günlerinizde ister gündelik yaşamınızda rahatlıkla tercih edebileceğiniz bu modeller Sefamervede satışa sunuldu. Sizde Sefamerve ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen web sitemizi ziyaret edebilir, dilerseniz kredi kartıyla dilerseniz de kapıda ödeme yöntemiyle siparişlerinizi verebilirsiniz. Üstelik 100 TL ve üzeri siparişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ. Sizin için derlediğimiz en yeni elbise modellerini buyrun birlikte inceleyelim.

 

 

09

HAZ'15

 

Yaz sezonuyla birlikte düğünler, nişanlar, mezuniyetler başladı. Bu özel günlerde rahatlıkla tercih edebileceğiniz modellerde Sefamerve'de satışa sunuldu. Birbirinden şık modelleri web sitemiz üzerinden tek tıkla detaylı inceleyebilir, dilerseniz siparişlerinizi kapıda ödeme seçeneği ile verebilirsiniz.

 

 

09

HAZ'15

3 Aylar Bereketi 4 al 3 Öde

 

Kampanya Kosullarina ulaşmak için tıklayınız.

 

 
 

08

HAZ'15

 

 
Doğumu Peygamberimiz Fil vakasından 50 gün sonra, Rebiullevvel ayının on ikinci Pazartesi günü, tan yeri ağarırken, Mekke'de doğdu.
Ölümü Rasülallah (s.a.), 13 Rebiülevvel h. 11 (8 Haziran 632) pazartesi günü ruhunu teslim etti. Risaleti tebliği etmis, kendisine verilen emaneti en mükemmel bir şekilde yerine getirmiş olarak ömrünün 63'ünde Rabbimizin rahmetine kavuştu. 
 

08

HAZ'15

 

Sefamerve de aktif olarak satışa sunulan kap modelleri yine göz dolduruyor.. Birbirinden iddialı ara boy kap modelerin satışa sunulduğu www.sefamerve.com sayfamızı mutlaka ziyaret etmeli, fırsatları gözden geçirmelisiniz. Üstelik indirimli ürünleri dilerseniz kapıda ödeme seçeneği ile dilersenizde kredi kartı ile sipariş verebilirsiniz. Yurtiçi siparişlerimizde de 100 TL ve üzeri siparişler için KARGO BEDAVA!!!
 
 

03

HAZ'15

 

Sefamerve, birbirinden şık takım modelleri ile müşterilerinin zevkine hitap etmeye devam ediyor. Tek tıkla tüm modelleri inceleyebilir, renk seçeneklerini görebilir, yurtiçinde kapıda ödeme seçeneği ile siparişlerinizi verebilirsiniz. Üstelik yurtiçi siparişlerinde 100 TL ve üzerinde kargo bizde.. İşte Sefamerve ekibi olarak sizler için derlediğimiz birbirinden şık takım modelleri..

 

 

03

HAZ'15

 

Yazın gelmesiyle diyet yapanların sıyasındada artış oldu. Formda bir görüntü isteyenlar için şahane bir önerimiz var. İşte bir haftalık diyet listeniz...
(Tüm diyetler doktor kontrolünde yapılmalıdır.Sizde sağlığınız için en yakın diyetisyenden yardım alabilirsiniz.)
 

02

HAZ'15

 

Yazın giyeceğiniz beyazlarla muhteşem bir uyum sağlayacak olan mercan rengi, bu sezonun favori renklerinden biri!
 
Mecan rengini sevenlerdenseniz, bu sezon yaşanacak mercan bombardımanını çok seveceksiniz demektir. Gardırobunuzdaki kış renklerinin koyuluğundan artık sıkıldıysanız, pembenin bu tonunun içinizi açacağından eminiz. sefamerve.com ‘da bu trendi bir tıkla ayağınıza kadar getiriyor. sefamerve.com ‘dan satın alacağınız onlarca mercan parçalar ile gardırobunuza detoks yapmanın tam zamanı!

 
 
 

01

HAZ'15

 

Şaban ayının 14. gününü 15. gününe bağlayan gecesi Berat gecesidir. Şaban ayının on beşinci gecesi idrak edilen Berat Kandili, Allah'ın af, marifet ve rahmetiyle bezeli kutlu bir gece olarak kabul ediliyor.Peki Kandil gecesinde hangi dualar edilmeli?, hangi ibadetler yapılmalıdır? Sevdiklerinize atabileceğiniz en güzel kandil mesajlarını da sizler için derledik.