Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

08

AĞU'14

 

Yaz sezonu hızla ilerlerken düğün davetiyeleri de gelmeye devam ediyor. Gelinler kadar gelinin arkadaş çevresini de tatlı bir telaş sardı. Düğün için ne giysem? Mezuniyetler içinde yine aynı telaşa kapılan genç kızların yardımına sefamerve koşuyor.Aradığınız soruların cevabını bulmanız için sizlere birbirinden güzel uzun abiye modelleri seçtik.


 
 
 

05

AĞU'14

 

 

Zengin tesettür koleksiyonuyla sefamervenin rakiplerine fark atması sürpriz olmuyor. Sefamerve giyim yeni sezon modelleri içinde en fazla alakayı, tesettür kot modelleri ve kombinlerinde görüyor. 

 

 

04

AĞU'14

 

Tesettür giyiminde şıklığın önemli parçalarından olan tuniklerin kıyafetlerle uyumlu olması ve yeni sezonun modasına uyması bayanların her zaman şık gözükmesine büyük katkı sağlar.


 

 

24

TEM'14

 

Yepyeni ve özgün tasarımlarıyla dikkat çeken Sefamerve ilk tercih olmayı başarıyor. İnternet sitesinden de zevkinize göre alışveriş yapabilir indirimleri kaçırmadan uygun fiyata bu şık Sefamerve eşarplarına siz de sahip olabilirsiniz. Eğer eşarp seçimi için Sefamerveyi tercih ettiyseniz karşınıza istemediğiniz kadar eşarp modeli çıkacaktır.
 

18

TEM'14

 

 

Saat, kemer, yüzük ve gözlükler hanımların vazgeçilmez aksesuarları arasında. Sefamerve yalnız tesettür giyimle kalmıyor aynı zamanda sizleri bu aksesuarlarla da buluşturuyor.


 

07

HAZ'14

26

MAY'14

24

MAY'14

30

NİS'14

 

Tesettür elbise modelleri bir çok tesettürlü hanım kardeşimiz tarafından ilgi görmektedir. Özel günlerinizde tercih edebileceğiniz tesettür elbise modelleri farklı renk ve modelleri ile sefamerve.com adresimiz üzerinden sizlere sunulmaktadır.

 
 

28

NİS'14

27

ŞUB'14

 

Renkli kazaklar vücudumuzu ısıtır, ruhumuzu okşar

Daha önceki yazılarımızda kazaklara genel olarak değinmiştik. Bu sefer kışın keyifle sırtımıza giydiğimiz kazakları, sadece vücudumuzu ve içimizi ısıtan değil, aynı zamanda da ruhumuzu okşayan ve bir giysi olarak ele alacağız. Daha doğrusu kışın sıcak yüzü rengarenk kazakların model ve desenlerinden bahsedeceğiz. Renkli kazak modellerinden derlediğimizkombinlerimizi çok seveceğinizi umuyoruz.

 

 

Alışverişe Başlamak İçin Tıklayın

20

ŞUB'14

Sefamerve Aramiss Elbiseler şık tasarımı ile dikkatleri üzerine çeken Aramiss elbiseler, polyester ve pamuk içeren dokuma kumaştan imal edilmiştir. Yeni sezonda düğün ve bayramlarda kullanabileceğiniz şık elbiselerdir.
 

 

18

ŞUB'14

12

ŞUB'14

 

En özel günler, anılarımızda en mutlu günlerimizin de resmidir. Böyle günlerde şık olmak bizim için çok önemlidir. Seçtiğimiz kıyafetimiz, eşarbımız, ayakkabımız ve çantamız… Hepsi tek tek düşünülmesi gereken konuların başında gelmektedir. Mutluluğun en özel fotoğraflarının çekildiği bu günde, seçtiğiniz abiye kıyafetinizi de özenle düşünmelisiniz.Tesettür abiye seçerken dikkat edilmesi gereken konuların en önemlilerini bugün sizlerle paylaşacağız.

Abiye elbisede model herşeyden önemlidir

Öncelikle nasıl bir elbise istiyorsunuz? Bunu çok iyi düşünüp karar vermelisiniz. İnternetten ya da dergilerden beğendiğiniz abiye elbise modellerini, tek tek bir kenara not alın. Sizin için en özel günde şıklığı mı ön planda tutuyorsunuz, yoksa tüm gözlerin sizin üzerinizde olmasını. Son yılların minimal trendini de göz önünde bulundurursak abiye elbiseseçiminizde şık ve elagan modelleri seçmenizi tavsiye ediyoruz. Beden yapınız ve kilonuz elbise seçiminizde diğer önemli bir konudur. Kilolarınızı en iyi kamufle edecek modellere öncelikli bakmalısınız. Bununla birlikte elbiselerde işlemelerin, dantellerin, ışıltının ve güpür detayların dağılımına ve tasarım şıklığına da dikkat etmelisiniz.

 

04

ŞUB'14

 

 

İzmir’li moda tasarımcısı Pınar Akşam özel tasarım kombinleriyle sefamerve.com ziyaretçileriyle buluşuyor. Sitenin Pınar Akşam’a özel bölümünde ister günlük hayatta ister ofis ortamında rahatlıkla kullanabileceğiniz tesettür elbiselerden, özel gün ve gecelerde sizi farklı kılacak abiye elbiselere, rengarenk tuniklerden kaplara kadar beğeneceğiniz bir çok özel tasarım modeli bulabilirsiniz.PINAR AKŞAM MODA&TASARIM,  2011 yılında faatliyetlerine başlamış bir tessetür ürünleri tasarım atölyesidir. Tasarımcısı Pınar AKŞAM tarafından özel ve günlük tasarımları sayesinde oluşturduğu estetik anlayışı ile tesettür ürünlerinde öncüdür.

           Faaliyetinin ilk yıllarında daha çok özel tasarımlarla yola çıkan Pınar AKŞAM  zamanla gördüğü yoğun ilgiye seri üretim yaparak ve yurtiçi yurtdışı pek çok satış noktasında müşterileriyle buluşarak cevap vermiştir.

PINAR AKŞAM  İzmir merkezli bir tekstil kuruluşu olmakla beraber , bugün  9 farklı ülkede ve yurtiçinde birçok noktada çözüm ortaklarıyla birlikte yoluna devam etmektedir

20

OCA'14

 

Tesettürlü bayanlar tarafından yoğun ilgi gören tesettür eşofman modelleri son zamanın en çok aranan ürünleri arasında yerini aldı. Günlük kullanımda veya spor yaparken büyük bir rahatlık sağlayan tesettür eşofman modelleri, yenilikçi tasarımlarıyla artık rahatlığın yanında şıklıkda kazandırmaya başladı.

Bizde muhafazakar bayanların yoğun ilgisini bildiğimiz, internetten satın alabileceğiniz en şık tesettür eşofman modellerini sizler için araştırdık!

Online alışverişin hayatımıza kattığı rahatlık tartışılmaz, mağaza mağaza gezmek yerine oturduğunuz yerden dilediğiniz ürünü inceleyip sipariş verebiliyorsunuz. Türkiye’de bu alanda tesettürlü bayanlara özel hizmet veren ve binlerce ürün alternatifi sunan sitelerden biri de Sefamerve.com… İşte Sefamerve‘de yer alan birbirinden şık ve rahat eşofman modelleri…

Lycralı kumaştan üretilen bu tesettür boneler özellikle şal kullanan hanımlar için esnek yapısıyla büyük rahatlık sağlıyor. Bizim çok hoşumuza giden bu tesettür boneler boyun hareketlerinizi engellemediği gibi baş ağrısına da yol açmıyor. Şallarınız için sizi iğne derdinden kurtaracak bu boneler kayma veya terlemede yapmıyor. Bir çok renk alternatifinin olduğu bu boneleri incelemek ve sipariş vermek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

18

OCA'14

 

     Tesettür giyim, moda konusunda son zamanlarda oldukça kendini geliştirmiş durumda. Ünlü moda tasarımcılarının dikkat ve özenle tasarladıkları kıyafetler, hızlı bir şekilde yaygınlaşmaktadır. Tesettür giyim sektöründe öncü firmalardan olan SefaMerve kendine has kalitesi ve bol çeşitliliği ile başarIlı firmalar arasında yer alıyor. Tesettür giyim sektörünü yakından takip ediyorsanız, tesettür giyim fırsatlarına kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

 

    Fırsat ürün konusunda e-ticaret sektöründe oldukça başarılı olan  tesettür giyim modelleri için hizmet veren firmalar, tesettür elbisetesettür abiye tasarımı yaparak  özenli bir şekilde siz tesettürlü hanımların memnuniyeti için çaba sarf etmektedirler. Dikkat etmeniz gereken ise fırsat ürün kampanyalarını takip ederek fırsatlardan kolayca haberdar olmaktır. Bazı zamanlarda değerli ürünler çok cazip fiyatlarla sizlere sunuluyor.

 

11

OCA'14

 

 

 

Aylık muhafazakar kadın dergileri artık sefamerve.com'da .. Yayın hayatına Ocak  2014' de başlayan Hayyat Dergi ilk sayısı ve Ocak 2013' de yayın hayatına başlayan Aysha Dergi 13. sayısı kredi kartı ile alışverişlerinizde ücretsiz kargo avantajı ile ile elinize ulaşmaktadır. 

 

 

 

24

ARA'13

 

    Yeni sezonda kombinlerinizde ilham verecek sefamerve elbise modelleri bugün sizlerle paylaşmak istedik. Rahat bol kesim ve hatları gizleyen elbiseleri her kadın gibi biz de çok beğeniyoruz. Uzun elbiselerde model ve tasarım olarak kadınların daha rahat ettiğini biliyoruz.

    Elbiseleri kombin bakımından mütedeyyin ve muhafazakar bayanların yanı sıra tüm hanımların da rahatlıkla kullanabileceği bir kreasyon olarak düşünebiliriz. Rahat ve bol elbiselerin yaka kısmında derin bir açıklık varsa eğer; bunu izale etmenin yolu da, ince boğazlı bir triko gömlek, ya da bir flar yardımı ile kapatmanın mümkün olabilmesidir.

    Tesettür giyim bir bütündür. Hanımlar için giyim kuşam; duyguları, düşünceleri ve davranışlarıyla örtüştüğünde, kendisini en iyi şekilde ifade edebilmektir. 

 

14

ARA'13

 

Yeni sezon tesettür elbise ve tunik modelleri şimdi Sefamerve.com’la kapınıza geliyor.

Biz tesettürlü hanımların dilediği modelleri uygun fiyata bulması oldukça zordur. Özellikle kış sezonunun başladığı şu günlerde mağaza mağaza dolaşma zorluğu çekmeden oturduğunuz yerden alışveriş imkanı sunan online alışveriş siteleri hayatımıza büyük bir kolaylık getirmiş durumda.

Yeni sezonla birlikte yıl sonuna özel yapılan büyük indimler bu alışveriş deneyimini daha da keyifli hale getiriyor. Bizde yılın son günlerinde online alışveriş sitelerinde neler var neler yok gezmeye ve kaçırılmayacak indirimlerden sizleri haberdar etmeye karar verdik. İlk durağımız ise sevilen online alışveriş sitesi sefamerve.com'da…

Sefamerve.com‘da satışta olan tunik ve tesettür elbise modellerine hayran kaldık. Birbirinden şık ve zarif elbise ve tuniklerin fiyatı da oldukça hesaplı. Şimdi gelin, 49.90 TL ile 89.90 TL arasında değişen fiyatlarla sizlere sunulan elbise modelleri online olarak sitemizden erişebilirsiniz.