تمت اضافة السلعة إلى سلتكم

X
اذهب الى السلة
أكمل عملية الشراء

12

كانون الأول'14

 

 

Yıl sonuna yaklaşırken Sefamervede de fırsatlar bitmek bilmiyor. Uygun fiyatlarıyla tesettürlü hanımların vazgeçilmezi haline gelen Sefamerve bu yıla özel son fırsatlarını müşterilerine sundu. İşte bu fırsatlar arasında sizin için derlediklerimiz.

09

كانون الأول'14

 

Birbirinden güzel tesettür modellerini takipçileriyle uygun fiyata paylaşan gerek Türkiye'de gerekse dünyada tanınmış markalardan biri olan Sefamerve yalnız kıyafet alanıyla sabit kalmayıp aynı zamanda çanta,aksesuar işinde de çok başarılı.. İşte sizin için seçtiğimiz çanta modellerinden birkaçı.

 

 

08

كانون الأول'14

 

İşte Sefamerve ekibi olarak sizin için hazırladığımız bu haftaki kombinimiz. Toplamda 7 parçadan oluşan kombin hem çok şık hemde çok uygun. Sizde Sefamerve ayrıcalıklarından yararlanmaya hemen başalayabilirsiniz. Üstelik bu fırsatlar sadece bir tık uzağınızda.

 

 

 

03

كانون الأول'14
 
Geçmişte ikiz kardeşler bir örnek giydirilir ve tüm dikkatleri üzerlerine toplarlardı. Şimdilerde ise anne-kız çocuk ve baba-erkek çocuk uyumlu giyim ürünleri de büyük ilgi görmeye başladı. Bir örnek giyinen anne-kızlar tüm şıklıkları ile dikkatleri üzerine topluyor. 
 

02

كانون الأول'14

 

İşte Sefamerve ekibi olarak sizin için hazırladığımız bu haftaki kombinimiz. Toplamda 7 parçadan oluşan kombin hem çok şık, hem çok sıcak, hemde çok uygun. Sizde Sefamerve ayrıcalıklarından yararlanmaya hemen başalayabilirsiniz. Üstelik bu fırsatlar sadece bir tık uzağınızda.

 

 

29

تشرين الثاني'14

 

Birbirinden güzel tuniklerin ve elbiselerin hergün yenilendiği, en beğendiğiniz ürünlerde sık sık güncelleme yapıdığı şu günlerde Sefamerve'ye bir gözatmanızda yarar var hanımlar. Kışın ağırlığını taşıyan koyu renkler, kışa rağmen cıvıl cıvıl görünen açık renkler ve çk daha fazlası www.sefamerve.com adresinde. Bu haftasonu kombinimizi buyrun birlikte inceleyelim.

 

 

28

تشرين الثاني'14

 

Çocuğumuzu, evimizi, arabamızı nazardan korumak için nazar boncuğu takabilir miyiz? Nazar boncuğu nazardan korur mu?
 

22

تشرين الثاني'14

 

Birbirinden şık ürünleri sizin için bir araya getiren sefamerve kaliteyi uygun fiyatlara sunmaya devam ediyor. Sizin için bu hafta hazırladığımız iki farklı kombin toplamda 6 parçadan oluşuyor. Tercihini etekten yana kullanan hanımlar için oldukça şık duracak bu kombinleri buyrun birlkte inceleyelim.
 

13

تشرين الثاني'14
 
Rabbimiz şöyle buyuruyor:
   (Ey Habibim!) Onlara Âdem’in iki oğlunun gerçek haberini oku.
Hani ikisi birer kurban takdim etmişlerdi de birinden (Hâbil’den) kabul edilmiş, diğerinden (Kâbil’den) kabul edilmemişti. (Kâbil, kıskançlığından) “Seni mutlaka öldüreceğim” dedi. (Hâbil de:) “Allah ancak takvâ sahiplerinden kabul eder” dedi. (Mâide – 27)
 

10

تشرين الثاني'14

 

Sefamerve Bitti Bitiyor kampanyası dahilinde kullanıcılarına birçok fırsat tanıyor. Bu fırsatları değerlendirerek sezonu siz kapatın. 19.90 TL'den başlayan fiyatlar için ürünleri mutlaka incelemelisiniz. İşte sizin için seçtiklerimiz.

 

05

تشرين الثاني'14

 

Birbirinden şık ürünleri sizin için bir araya getiren sefamerve kaliteyi uygun fiyatlara sunmaya devam ediyor. Sizin için bu hafta seçtiğimiz kombin 7 parçadan oluşuyor. Tercihini etekten yana kullanan hanımlar için oldukça şık duracak bir kombini buyrun birlkte inceleyelim.

28

تشرين الأول'14

Sefamerve günden güne büyüyen kalitesiyle birbirinden şık tunik,pantolon,elbise modellerini size sunmaya ve kombinleri ayağınıza getirmeye devam ediyor. Mağaza mağaza gezmeden aradığınızı kolayca bulma fırsatı veren Sefamerve ürünleri kullanmadığınız taktirde hem değişim hem iade hakkınızı da saklı tutuyor. Siz deneyin, giyinin, beğenmezseniz ister değişin ister iade edin. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan satış anlayışıyla sizlere en iyisini sunmayı hedefliyoruz. İşte bu haftaki kombinimiz.

13

تشرين الأول'14
 
 
Osmanlı'daki ilk lale yetiştirici Kanuni Sultan Süleyman'ın şeyhülislamı Ebussuud Efendi, ürettiği laleye verdiği ismi biliyor muydunuz?
Lale, sadece bir çiçek değil, bir döneme adını verecek kadar medeniyetimizi temsil eden obje. 

19

أيلول'14

 

Hz. Aişe (r.anha) anlatıyor: "Rasulullah'ın (asm) cuma günü giydiği bir elbisesi vardı. Cumadan sonra onları katlar ve ertesi cumaya kadar kaldırırdı. (Taberani)
 Sizler, günlük iş takımınızdan hariç bir de cuma takımınız olsa ne kaybedersiniz? (Muvatta)
ALLAH Rasulü (asm) yeni bir elbise giydiğinde, onu cuma gün giyerdi. (Ramuz el-Ehadis)

18

أيلول'14

 

Bugüne kadar abdestin nasıl alınacağına dair pek çok şey okudunuz. Sefamerve abdeste dair bildiklerimizi tekrar bilmediklerimizi de öğrenme adına tüm detaylarıyla abdesti size sunuyor. Okuduklarımızla amel edebilmek duasıyla..

11

أيلول'14

 

Ev dekore etmek çok güzel bir şey.İnsanın yaşadığı mekanı kendi zevkine göre döşemesi estetik olduğu kadar eğlenceli de…Ama bu konuda yanlışlarımız var sanki.Mesela evimizi dekore ederken  gözümüze hoş geliyor diye eşyaya hizmet edecek  bir düzen kurabiliyoruz.

08

أيلول'14

27

آب'14
 
 
Abdeste başlarken niyet edilir ve şu dua okunur:
 
Bismillâhil-azîm. Ve’l-hamdü lillâhi alâ dînîl-İslâm. Ve alâ tevfîkıl-îmân.
 

25

آب'14
 
Rasûlullah(s.a.v)Efendimiz buyurdu ki:
 
***”Ey amcam Abbas,dikkat buyur,sana ihsan edeyim,seni ihya edeyim!Sana on şey öğreteyim;onları yaptığında Allahu Teâla bütün günahlarını afv ve mağfiret eder.Bu on şey,senin dört rekat namaz kılmandır.Bu namazı her gün kılabilirsen kılarsın,olmazsa her cuma günü kılarsın.Bu da olmazsa ayda bir kere kılarsın,bu da olmazsa yılda bir kere kılarsın.Bu da olmazsa ömründe bir kere kılarsın.”

23

آب'14

 

Fakir ve düşkünleri dışlamamak Müslümanlık haklarındandır. Fakir ve düşkünler, zengin ve ikbal sahibi kişilerden daha az insan ve daha az Müslüman değildirler. Hatta çoğu zaman, bunların Allah yanındaki itibarları ve ahiretteki sevapları diğerlerinden daha fazladır.
 
Şevkat, tevazu, samimiyet gibi insani değerler  de, genellikle harabelerdeki hazineler gibi bu insanlarda görülür. Onun için bu insanları diğer insanlarla aynı seviyede tutmak, hepsine eşit muamele etmek ve aynı ilgi ve yakınlığı göstermek lazımdır..