Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

05

KAS'14
Haftanın Kombini

 
Birbirinden şık ürünleri sizin için bir araya getiren sefamerve kaliteyi uygun fiyatlara sunmaya devam ediyor. Sizin için bu hafta seçtiğimiz kombin 7 parçadan oluşuyor. Tercihini etekten yana kullanan hanımlar için oldukça şık duracak bir kombini buyrun birlkte inceleyelim.
 
 
 
Öncelikle ceketinizin içerisinde giyebileceğiniz rengiyle oldukça tatlı olan pudra pembesi bodymizden başlayalım. Yaka ve kol detaylarıyla oldukça şık duran body boğazlı, uzun kollu ve kotton poliviskon kumaştan üretilmiştir. Yalnız bu kombin için değil pek çok kombininizde sıklıkla kullanabileceğiniz modelimizin fiyatı da oldukça uygun. Ürünü daha detaylı incelemek için resmin üzerine tıklamanız yeterli olacaktır.
 
Renk:  Pudra 
Aksesuar:  Dantelli 
Desen:  Dantelli 
Mevsim:  Mevsimlik 
Kalıp:  Mankenin Giydiği Beden 
Yaka:  Boğazlı 
Kol:  Uzun Kollu 
Kumaş:  Cotton Poliviskon 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

İçerisinde koyu renkler barındıran bir ceket pudra pembesi body üzerinde oldukça şık duracaktır. Özellikle kesimiyle dikkatinizi çekecek olan bu model sizin için seçtiğimiz kombine bire bir uyum sağladı. Ekose desenli bu ceketimizi daha yakından incelemek ve biran önce sefamerve ayrıcalığından yararlanmak için resmin üzerine tıklamanız yeterli olacaktır.

Renk:  Lacivert 
Desen:  Ekose 
Kalıp:  Mankenin Giydiği Beden : 38 Uzunluk : 55 
Yaka:  V Yaka 
Mankenimizin Ölçüleri:  Basen: 91 cm, Bel: 61 cm, Göğüs: 94 cm, Boy: 180 cm, Kilo: 60 kg 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ve işte kombinimizin vazgeçilmez ana parçası lacivert eteğimiz. Dökümlü modeli ve viskon kumaşıyla muhteşem duruyor. Sefamervenin bir özelliğide elbise ve etek boylarının oldukça uzun olması. Son zamanlarda tesettürlü hanımlar tarafından sıkça dile getirilen ve bir sorun olan bu konuya sefamerve firması oldukça pratik bir çözüm getirmiş durumda.
 
 
Renk:  Lacivert 
Aksesuar:  Fermuarlı Astarsız 
Desen:  Sade 
Kalıp:  Mankenin Giydiği Beden : 38 Uzunluk : 110 
Kumaş:  Viskon 
Mankenimizin Ölçüleri:  Basen: 95 cm, Bel: 74 cm, Göğüs: 90 cm, Boy: 170 cm, Kilo: 59 kg 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sırada elbette aksesurlarımız var. Ayakkabı, çanta, yüzük gibi aksesurlar bir kombin için vazgeçilmez parçalardan. Fakat ondan önce tesettürlü bir hanımın olmazsa olmaz parçasına değinelim. Elbette eşarp yada şallar. Özellikle kombinlerde eşarp ve şal uyumu oldukça zor oluyor. Sefamerve geniş desen ve renk yelpazesiyle size bir kolaylık daha sağlıyor. Dilerseniz resmin üzerine tıklayarak sizin için seçtiğimiz modelimizi, dilerseniz de buraya tıklayarak çok daha fazla modelimizi inceleme fırsatı yakalayabilir, sefamerve ayrıcalıklarından yararlanarak sipariş verme avantajına sahip olabilirsiniz.
 
Renk:  Taş Pembe Turkuaz 
Kalıp:  Uzunluk : 90-90 
Kumaş:  Poliviskon 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

İşte renk ve modeliyle hem kombininize yakışacak hemde göz dolduracak bir ayakkabı modeli. Şıklığa rahat bir adım... Rahatlığa şık bir adım... Mammamia Royal serisi ayakkabı, suni deriden üretilmiştir, ayağınızla büyük bir uyum içersindedir. Yumuşak materyali sayesinde ayağınızı rahatsız etmez. Ön platform kısmı ve topuğu aynı ölçülerde ayarlandığından bel ve ayak sağlığınız için uyumludur.

 
Renk:  Siyah 
Cinsi:  Rugan 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ayakkabı ve çanta uyumu kuşkusuz tartışılmayacak konulardan biri. Tesettür kıyafetlerinizin yanısıra ayakkabılardan çantalara, aksesuarlardan mobilyalara kadar pek çok ürünü bir arada bulabilceğiniz sefamerve firması yalnızca www.sefamerve.com sitesi üzerinden hizmet vermektedir. Siparişlerinizi ister internet sitemiz üzerinden isterseniz de 08502213040 numaralı hattımızdan verebilir, kapıda ödeme seçenekerimizden yararlanabilirsiniz.
İç bölümde fermuar cebi mevcut bayan çantası, 35 x 26 cm ebatlarında
 
Renk:  Lacivert 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ve son olarak sizin için seçtiğimiz aksesuar modelimiz olan vavlı yüzük. Kolyesiyle takım olarakta kkullanabileceğiniz modelimizi daha detaylı incelemek, ürün hakkında daha kapsamlı bilgi edinebilmek için resmin üzerine tıklayabilirsiniz.
Sefamerve Damla Vav Yüzük. Yüzük 15 numaradır.
 
Cinsi:  Gümüş