Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

25

ARA'13

Sefamerve'nin favori ürünlerinlerinden bir tanesi olan Dilber abiyeler yeni sezon imalatıdır. Tesettür giyim başlığı altında birbirinden hoş tasarımları sahip olan dilber kombinler sefamerve.com adresimizden satışa sunulmaktadır.
 

 

 

25

ARA'13

 

Sefamerve.com mütedeyyin ve muhafazakar hanımefendilerin ihtiyaç duyduğu dış giyim ürünleri arasında olan pardesü modellerini geniş bir yelpazede sunmaktadır. Sefamerve.com özellikle inanca dayalı dini hassasiyetleri referans almıştır. Türkiye'nin bir numaralı online satış sitesi sefamerve.com bünyesindeki tesettür giyim ürünleri arasındaki dış giyim kategorisi adı altında pardesü modellerini siz değerli takipçilerimize sunmaktadır. Aramiss , Berrince ,Vavella ve Şükran gibi bir çok tesettür giyim firması ile çalışan sefamerve.com bir o kadarda güvenilirliği ilede bir çok kullanıcısının güvenini kazanmıştır.

 

25

ARA'13



Zemzem Tunik ve Gömlekler bir çok tesettürlü hanım tarafından yoğun ilği görmektedir. Farklı renk ve modellerde imal edilen tesettür tunik ve gömlek modelleri 49.90 tl ile başlayan fiyatlarla sefamerve.com adesinden sizlere sunuluyor.

 

 

25

ARA'13



SM Özel Tasarım Kombinler siz tesettürlü hanımlara özel olarak sefamerve.com adresimizden sizlere sunuluyor.
 

24

ARA'13



Trend renkler kullanılarak üretilen kombinler,farklı tasarımı ile görenlerin dikkati ilk bakışta çekmektedir.Kombinler,indirimli olarak Türkiye'nin güvenilir tesettür giyim adresi sefamerve.com'da satılmaktadır. Yeni sezon elbise modelleri 59.90 TL den başlayan fiyatlarla.

 

24

ARA'13



2014 Berrince Kaşe Kabanlar kış mevsimine adım attığımız son günlerde siz sefamerve.com takipçileri ile buluşuyor. Farklı renk ve modellerde ki pardesü, kap ve feraceler her zevk ve beğeniye uygun şekilde tasarlanmaktadır.
 Tesettür giyim başlığı adı altında olmassa olmazlardan olan pardesü ve kaplar bir çok tesettürlü hanım tarafından yoğun ilgi görmektedir.
 Yeni sezon pardesü modelleri model ve renk bakımından geniş bir yelpazeye sahiptir.Bizi Takip Etmeye Devam Ediniz..  

 

24

ARA'13



Sefamerve ald tunik modelleri yeni sezonda farklı modelleri ile dikkat cekiyor. Ekose desenli, krep kumaşdan üretilmiş tuniklere kot tunikler eşlik ediyor. Tesettür giyim ürünleri arasında yoğun ilgi gören ald tesettür tunik modelleri sefamerve.com adresimizden sizlerle buluşuyor.
Bizi Takip Etmeye Devam Ediniz..
 

 

24

ARA'13



Sefamerve Tesettür Eşofman modelleri, Genç tesettürlü kardeşlerimizin spor yaparken rahat kullanmalari amaciyla üretilmistir. Tesettür eşofman rahatlığı ve hoş görünmü bir arada sunmaktadır. Farklı renk ve modellerdeki tesettür eşofmanlar tesettür giyim ürünleri arasında yoğun ilği görmektedir.
     2014 Tesettür eşofman modelleri devamlı güncellenmektedir. Her zevke uygun tesettür eşofmanlar spor ve yürüyüşlerinizde size büyük kolaylık sağlayacaktır.Bizi Takip Etmeye Devam Ediniz..  

 

24

ARA'13

 

    Yeni sezonda kombinlerinizde ilham verecek sefamerve elbise modelleri bugün sizlerle paylaşmak istedik. Rahat bol kesim ve hatları gizleyen elbiseleri her kadın gibi biz de çok beğeniyoruz. Uzun elbiselerde model ve tasarım olarak kadınların daha rahat ettiğini biliyoruz.

    Elbiseleri kombin bakımından mütedeyyin ve muhafazakar bayanların yanı sıra tüm hanımların da rahatlıkla kullanabileceği bir kreasyon olarak düşünebiliriz. Rahat ve bol elbiselerin yaka kısmında derin bir açıklık varsa eğer; bunu izale etmenin yolu da, ince boğazlı bir triko gömlek, ya da bir flar yardımı ile kapatmanın mümkün olabilmesidir.

    Tesettür giyim bir bütündür. Hanımlar için giyim kuşam; duyguları, düşünceleri ve davranışlarıyla örtüştüğünde, kendisini en iyi şekilde ifade edebilmektir. 

 

23

ARA'13

 

 

Hanımların evden dışarıya çıktığında, sokakta, caddede, çarşıda pazarda, üzerine geçirdikleri dış giyim ürünü olan feraceler, yeni sezonda en şık modellerle karşımıza çıkıyor. Tesettürlü hanımlarınn daha çok tercih ettiği feraceler, yöresel olarak birçok şehirde de özel olarak kullanılmaktadır.

Ferace önceden kırsal bir kıyafet olmakla birlikte, zamanla kentli kadınların favori dış giyim kıyafetlerinin başında geldiğini de gözlemliyoruz. Feracede dikkat edilen husus bol kesimli olması ve hatları kapatmasıdır.

Feraceyi pardesüye de benzetenler vardır.Ferace modelleri yakasız, bol, etekleri topuklara kadar uzun olduğu kadar, aynı zamanda da genellikle siyah renk olarak kullanılır. Fakat siyaha yakın kahverengi ve buna benzer renkler de tercih edilebilmektedir.

 

21

ARA'13


İpek ebru şal 20. %100 ipek- bu eşsiz şallar sadece bir kişi için üretilmiştir.

Ürünlerimiz ılık suda elde yıkandığı müddetçe solmaz.
Yıllarca keyifle kullanabilirsiniz.

Üretimi geleneksel Osmanlı Sanatı Ebru ile yapılmıştır.
Ürünlerimizin her biri tek tek üretilmiştir.
El yapımıdır ve eşinin veya benzerinin üretilmesi mümkün değildir.

 

21

ARA'13

 

Farklı renk seçenekleri,kesimi  ve kalitesi ile Şükran Pardüse Kaplar indirimli olarak  Türkiye'nin en güvenilir tesettür giyim merkezi sefamerve.com'da. Pardüse ve kaplar pamuk ve polyester karışımı kumaştan üretilmiştir. Bizi Takip Etmeye Devam Ediniz..  

 

21

ARA'13

 

2014 Yeni sezon Vavella Kaşe Kabanlar kış mevsimine adım attıgımız şu günlerde bir çok tesettürlü hanım tarafından yoğun ilgi görüyor. Vavella kaşe kaban modelleri şık görünümü ve geniş bir renk yelpazesine sahiptir. Tesettür giyimde dış giyim ürünü olan kaşe kabanlara sitemizden rahat ve güvenilir bir şekilde erişebilirsiniz.


 

21

ARA'13

Sefamerve ald tunik modelleri yeni sezonda farklı modelleri ile dikkat cekiyor. Ekose desenli, krep kumaşdan üretilmiş tuniklere kot tunikler eşlik ediyor. Tesettür giyim ürünleri arasında yoğun ilgi gören ald tesettür tunik modelleri sefamerve.com adresimizden sizlerle buluşuyor.

 

 

18

ARA'13

Bol Giyinmeyi Seven Hanımlara Özel Bol ve Uzun Tunik Modelleri

Tesettür giyimde hanımların kıyafet seçimlerinde de en büyük ölçü tercihi, rahat ve bol modellerden yana olmalıdır. Kilolarından çok memnun olmayan hanımlara tavsiye önereceğimiz elbise, tunik ve gömlek tercihlerinde bol modeller giymeleri, onları bu problemden kurtaracaktır. Yenş sezonda en hoş, en güzel salaş ve uzun tunik modelleri araştırdık. Miss sey tunik modelleri sezonun trendlerini taşımakta. 2013-2014 sonbahar kış sezonunda en çok konuşulan ve tercih edilen tunik modelleri miss sey tunik modellerinde görüyoruz. Ayrıca kaz ayağı ve kamuflaj desenli modeller de öne çıkan parçalar arasında bulunmaktadır.

 

16

ARA'13

 

Tesettürlü hanımların kıyafet tercihlerinde en büyük ölçü tercihi, rahat ve bol modellerden yana olmalıdır. Özellikle kilolarından çok memnun olmayan hanımlara tavsiye edilecek elbise, tunik ve gömlek tercihlerinde bol modeller giymeleri, onları sıkıntıdan kurtaracaktır. 

Ald uzun tunik modelleri sezonun trendlerini taşımakta. 2013-2014 sonbahar kış sezonunda en çok konuşulan ve günümüz trendine damgasını vuran, manzara desenlerinden günbatımı ve sonbahar tunik modellerinde görmekteyiz. Ayrıca kaz ayağı desenli modeller de öne çıkan parçalar arasında bulunmaktadır.

Yeniz sezonda belmando kumaşından üretilmiş, iki parça asimetrik kesim uzun tunik modelleri, modern ve rahat görünümü ile tercih edebileceğiniz tasarımlar arasında olmalıdır. Özellikle siyah üzerine tasarlanan tunikler, kış sezonu için en ideal renklerin başında gelmektedir. Hanımlar arası toplantılarınızda şık tunik modellerini farklı bir stil oluşturmak için de tercih edebilirsiniz.

Sonbahar, kış, trendler ve kombinler. Stil ve şıklık deyince bu kavramlar tüm tesettürlü hanımların ilk konuştukları gündem konularını almaktadır. 

14

ARA'13

 

Sefamerve.com en hesaplı kaban modellerini siz hanımlara sunuyor..

Yeni sezona girdiğimiz şu günlerde bastıran soğuk havalarla birlikte kış sezonu resmen başlamış oldu. Bu mevsimde hanımların en fazla ihtiyaç duyduğu dış giyim ürünlerinden biriside kışlık pardesü modelleri, kaban ve kap modelleridir. Son günlerde güneş ve soğuk havanın aynı anda ortaya çıkması kıyafet seçimimizi alt üst etse de, bu havaların en güzel tercihi kabanpardesü ve kaplardır.

Kapları güneşin bir açıp bir kapandığı yumuşak havalarda tercih edebilirsiniz. Özellik sert rüzgarların ve düşen sıcakların bize kar havasını anımsattığı günlerde ise içinizi ısıtacak sıcak kaban ve pardesü modelleri ise kurtarıcınız olacaktır.

Pardesü, kaban ve kap modellerinde sezon indirimi erken başladı.

Yeni sezon kış indirimleri çok erken başladı. Sevilen tesettür giyim sitesi Sefamerve.com‘da, kışlık kabanpardesü ve kap modelleri de indirimli olarak satışa sunulmaktadır.

Bizde bu sebeple kışa uygun satın alabileceğiniz en hesaplı ve birbirinden şık kabanpardesü ve kap modellerini seçtik. Eğer henüz kış alışverişinizi yapmadıysanız Sefamerve‘nin kışlık kaban, pardesü ve kap modellerinden birini mutlaka incelemelisiniz. Sefamerve.com’da yeni sezon kabanlar 59.90 TL‘den, pardesüler 239.90 TL‘den, kaplar ise199.90 TL‘den satılmaktadır.

               

14

ARA'13

 

Yeni sezon tesettür elbise ve tunik modelleri şimdi Sefamerve.com’la kapınıza geliyor.

Biz tesettürlü hanımların dilediği modelleri uygun fiyata bulması oldukça zordur. Özellikle kış sezonunun başladığı şu günlerde mağaza mağaza dolaşma zorluğu çekmeden oturduğunuz yerden alışveriş imkanı sunan online alışveriş siteleri hayatımıza büyük bir kolaylık getirmiş durumda.

Yeni sezonla birlikte yıl sonuna özel yapılan büyük indimler bu alışveriş deneyimini daha da keyifli hale getiriyor. Bizde yılın son günlerinde online alışveriş sitelerinde neler var neler yok gezmeye ve kaçırılmayacak indirimlerden sizleri haberdar etmeye karar verdik. İlk durağımız ise sevilen online alışveriş sitesi sefamerve.com'da…

Sefamerve.com‘da satışta olan tunik ve tesettür elbise modellerine hayran kaldık. Birbirinden şık ve zarif elbise ve tuniklerin fiyatı da oldukça hesaplı. Şimdi gelin, 49.90 TL ile 89.90 TL arasında değişen fiyatlarla sizlere sunulan elbise modelleri online olarak sitemizden erişebilirsiniz.

12

ARA'13

Sefamerve Yazip 5 adet hediye şal kampanyası kazanan kardeşlerimiz.

 

12

ARA'13

 

 

Biletlere erişmek için TIKLAYINIZ.

 

 

Dünyaca ünlü İngiliz sanatçı Sami Yusuf 1 Mart Cumartesi günü Arena Mega’da düzenlenecek olan özel konseriyle İstanbul’a geliyor...

İngiliz-Müslüman müzisyen bir ailede yetişmiş ve müzik hocalığını daha genç yaşlardan itibaren babası yapmıştır; ayrıcalıklı bir müzik kökenine ek olarak Dünya'nın en prestijli müzik enstitülerinden biri olan Londra'daki The Royal Academy of Music de dâhil olmak üzere birçok tanınmış besteciden müzik eğitimi almış genç bir müzisyen, 7’den 70’e değişik kültür ve milletlerden hayranı olup, sıcak ve sempatik tavırlarıyla da dinleyicilerinin beğenisini topluyor.

Sami Yusuf evrensel tınılara yer verdiği albümünü farklı dillerde seslendirmiş, bu sayede farklı kesimlere ve farklı milletlere hitap ederek çalışmalarına evrensel bir boyut kazandırmıştır. Kendine özgü tarzı, müziği, sesi ve pozitif kişiliği ile her gün yeni kitlelerin sevgisini kazanmaya devam etmektedir.

Şöhreti kıtalara uzanan dünyaca ünlü sanatçı, dini temaları ve toplumsal konuları müzik dili ile ifadelendirmesi bu anlatım biçimini kliplerle görsel öğelerle desteklemiş olması da bu başarısında etkin rol oynamıştır.

Biletlere erişmek için TIKLAYINIZ.