Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

17

MAR'14
2014 Yeni Sezon Yazlık Pardesü Modelleri

 

 

 

Bahar yaklaştıkça tekstil ve tesettür firmaları da bir bir koleksiyon tanıtımlarını şimdiden yapıyor. Şükran 2014 İlkbahar Yaz Koleksiyonu‘da merakla beklediğimiz firmalar arasında.

 

Tüm firmalar her sezon koleksiyonları ile hanımların ilgi odağı olmakta. Firmaların tematik olarak ortaya çıkarttıkları koleksiyonlar, bayanlar tarafından beğeniliyor, beğenildikçe de yeni yeni stillerle her yıl süprizlerle karşımıza çıkıyor. Bunlardan birisi de Şükran Giyim

 

Şükran 2014 İlkbahar Yaz Koleksiyonu bu sezon hanımefendilere, zevkli ve keyifli bir stil giyinme fırsatını sunmakta. Şükran’nin koleksiyonundaki kreasyon özelliği, modern ve duru bir zerafeti simgeliyor.

 

Şükran koleksiyonundaki tüm kıyafet gruplarının yanı sıra, ipek eşarpları, çantaları ve ayakkabı modelleriyle bu yaz hanımlar tarafından heyecanla takip edilen firmalar arasında olacağını şimdiden söyleyebiliriz.

 

Beyaz, buz mavisi, pembe, lacivert, yakası motifli dış giyimler göz doldurmakta. Renk skalasının modern çizgilerle tasarımlardaki görünümü ayrı bir estetik güzelliği yansıtmakta. Zarif gömlekler, bol ve modern tasarımlı etekler, şık gömlekler, metalik düğmeler Şükran koleksiyonunu ayrı bir karektere bürüyor.

 

Bir taraftan yakalar ve kol manşetlerinde farklı renk kumaşlarının kullanılması , çicek desenlerininin bahar konseptini yansıtması ayrı bir özellik olarak karşımıza çıkıyor. Kahverengiler , mavi ve beyaz puantiyeler de gözümüzden kaçmamaktadır. Şükran başlı başına hanımların farklı zevklerine ve beğenilerine hitab ediyor.