Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

12

ARA'15

 

Güzellik merkezine gidecek vaktiniz olmadığı ve en iyi kremleri pahalı olduklarından satın alamadığınız gerçeğiyle karşılaştığınızda, muhtemelen bu  konuda ne yapabileceğiniz konusunda endişeleniyorsunuz. Endişelenmeyin! Çözüm avucunuzun içinde. Evinizdeki malzemeleri kullanarak cildinizi canlandırabilir ve güzelliğinize güzellik katabilirsiniz. 

05

ARA'15

 

Mevlânâ, şeyhi Seyyid Burhâneddin'in vefa­tından beş yıl sonra Konya'da Şems-i Tebrîzî ile karşılaştı. Dönemin pîrleri tarafından "Tebrizli Kâmil" olarak isimlendirilen ve birçok yer dolaştığı için "Şems-i Perende" (uçan Şems) diye anılan bu zat ilk önce Tebriz'de Şeyh Ebû Bekr-i Selebâfın hizmetinde bulunmuş, ardın­dan birçok mutasavvıfla sohbet etmişti. Eflâkî, Şems'in Konya'ya 26 Cemâziyelâhir 642 tarihin­de geldiğini söyler.
 

 

 

05

ARA'15

 

* Beden ruh vasıtasıyla hareket eder, fakat siz ruhu göremezsiniz: Ruhu bedenin hareketleriyle bil. -Mesnevi IV-155
 

 

 

29

KAS'15

 

Tesettürlü hanımların vazgeçilmezi olan Sefamerve, sonbahar-kış ürünleri ile yine beğenileri toplamaya devam ediyor. Birbirinden şık ve uygun fiyatlı ürünlerii web sitemizden inceleyip tek tıkla ayağınıza getirme şansını sunan firmamız geçici bir süreyle Türkiye ve Avrupa 1.bölge siparişlerinde kargo ücreti almıyor. Üstelik hem değişim hemde iade hakkınız mevcuttur. Tüm gelişmeleri facebook, twitter, tumblr ve instagram sayfalarını takip ederek anında öğrenebilirsiniz. İşte sizler için seçtiğimiz birkaç model..

 

 

26

KAS'15

 
Duâ,
 
Sermayesiz servettir ..
 
Bizlere duâ etmeyi bahşeden,
Sesimize kulak veren Allah’a hamdolsun ..

24

KAS'15

23

KAS'15

 

Örtünmek, gizlenmek, bir şeyin içinde veya arkasında gizlenmek. "STR" kökünden "tefe'ul" vezninde bir mastar. Bir fıkıh terimi olarak erkek veya kadının şer'an örtülmesi gereken yerlerini örtmesi demektir. Bir kimsenin örtmesi gereken ve başkasının bakması haram olan yerlerine "avret yeri" denir.

20

KAS'15

 

Abdest Nedir?
Müslümanların, belli ibadetleri yapabilmek için bir düzen içerisinde bazı organları yıkayıp bazılarını mesh etme yoluyla yaptıkları arınma Abdest denir. Dirsekler ile beraber ellerin, yüzün, topuklarıyla beraber ayakların temiz Su ile yıkanması ve başın mesh edilmesidir.

 

18

KAS'15

 

İslâm'ı iyice araştıran bir papaz, Tebbet sûresi sebebiyle müslüman olur. Papaz şöyle demiştir: “Bu sûre'de muhteşem bir incelik ve mucize gördüm!” der. Ne olduğunu soranlara şöyle açıklar papaz:

17

KAS'15

 

Müziklerdeki küfür tehlikesi.!
İşte size..
Birçok gençin bağıra bağıra, haykıra haykıra söyledikleri şirk, 
isyan, gaflet, dalalet, sapıklık ve küfür dolu Müzikteki o sözler.!

16

KAS'15

Kalb, göğsümüzün sol tarafındaki et parçası değildir. Buna, yürek denir. Yürek, hayvanlarda da bulunur. Kalb, yürekte bulunan bir kuvvettir. Görülmez. Ampulde bulunan elektrik cereyanı gibidir. Buna, gönül diyoruz. Ampul yürek ise, ışığı da kalbdir, buna gönül de denir.
 

13

KAS'15

 

"İnşirâh" açılmak genişlemek sevinmek manalarına gelir Duhâ sûresinden sonra Mekke'de inmiştir 8 (sekiz) âyettir Bu sûrede Peygamberimizin çocukluğunda risalete hazırlamak üzere kalbinnin açılıp arıtılmasından söz edilmektedir Ayrıca onun getirdiği dindeki kolaylıklara dikkat çekilerek ALLAH 'a şükretmeye teşvik edilmektedir
 

 

 

11

KAS'15

 

Varın ispatı, yokun ispatından her zaman daha kolaydır. Bir elma cinsinin yeryüzünde bulunduğunu, bir tek elmayı göstermekle ispat edebiliriz. Halbuki yokluğunu iddia eden kimse bütün yeryüzünü, hatta kainatı dolaşıp, ancak ondan sonra onun yokluğunu ispat edebilir.

10

KAS'15

 

Birbirinden güzel kıyafetleri online olarak kullanıcıları ile buluşturan Sefamerve'den uygun fiyata hırka modellerini sizler için biraraya getirdik. Sadece 39.90 TL olan bu modelimiz deri cep detaylarıyla ve ipli kemeriyle dikkat çekiyor. Renklerini birlikte inceleyelim..

09

KAS'15

 

Dua, insanda doğuştan var olan bir duygudur. Bu sebeple bütün dinlerde dua mevcuttur. Üstün bir varlığa inanan her insan, hayatının herhangi bir anında dua ihtiyacını hisseder. Çünkü her insan, zaman zaman üstesinden gelemeyeceği birçok olay, üzüntü ve sıkıntı ile karşılaşır. Böyle anlarda insan, Allah’a sığınma ve O’ndan yardım isteme ihtiyacı hisseder ve dua eder.

 

07

KAS'15

 

”Bu dünyada neyi çok istersen, o senin imtihanındır. ” diyor  Mevlana..
İmtihan..
Kanayan,sarılan,tekrar kanayan bir yara.. Bir acıyla bir kez mi sınanır insan.. Hayatı, dünyayı, görevlerini ve Mevlayı unuturcasına birine aşık olmak imtihanın en ağırına maruz kalmak için en ideal sebeplerden biri.Bağlanmak hep ayrılık getiriyor genelde.

06

KAS'15

 

Birbirinden iddialı ve şık kombinleri biraraya getiren Sefamerve kışlık ürünerini satışa çıkardı. Hem cebinize hem gözünüze hitap etsin istiyorsanız bu kombinleri mutlaka incelemelisiniz. Üstelik bugüne özel yurtiçi ve avrupa 1.bölge siparişlerinde kargo bizde. İşte sizin için seçtiğimiz birbirinden güzel kombinlerden birkaçı..

05

KAS'15

 

Hiç ruhunuzun bunaldığı, sanki canınız bedeninizden çıksa rahatlayacakmışsınız gibi hissettiğiniz oldu mu? 
 
Durup dururken, hiç bir sebep yokken, yada üzülmenizi gerektirecek hiç bir sorununuz olmadığı halde derin bir hüzün duydunuz mu? Sanki o anda bütün dünya gözünüzden silinir, her şey anlamını yitirir.. O anda ölmek bile o duyguyu yasamaktan daha sevimli gelir gözünüze. Kendinizi öyle

03

KAS'15
 
 
Güneşe çevirebileceği kadar gezegen, ağaca kaldırabileceği kadar dal, insana taşıyabileceği sayıda el takılmış. Devenin yükü ayrı, karıncanınki ayrı. Balığa uçmayı, aslana yüzmeyi teklif etmemiş.
 

02

KAS'15

 

Açıkça kitaplarda “Kalp kırmak Kabe’yi yıkmak gibidir” manasına gelen bir hadis rivayetine rastlanmamıştır. Ancak, bu ifadenin doğru olduğunu gösteren rivayetler vardır:
 
Bir hadis rivayetine göre, Peygamberimiz (a.s.m) Kâbe’ye bakarken şeyle demiştir:
“Kuşkusuz Allah seni çok şerefli, çok mükerrem/ hürmetli, çok azametli kılmıştır; fakat mümin senden daha hürmetli/daha saygı değerdir.”(İbn Mace, Fiten,2; Mecmau’z-zevaid, 1/81).