Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

12

MAR'18




İstiklal Marşı, Türkiye Cumhuriyeti'nin ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin millî marşıdır. Mehmet Akif Ersoy tarafından kaleme alınan bu eser, 12 Mart 1921'de Birinci TBMM tarafından İstiklal Marşı olarak kabul edilmiştir. 

 

08

MAR'18

 

Evde, işte, ofiste kısacası tüm yaşam alanlarımızı süsleyen birbirinden güzel bitkiler var. Peki bu bitkilerin bakımı nasıl olmalıdır? Sizler için bazılarını ele aldık.

Devamını okumak için Tıklayınız...

Anahtar Kelimeler: Bitki Bakımı,Sefamerve,

19

ŞUB'18

 

Bayanların genç görünmesinde seçtikleri kıyafetler, aksesuarlar ve renk seçimlerinin büyük bir etkisi var. Bu konuda yaptığınız seçimler farkında olmadan sizi olduğunuzdan  daha yaşlı gösterebilir. Seçimlerinizden dolayı yaptığınız bir takım hatalar yaşınızı büyütüp tarzınızı da aşağı çekebilir. Bazı önemli dokunuşlarla bu yanlışlardan  uzaklaşabilir daha genç bir görüntü yakalayabilirsiniz.

Devamını okumak için tıklayınız...

16

ŞUB'18

 

Uzun boylu bayanlar, kıyafet seçiminde özellikle kıyafettin boyunu ayarlamakta zorlanırlar. Yanlış kıyafet seçimi sizi daha uzun gösterebilir ve bu durum sizi komik duruma düşürebilir. Peki o zaman, uzun boylu bayanlar nasıl giyinmeli? Kıyafet seçimleri nasıl olmalıdır?

Devamını okumak için tıklayınız...

01

ŞUB'18

 

Sefamervede en yeni modellerimizden birbirinden güzel ve şık olan parçaları sizler için seçtik. 
 
Ürünleri incelemek için Tıklayınız...
 
 
Anahtar Kelimeler: En Yeni Modeller,Sefamerve,

30

OCA'18

 

Dış dünyayla en fazla temasta olan ellerimiz soğuk havalarla beraber daha fazla zarar görür. Soğuk havalarla birlikte ellerde kuruma ve çatlamalar gözükür ve daha fazla yıpranır. Özellikle kuru bir cilde sahipseniz kışın elleriniz çok daha fazla kurur ve yıpranır. 

Devamını okumak için tıklayınız...

Anahtar Kelimeler: El Bakımı,Sefamerve,

25

OCA'18

 

İnsan sağlığında ve hastalıklara şifa olması konusunda bitkilerin hayatımızda önemli bir yeri vardır. Özellikle bu soğuk kış günlerinde sizler için şifalı bazı bitkileri ele aldık. Şimdi bu bitkilere bir göz atalım.
 
Devamını okumak için tıklayınız...

22

OCA'18

 

Bayanların kıyafetini tamamlayan en önemli parçalardan biri çantalardır. Kıyafete uygun çantayı takmak bayanlar için oldukça önemli bir konudur. Bir bayanın giyimine şıklık katan önemli parçalardan biri olan çanta seçimi nasıl olmalıdır? Hangi çanta nasıl kombinlenir?

Devamını okumak için Tıklayınız...

Anahtar Kelimeler: Çanta,Kombin,Sefamerve,

10

OCA'18

 

Sefamervede en çok satan birbirinden güzel ve şık ürünleri sizin için derledik. 
 
Ürünleri incelemek için Tıklayınız...

06

OCA'18

 

Her çocuk özeldir ve hepsi bizim için çok önemlidir. Çocuk eğitimi ve gelişimi hayat boyu devam eden zor bir süreç olmasına karşın bir o kadar kutsal ve güzeldir. Bu  konunun önemi her geçen gün artmakta ve çok daha iyi anlaşılmaktadır. Peki o zaman mutlu, huzurlu, ruh sağlığı iyi bir çocuk yetiştirmenin yolları nelerdir?
 

Devamını okumak için tıklayınız..

27

ARA'17

Yasa gereği kartlarınız ile internet üzerinden harcama yapmaya devam edebilmek için yıl sonuna kadar onayınız gerekmektedir. Bu onayı vermezseniz, internetten alışveriş yapamayacaksınız.

Kartınızın internet alışverişlerine açık kalması için yapılması gerekenleri öğrenmek için tıklayın!

Anahtar Kelimeler:

26

ARA'17

 

Her ayakkabının kendine özel bir güzelliği vardır. Bayanların kombinlerinde ayakabının çok önemli bir yeri vardır. Ama her ayakkabı her kıyafetin altına gitmiyor. Peki o zaman hangi ayakabıyı hangi kombinde kullanacağız?

Devamını okumak için Tıklayınız...

Anahtar Kelimeler: Ayakkabı,kombin,sefamerve,

15

ARA'17

 

Sen Ey Yüreği Kocaman Olup Kuş Gibi Çırpınan Çocuk! Sen Ey Direnişin Tomurcuğu... Bir ömür boyu mutlu, huzurlu bu islam coğrafyasın da yaşamış ecdadın torunları, bugün bir sürü üç beş kendini bilmez tarafından zorbaca, itibarsızca itilip kakılıyor, savruluyor, kendini kaybediyor;

Devamını okumak için Tıklayınız...

Anahtar Kelimeler: Kudüs,Mescid-i Aksa,Sefameve,

15

ARA'17

 

Başörtüsü seçimi ve nasıl bağlandığı bayanlar için son derece önemli bir konu. Yüzünüze yakışacak farklı bağlama stillerini keşfetmek gerekiyor. Başörtüsünün hem giydiklerinize hem de yüz şeklinize yakışması sizi daha şık ve güzel gösterecek etkenlerden biridir.

Devamını okumak için Tıklayınız...

08

ARA'17

ABD’nin KUDÜS’ü israil’in başkenti olarak tanıyacağı haberi dünya genelindeki tüm Müslümanların, Hristiyanların ve hatta siyonizm karşıtı Yahudilerin tepkilerini çekti.
 
Peki neydi KUDÜS’ü 3 Din içinde bu kadar kıymetli kılan?
 
Devamını okumak İçin Tıklayınız...
Anahtar Kelimeler: Kudüs,Mescid-i Aksa,Sefameve,

04

ARA'17

Sağlıklı bir hayat için yapacağınız bazı basit değişiklikler sayesinde yaşam kalitenizi yükseltebilir, bedeninizin ve zihninizin daha sağlıklı çalışmasını sağlayabilirsiniz. Sağlıklı yaşam için stresten uzak durmak, fiziksel aktiviteleri artırmak ve sağlıklı beslenmek gerekiyor. Sağlıklı yaşam için dikkat edilmesi gereken en önemli kural hijyendir.

Devamını okumak için Tıklayınız...

28

KAS'17

Bayanlar her zaman güzel görünmek isterler. Ancak bazen kıyafetlerde yanlış renk tercihlerinden dolayı pek güzel olmayan görüntüler ortaya çıkabilir. Her zaman  doğru renk uyumunu yakalamak kolay olamayabiliyor. Günlük yaşantımızda kıyafet seçimlerimizin önemli bir yeri var. Kıyafetlerimizde renkleri doğru şekilde bir araya  getirmek hem kendimizi iyi hissettiriyor hem de daha şık görünmemizi sağlıyor.

Devamını okumak için Tıklayınız...

Anahtar Kelimeler: Renklerin kombini,sefamerve,

23

KAS'17

Şık ve trend olmayı ne kadar sevsek de, bazen ufacık stil hataları yüzünden rüküş olabiliyoruz. Trendli parçalarla dolabımızı süslüyor, modacılara özenerek kombinler oluşturuyoruz. Bazen de hiç farkında olmadan bazı hatalar yapıyoruz. Bir çok bayanın yaptığı hataları bir araya getirdik. 

Devamını Okumak İçin Tıklayınız...

21

KAS'17

Hayatın stres ve koşuşturmacasına kendimizi kaptırdığımız saatlerde mutlu olma kavramı çoğu zaman aklımıza bile gelmese de esasında yaptığımız her bir hareketin bize  daha fazla anlam ifade etmesi için mutluluğun peşine düşmemiz gerekiyor. Keyfimiz yerindeyken hayat çok daha anlamlı geliyor.Dünyanın dört bir yanında yapılan bilimsel  araştırmalar; mutluluğun formülünü bulmaya çalışıyor. 

Devamını okumak içim Tıklayınız...

Anahtar Kelimeler: Mutluluk,Sefamerve,

16

KAS'17

Zamansız parça denildiğinde aklınıza ne tür kıyafetler geliyor? Bir bayanın dolabında bulunması gereken parçalar nelerdir? Kadınların çoğu her sezon gardırobunu yeniliyor. Kullanmadığı parçaları atıp yerine yenilerini alıyor. Halbuki bir kere alıp yıllarca giyebileceğiniz öyle parçalar var ki, sezonun modası ne olursa olsun her daim kurtarıcılar.

Devamını okumak içim Tıklayınız...