Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

02

NİS'15

 

Hz. Adem (as) yaratılmadan önce melekler: “Yeryüzünde fesat çıkaracak bir ümmet mi yaratacaksın?” diye Allah’a sormuşlar... Melekler insanların bozguncu olacağını nereden biliyordu?  
 
İnsanlardan önce yaratılmış olan cinler yeryüzünde fesat çıkartmışlardı.
 

30

MAR'15

 

Üç ayların faziletleri
 
RECEB ayı: Dört kıymetli aydan biridir. Bir âyet-i kerime meali:
(Allah'ın gökleri ve yeri yarattığı günden beri, ayların sayısı on ikidir. Bunlardan dördü, haram [hürmetli] olan aylardır.) [Tevbe 36]
 
Resulullah efendimiz, Receb ayına çok değer verir ve "Ya Rabbi, Receb ve Şabanı bizler için mübarek kıl ve bizi Ramazana eriştir" diye dua ederdi.
 
Receb ayının faziletiyle ilgili birkaç hadis-i şerif:
(Haram aylar, Receb, Zilkade, Zilhicce ve Muharremdir.)[İbni Cerir]
 

27

MAR'15

 

Cuma namazı için gusletmek, güzel koku sürünmek, yeni, temiz giyinmek, saç, tırnak kesmek sünnettir. Tırnakları Cuma namazından önce veya sonra kesmek sünnettir. Namazdan sonra kesmek efdaldir. (Dürr-ül-muhtar) 
 
Hadis-i şerifte, (Cuma günü tırnak kesmek şifaya sebeptir) buyuruldu. (Ebuş-şeyh) 
 

16

EKİ'14
 
Beşerin,eğitim ve bilim sahasında ilerlemesi suya atılan bir taşın oluşturduğu bir dalganın giderek daha büyük bir dalga haline gelmesine benzetilerek daha iyi anlaşılabilir. Dünyada ortaya çıkan bütün medeniyetler, kendilerinden önce gelenlerin yaptıklarını miras almış ve bunlara medeniyetlerinin ilerlemesi doğrultusunda kendi katkılarını da eklemişlerdir.
 

21

AĞU'14

 

Sefamerve Tesettür Tunik modellerinde güncellemeye gitti. Birbirinden şık tesettür modelleri buradan takip edebilir, dilerseniz sitemiz üzerinden detaylı inceleyebilir ve sipariş verebilirsiniz.

 

 

16

AĞU'14

 

Sefamerve günden güne büyüyen ismiyle her güne yeni modelleriyle hayatınıza renk katmaya devam ediyor.Biz de sefamerve ekibi olarak sizler için birbirinden şık pardesü modellerini sizler için derledik. Çok daha fazlasına ulaşmanız aynı zamanda online sipariş vererek kapıda ödeme seçeneklerinden yararlanmanız için işte birkaç öneri..


 

 

13

AĞU'14
 
 
Yaz sezonunda sefamervenin birbirinden şık haşemaları ile serinleyen tesettürlü hanımların tercihlerini sizler için aynı başlık altında topladık. Artan sıcaklarla birlikte bu fırsatı değerlendirmek isteyen hanımlar Sefamerve.com adresine mutlaka uğramalı.
 
 
 
 

04

AĞU'14

 

Tesettür giyiminde şıklığın önemli parçalarından olan tuniklerin kıyafetlerle uyumlu olması ve yeni sezonun modasına uyması bayanların her zaman şık gözükmesine büyük katkı sağlar.


 

 

23

HAZ'14

 

Bu yıl güneşin yüzünü göstermesiyle birlikte modellerimizde cıvıl cıvıl renkler hakim  olmaya başladı. Sizler için en çok satan kap modellerimizi tek başlık altında topladık.

26

MAY'14

17

MAR'14

 

Bahar yaklaştıkça tekstil ve tesettür firmaları da bir bir koleksiyon tanıtımlarını şimdiden yapıyor. Şükran 2014 İlkbahar Yaz Koleksiyonu‘da merakla beklediğimiz firmalar arasında.

 

 

Tüm firmalar her sezon koleksiyonları ile hanımların ilgi odağı olmakta. Firmaların tematik olarak ortaya çıkarttıkları koleksiyonlar, bayanlar tarafından beğeniliyor, beğenildikçe de yeni yeni stillerle her yıl süprizlerle karşımıza çıkıyor. Bunlardan birisi de Şükran Giyim

 

Şükran 2014 İlkbahar Yaz Koleksiyonu bu sezon hanımefendilere, zevkli ve keyifli bir stil giyinme fırsatını sunmakta. Şükran’nin koleksiyonundaki kreasyon özelliği, modern ve duru bir zerafeti simgeliyor.

21

HAZ'13

MYR yazlık etek

 

   Viscon kumaştan imal edilmiş olan MYR yazlık etekler şık bir tasarıma sahiptir ve ürün astarlıdır. Tesettürlü bayanların beğenisine sunulan etekler uygun fiyat seçenekleri ile hizmete sunulmaktadır.