Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

10

ARA'13

 

Giyim sektörünün Facebook’taki en beğenilen sayfası olan Sefamerve’nin 2 milyon 602 bin 32 hayranı var. En yakın rakibine yaklaşık 1 milyon beğeni fark atan sayfa, etkileşim konusunda da başarılı. Sayfa üzerinden aktif bir müşteri ilişkileri yönetimi gerçekleştiren Sefamerve, günde ortalama 20 içerik paylaşıyor.

93 bin 418 kişinin hakkında konuştuğu sayfanın hayran sayısı %2,41 oranında artıyor. Bu da sayfanın aylık 61 binden fazla yeni beğeniyi ortaya çıkaran bir performans yakalamasına neden oluyor. Sefamerve aynı zamanda Aker Eşarp ile birlikte listenin en yüksek BQS skorunu (22) da elinde bulunduruyor.

06

ARA'13

Kış kapıda… Karlı ve soğuk günler artık çok yakın. Kış mevsimini sevenlere kat kat giyinmek ayrı bir güzel.

Gömlekler, trikolar, kabanlar hepsi üst üste giyilse de duruş ve görünüm olarak doğru parçalar seçilmelidir. Bugüne özel, giyim zevki olan hanımlar için şık kombinler hazırlayarak sezon renkleri ile doğru giyinmenin stil ipuçlarını vereceğiz.

05

ARA'13

 Mevsimlerdeki ani ısı kaybı ile birlikte, yavaş yavaş trençkot mevsimini de kapatıyoruz. Kışlık kabanlar artık tüm hanımların gündeminde giriş yaptı.

2014 kış sezonunda birçok kumaş çeşidi ile tasarlanan kaban modellerini mağazalarda görebilmekteyiz. Kaban alışverişinize çıkmadan önce hangi rengi almak istiyorsanız ona karar vermelisiniz. Siyahlar, kahveler, lacivertler ilk aklınıza gelen renkler olsa da, bunlara alternatif gri, mercan ve bordo renkli kabanları da size önerebiliriz. Berrince bünyesinde barındırdığı kaban modelleri ile yeni sezonda birçok tesettürlü hanım tarafından yoğun ilği görmektedir.

 

03

ARA'13

 

Tesettür giyim ald tunik modelleri, yeni sezona birbirinden iddialı modellerle giriş yaptı. 2013-2014 Sonbahar Kış tunik modelleri ise, renk ve model bakımından oldukça zengin. Ald tunik kolek ile tüm hanımların beğenisini kazandı. Koleksiyondaki birbirinden hoş ve zarif tasarımlar mağazalarda yerini aldı bile.

Allday tunik modellerinde sezonun trendlerini görmekteyiz. 2013 İlkbahar Yaz sezonunda altın çağını yaşayan ekose kumaş, 2013-2014 Sonbahar Kış mevsiminde de görmekteyiz. Ald tunik modelleri günlük giyim tercihleriniz ve hafta sonu programlarınız için bir alternatif oluşturmakta. Simetrik kesim modeller, minimalist formlarda zarif tasarımlar ve plise detaylı özel kesim tunikler koleksiyonun dikkat çeken parçaları arasında.

 

02

ARA'13

     

 

     Sefamerve tesettür şal bonesi, siz kardeşlerimizin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda tasarlanmış patentli özel üründür. Şalı bol olarak doladığınızda kulaklarınızın ve boynunuzun gorünmesini engeller, arka kısmındaki fermuar ile dilediğiniz gibi ayar yapabilirsiniz. Şal bonesinde kullanılan lycra viskon kumaş, esnektir başınızı sıkmaz ve terletmez...

23

KAS'13

         

   Tesettür giyim ürün yelpazesini genişleterek tesettürlü hanımların zevk ve beğenilerine özen göstererek kendi bünyesinde yenilikler oluşturmaya devam ediyor. Bir çok tesettür firması birbirinden güzel modellerde ve renklerdeki elbiselerini siz değerli takipçilerimiz ile buluşturuyor. 

 

18

KAS'13

 

Tesettür giyim konusunda model bakımından firmaların son zamanlarda beraber çalışmış olduğu tasarımcıların da etkisi ile bir çok hanımın beklentisine uygun abiye modelleri satışa sunuluyor. İlerleyen zamanlarda tesettür giyim kıyafetlerine erişim kolaylığı oldukça ilerlemiştir, gerek e-ticaret gerekse magazalarda tesettürlü hanımların istek ve beğenilerine hitap edecek ve memnun kalacaklarını sağlayacak bir çok kıyafet bulunmaktadır.

 

15

KAS'13

Tesettür giyimde dış giyim kategorisi altında olan kaplar tesettürlü bayanların son yıllarda en çok tercih ettiği kıyafetlerden biri olan kap modelleri 2013 yılında da yepyeni modelleriyle karşımıza çıkmaya devam ediyor. Şükran Ka Modelleri sezonunda birbirinden şık ve modern en hoş stilleriyle mütevazi giyim tarzını benimseyen bir çok bayan tarafından sıkça tercih ediliyor.Şükran kap modelleri 2013 sezonunda da en modern ve şık tasarımlarda yeni koleksiyonuyla karşımıza çıkmaya devam ediyor. Tesettürlü bayanların uzun pardesüler yerine tercih ettiği diz kapağı altında biten kap modelleri son yıllarda sıkça tercih ediliyor.

14

KAS'13

     

  Tesettür giyim konusunda yaklaşık iki yıldır varlığını devam ettiren e-ticaret sitemiz  sefamerve.com elbise, kaptesettür eşofman, keçe pardesü  gibi bir çok kategoride ürün sergileyen sefamerve.com yeni sezonada oldukça iddalı girmiş bulunmakta. Yeni sezonda da bir çok tasarımda ürünü bir arada bulabilmek adına,içlerinden en güzelini seçebileceğiniz tesettür elbiselerini bir araya getirdi.Kalitesi ve görünümü ile bir çok tesettürlü hanım tarafından yoğun ilgi gören kıyafetler aynı zamanda da uygun fiyatlardadır. Muhafazakar bayanların vazgeçilmezi haline gelen elbise modellerimiz günlük yaşamımızın her anında birkaç aksesuar ile göz alıcı hale getirebilirsiniz.

 

 

13

KAS'13

Tesettür giyim konusunda örtülü kardeşlerimizi sevindircek gibi gözüken tesettür eşofman rahatlığı ve hoş görünümü sizler için bir arada sunuyor. Bir çok tesettürlü kardeşimizin sıkıntısı olan konuya yardım niteliğinde olan tesettür eşofmanlar farklı renk ve modellerde sefamerve.com adresimizde sizlerle buluşuyor. Bir çok tesettürlü hanım tarafından tercih edilen eşofmanlar spor yaparken sizleri sıkıp bunaltmadan rahatlıkla hareket etmenizi sağlar.

02

KAS'13

   

 

Huzur Sokağı dizi çekimlerinde kullanılan kıyafetler sefamerve.com adresinde siz tesettürlü hanımlar için satışa sunuluyor. Büyük beğeni ile takip ettiğiniz huzur sokağı karakterinin giydiği tesettür elbise, tunik ve kap modelleri farklı renk ve modellerde beğeninize sunuluyor. Beğendiğiniz karakterlerin kıyafetlerine artık sizde sefamerve.com adresimiz üzerinden rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

06

TEM'13

     Yade Şal

 

 

Yade Şal. Pamuklu kumaştan imal edilmiştir.Kışlık kullanım için uygundur.

Şal Ölçüleri : 179x69 cm'dir.

 

 

 

 

 

 

05

TEM'13

Aramiss Elbise

 

    Aramiss Elbise. Krep kumaştan imal edilmiştir. Düğün ve Bayramlarda kullanabileceğiniz şık elbiselerdir.Elbiseler uygun fiyat seçenekleri ile ulaşabilirsiniz. 

04

TEM'13

       Şükran Abiye

 

 

   Yeni sezon ürünü olan şükran abiyeler sade bir tasarıma sahiptir. Abiyeler düğün, nişan gibi özel günlerde rahatlıkla giyilebilir.

 

 

28

HAZ'13

İron Ceket

 

Sade bir tasarıma sahip olan iron ceketler şıklığı sayesinde büyük beğeni toplamaktadır. Ceketler uygun fiyat seçenekleri satılmaktadır.

21

HAZ'13

MYR yazlık etek

 

   Viscon kumaştan imal edilmiş olan MYR yazlık etekler şık bir tasarıma sahiptir ve ürün astarlıdır. Tesettürlü bayanların beğenisine sunulan etekler uygun fiyat seçenekleri ile hizmete sunulmaktadır.

 

 

13

HAZ'13

 

Farklı renklerdeki tuğra tunikler yeni sezon ürünüdür. Tunikler tasarımı ile tesettürlü bayanların dikkatini çekmektedir. Krep kumaştan üretilmiş olan tuniklere uygun fiyat seçenekleri ile ulaşabilirsiniz.

12

HAZ'13

 

Yeni sezon kombinler sade bir tasarıma sahiptir. Kombinler farklı renk seçenekleri ile tesettürlü bayanların beğenisine sunulmaktadır. Kombinlere uygun fiyat seçenekleri ile ulaşabilirsiniz.

10

MAY'13

 

       Ünlü stil danışmanı Esra Seziş ile bir işbirliğine giren  Türkiye'nin yükselen  alışveriş sitesi Sefamerve.com, bu aydan itibaren Seziş'in özel kombinlerine yer vermeye başlıyor.Seziş'in Anneler Günü'ne özel hazırlayacağı kombinler moda tutkunu annelere ayırıcalık kazandırıyor.Bir tıkla Dünya'nın en mutlu annesi sizin annenizde olabilir.

27

NİS'13

Avrupa'nın En iyi teknoloji şirketi oldu.