Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

23

EYL'22
Gündelik Tesettür Kıyafetlerle Yaratıcı Olmanın 4 Yolu

gundelik_tesettur_kiyafetlerle_yaratici_olmanin_4_yolu_1

Gündelik Tesettür Kıyafetlerle Yaratıcı Olmanın 4 Yolu

Günlük tesettür kombinler ile rahatlığa ulaşmak ve şık görünmek mümkün. Bir araya getirdiğiniz parçalarla farklı kombinler yapabilir ve tarzınızı yansıtabilirsiniz. Tesettür elbiselerden gömleklere, tuniklerden eteklere kadar birçok seçenek ile tesettür modasına uygun kıyafetleri keşfedebilirsiniz. T-shirt, body, etek, pantolon gibi farklı parçalarla da moda anlayışınızı ön plana çıkarabilirsiniz. Ya da tek parça tesettür elbiseler ile şık bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Günlük tesettür kıyafetlerinizi seçerken dikkat etmeniz gereken bazı noktalar var. Örneğin renk uyumu çok önemlidir. Güzel bir renk kombinasyonu ile harika bir kıyafete sahip olabilirsiniz. Diğer bir konu ise kumaşların uyumluluğudur. Farklı kumaş parçalarını bir araya getirmek biraz risklidir. Ancak onlarla harika kombinasyonlar oluşturmak da mümkündür.

Günlük tesettür kıyafetleriniz için bir kombin oluşturmadan önce, sportif mi yoksa resmi bir görünüm mü yaratmak istediğinize karar vermelisiniz. Tesettür elbise modelleri arasında pek çok farklı çeşit bulunmaktadır. Ancak bu kadar çok farklı model arasından seçim yapmak tamamen size ve tarzınıza kalmış.

Sade parçalarla günlük tesettür kombinleriniz de şık görünmenizi sağlayabilir. Günlük rahat kombinlerinizle tarzınızı aynı anda yansıtmak isteyebilirsiniz. Bu yazımızda günlük tesettür kombin önerilerini bir araya getirdik.


gundelik_tesettur_kiyafetlerle_yaratici_olmanin_4_yolu_2 gundelik_tesettur_kiyafetlerle_yaratici_olmanin_4_yolu_3 gundelik_tesettur_kiyafetlerle_yaratici_olmanin_4_yolu_4

1-Kot Günlük Kıyafetler

Denim ile birçok farklı kombin yaratmak mümkün. Günlük tesettür kombininize günlük ve sportif bir görünüm kazandırmak da jean pantolonlarla daha kolay. Böylece gün boyu rahat edeceksiniz.

Öncelikle kombininizin ana kısmını seçmelisiniz. Sportif ve günlük bir kombin oluşturmaya jean ile başlayabilirsiniz. Düz kesim ve bol kot pantolonlar son zamanlarda moda. Jeanleri açık tonlarda veya koyu tonlarda tercih edebilirsiniz. Ardından kotunuzun üzerine tamamlayıcı parçayı seçin.

Kot pantolon üzerine düz renk veya çizgili body ve bol tişörtler tercih edebilirsiniz. Pamuklu bir t-shirt ile kot pantolonlarınızla sportif bir görünüm elde etmenizi sağlar. Son olarak bir spor ayakkabı ve pamuklu bir atkı ile görünümünüzü tamamlayabilirsiniz. Böylece hem cool hem de sportif bir görünüm elde edebilirsiniz. Aynı zamanda gün boyu rahatlayabilirsiniz. Aynı kombinini kot pantolon yerine etek ve renkli pantolonlarla da yapabilirsiniz.

2-Klasik Abiye

Elbiseler hem tek parça hem de şık oldukları için bir görünüm oluşturmak kolaydır. Gittiğiniz her yere uygun bir elbise seçmeniz mümkün. Özel günlerde giyebileceğiniz daha resmi ve şık elbiseler var. Ya da günlük olarak giyebileceğiniz sportif elbiseler. Elbise özellikle yaz aylarında günlük tesettür kombinlerde çokça tercih edilen bir parçadır. Ürünlerimiz arasında ince kumaşlar, renkler ve farklı desenlerden birçok farklı elbise seçeneği bulabilirsiniz.

Abiye elbiseler ve daha şık, resmi elbiseler günlük kullanıma uygun değildir. Günlük tesettür kıyafetlerine daha uygun bir tesettür elbise seçmek gerekiyor. Sportif görünümlü ancak şık ve rahat kumaşların pek çok seçeneğini sitemizde bulabilirsiniz.

Elbiseleri kombinlemek de çok daha kolay. Kendi tarzınıza göre seçeceğiniz elbiseye uygun bir ayakkabı ve atkı ile harika bir kombin oluşturabilirsiniz. Yürüyüşe çıkarken, kafeye giderken, plaja giderken vs. tek parça elbiseler hayat kurtarıcı olabilir. Farklı parçaları bir araya getirme zahmetinden kurtulur, rahat ve şık olabilirsiniz.

3-Hem Günlük Hem Şık Tunik ve Gömlekler

Özellikle gençler günlük tesettür kıyafetlerinde sıklıkla gömlek ve tunikleri tercih ediyor. Birçok etkinlik için gömlek ve tunikleri kombinlemek mümkün. Aynı rengin farklı tonlarını kombinleyebilir ya da çok farklı renklerle uyumlu bir görünüm elde edebilirsiniz.

Pantolonlar tunik ve gömleklerin altında çok sık tercih edilse de bu kombininizi etekle de yapabilirsiniz. Pamuklu kumaşlardan şifon kumaşlara, düz renklerden desenlere kadar birçok farklı seçeneği sitemizde rahatlıkla bulabilirsiniz. Bu kombininizi topuklu ayakkabılar ile daha resmi ve özel günler için uygun hale getirmek mümkündür. Ya da bir spor ayakkabı ile günlük olarak kullanmak tamamen size kalmış.

4-Kolay Kombinler

Eşleşen üstler ve altlar uzun zamandır çok popüler olmuştur. Ve renk koordinasyonunun modası geçmiş olması gerekmez. Eşleşen renkli blazer ceketler ve pantolonların sadece bir iş üniforması olduğu şeklindeki kısıtlayıcı fikirle kendinizi sınırlamayın!

Kadınlar genellikle geniş kesim pantolonlu blazer ceketleri tercih ederler. Ancak ceketleri eteklerle kombinlemek de mümkün. Böylece oldukça şık ve güzel bir görünüm elde edebilirsiniz. Giyebileceğiniz takım elbiselere kendi tarzınıza göre farklı parçalar ekleyebilirsiniz. Rahat ve günlük kumaştan üretilmiş ceket ve pantolonunuzu bir t-shirt ve spor ayakkabı ile kombinleyebilirsiniz. Böylece günlük stilinizi oluşturabilirsiniz.

Bu takımların üzerine giyeceğiniz atkı da kombininize farklı bir hava katacaktır. Örneğin düz renk bir takım elbise üzerine desenli bir eşarp ile kombininize hareket katabilirsiniz.

Günlük kombinlerinizde kıyafet seçiminiz kadar eşarp seçiminiz de önemlidir. Farklı kumaş ve bağlama tarzlarındaki eşarplarla farklı kombinler yapabilirsiniz. Tarzınızı yansıtmak tamamen size kalmış. Farklı kombin seçenekleri ve stilleri ile günlük hayatta hem şık hem de rahat olabilirsiniz.

Sefa Merve olarak hizmet kalitemizi her geçen gün artırmaktayız. Sizlere sunduğumuz birçok çeşit arasından size en uygun olanı seçmeniz mümkün. Böylece hem tesettür giyime uygun giyinebilir hem de tarzınızı yansıtabilirsiniz.