Ihr Produkt wurde Ihrem Warenkorb hinzugefügt

X
EINKAUF ABSCHLIEßEN
WEITER EINKAUFEN

11

DEZ'13
Sefamerve 2014 Sami Yusuf Konseri. Biletler Sefamerve.com'da

 

Biletlere erişmek için tıklayınız.

 

 

 

Biletler Sadece sefamerve.com 'da

 

 

       Dünyaca Ünlü Sanatçı Sami Yusuf 1 Mart Cumartesi Günü Arena Mega'da Sefamerve’nin Sponsorluğunda Düzenlenecek Olan Özel Konseriyle İstanbula geliyor !

 

   Müzik teorisi ve Orta Doğu makamları hakkında geniş bilgilere sahip olan Azerbaycan asıllı sanatçı, güçlü yorumu ile başta İngiltere olmak üzere Avrupa ve Uzak Doğu'da ciddi bir dinleyici potansiyeline sahip.

   1 Mart Cumartesi günü ARENA MEGA’da sahne alacak Sami Yusuf konserinin biletleri sadece ''www.sefamerve.com'' adresimizden satışa sunulacaktır. 
Biletlere erişmek için tıklayınız.

 

   Azerbaycan asıllı ‘Sami Yusuf’ Temmuz 1980 tarihinde Tahran'da doğmuş, müzisyen bir ailede yetişmiş ve müzik hocalığını daha genç yaşlardan itibaren babası yapmıştır. Henüz on sekiz yaşındayken dünyanın en prestijli müzik kurumlarından biri olan Londra Kraliyet Müzik Akademisi’nde bestecilik alanında çalışmalarını yürütmek için burs kazanmış genç bir müzisyen, 7 den 70 e değişik kültür ve milletlerden hayranı olup, sıcak ve sempatik tavırlarıyla da dinleyicilerinin beğenisini topluyor.  

 

   Müzik teorisi ve Orta Doğu makamları hakkında geniş bilgilere sahip olan ‘Sami Yusuf’ davudi sesi, güçlü yorumu ile başta İngiltere olmak üzere Avrupa ve Uzakdoğu’da ciddi bir dinleyici potansiyeline sahip oldu.  

        

   ‘Sami Yusuf’ evrensel tınılara yer verdiği albümünü farklı dillerde seslendirmiş, bu sayede farklı kesimlere ve farklı milletlere hitap ederek çalışmalarına evrensel bir boyut kazandırmıştır. Kendine özgü tarzı, müziği, sesi ve pozitif kişiliği ile her gün yeni kitlelerin sevgisini kazanmaya devam etmektedir.

 

    Şöhreti kıtalara uzanan dünyaca ünlü sanatçı, dini temaları ve toplumsal konuları müzik dili ile ifadelendirmesi bu anlatım biçimini kliplerle görsel öğelerle desteklemiş olması da  bu başarısında etkin rol oynamıştır.         

  

    Türkiye’ ye gelecek olan sanatçının konserleriyle ilgili detayları www.sefamerve.com adresimiz üzerinden takip edebilirsiniz.      

 

Biletlere erişmek için tıklayınız.

 

 

 

Sami Yusuf Kimdir?

Azerbaycan asıllı Sami Yusuf Temmuz 1980 tarihinde Tahran’da doğmuş, müzisyen bir ailede yetişmiş ve müzik hocalığını daha genç yaşlardan itibaren babası yapmıştır. Henüz on sekiz yaşındayken dünyanın en prestijli müzik kurumlarından biri olan Londra Kraliyet Müzik Akademisi’nde bestecilik alanında çalışmalarını yürütmek için burs kazanmış genç bir müzisyen, 7 den 70 e değişik kültür ve milletlerden hayranı olup, sıcak ve sempatik tavırlarıyla da dinleyicilerinin beğenisini topluyor.

Sami Yusuf evrensel tınılara yer verdiği albümünü farklı dillerde seslendirmiş, bu sayede farklı kesimlere ve farklı milletlere hitap ederek çalışmalarına evrensel bir boyut kazandırmıştır. Kendine özgü tarzı, müziği, sesi ve pozitif kişiliği ile her gün yeni kitlelerin sevgisini kazanmaya devam etmektedir.

Şöhreti kıtalara uzanan dünyaca ünlü sanatçı, dini temaları ve toplumsal konuları müzik dili ile ifadelendirmesi bu anlatım biçimini kliplerle görsel öğelerle desteklemiş olması da bu başarısında etkin rol oynamıştır.

Biletlere erişmek için tıklayınız.






Schlüsselwörter: