Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Anneler Günü İçin İsme Özel Pleksili İnci Tesbihli Zikirmatikli Set Mavi Renk 4897654300304

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

1025149
Anneler Günü İçin İsme Özel Pleksili İnci Tesbihli Zikirmatikli Set - Mavi Renk Set İçeriği :
1 Adet Set İçin Pencereli Kutu (8 X 8 X 3 cm)1 Adet Taşlı Zikirmatik1 Adet 99'lu İncili Vavlı Tesbih1 Adet İsme Özel Pleksi
Taşlı Zikirmatik Ürün Özellikleri :
Swaroski Taşlı Elektronik Yüzük Zikirmatik (Numaratör)5 Hanelidir99999'a Kadar SayarParmağa Yüzük Gibi Takılarak Zikir Çekilebilir.LCD EkranlıHafızalıdır, Bıraktığınız Sayıdan Zikrinize Devam EdebilirsinizTeknolojik Tesbih ile Avucunuzun İçinde Tesbih ÇekinTavaf Yaparken, Yürürken, Otobüste, Arabada Kullanabilirsiniz.Hac ve Umre Hediyesi Olarak, Mevlüt Hediyesi Olarak, Kandil Hediyesi Olarak, Kutlu Doğum Hediyesi Olarak Verilebilir.
Vavlı Tuğralı 99'lu İnci Tesbih Ürün Özellikleri :
99' lu6 mm ÇapındaPüsküllü

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


27 Mayıs Pazartesi-29 Mayıs Çarşamba

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
$41.00

$18.99