Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Doğaltaş Kaplangözü Yüzük 20Ar244

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

239678

RENK :

Gold

Bu tasarım yüzükler Natural Night Koleksiyonuna aittir. Natural Night koleksiyonuna ait yüzükler kaplangözü taşından imal edilmiş Dr Stone doğal taş yüzükler kombinlerinizin vazgeçilmez aksesuarı olacaktır. Altın Kaplama Kaplangözü Taşı Cesareti Arttırır ve Hayatınızın Bir Amaçtan Yoksun Olduğunu Düşündüğünüz Anlarda Size Amacınızı Hatırlatır. Kaplangözü Taşı İnsanların İyi Taraflarını Görmenizi Sağlayarak Hayat Yolunda Mutlulukla İlerlemenizi Sağlar Güç ve Cesaret Taşı Olan Kaplangözü Taşı; Dayanıklılığınızı Artırır ve Engellere Rağmen İlerleme İsteği Verir Kaplangözü Taşı Pürüzsüz Yüzeyini Okşayarak Dertlerinizi ve Endişelerinizi Hafifletebilirsiniz. Kaplangözü Taşı Duygulara Hitap Eden Bir Taş Olduğundan Dolayı Sevgililer Arasında Rağbet Gören Bir Hediyedir. Kaplangözü Taşı Eğer Birisiyle İlişkiniz Varsa; İlişkide Bulunduğunuz İnsanla Aranızda Telepatik Bir Bağ Kurmanızı Sağlayabilir. Kaplangözü Taşı Yüzük Ya Da Kolye Olarak Kullanabilir. Kaplangözü Taşı Ya Da Cebinizde Taşıyabilirsiniz Kendisini Taşıyan Kişilerin Diğerlerine Karşı Daha Az Bağımlı Olmasını Sağlar. Kaplangözü Taşı Duygusal Bakımdan Dengeleyicidir ve İnatçılığı Azaltır. Kaplangözü Taşı Kişinin Olayları Daha Net Algılayabilmesini Sağlar. Kaplangözü Taşının Nazardan Koruduğuna İnanılır ve Eskiden Bu Amaçla Kullanılırdı. Kaplangözü Taşı Sindirim Sistemi Bozuklukları, Dalak ve Pankreas İçin Faydalı Etkileri Vardır. Kaplangözü Taşı Astım Hastaları İçin Faydaları Vardır. KAPLANGÖZÜ TAŞI İçin Önemli Bilgi: Doğal Taş Olduğundan Renklerinde ve Şekillerinde Küçük Değişiklikler Olabilir. KAPLANGÖZÜ TAŞI

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


11 Mayıs Cumartesi-13 Mayıs Pazartesi

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
 

$22.36

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver
ETIKETLER